انجمن های تخصصی  فلش خور
« گــفـتـگوی آزاد » نسخه ۲۸۹ - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: « گــفـتـگوی آزاد » نسخه ۲۸۹ (/showthread.php?tid=258824)

RE: « گــفـتـگوی آزاد » نسخه ۲۸۹ - esiesi - 12-06-2016

نقل قول: چمیدونم علاقه مندیای اینی ک گفتی شبیه همین ملیکای اینجا بود خُ -_-

اصن افسردس ک افسردس به من چه :/ -_-
احسنت :| همینه : |

(12-06-2016، 16:11)Anonymous + نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-06-2016، 16:06)~ ẰLi ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اگه ازت بترسن خیلی خوبه !
چون من پسر داییمو میزنم بازم میخندن :/

جرئت نمیکنن بیان سمتم ( جز دختر عموم )

دختر عمم 2 ساله بدنیا اومده خدا شاهده 1 بارم بغلش نکردم .. عمم خودشو کشت  :kar:

یا دختر همسایمون اومد خونه ، منو دید گریه کرد رفت  25r30

والا با این چیزایی ک تو گفتی منم ببینمت فرار میکنم :| 

برعکس همه بچه ها منو دوس دارن :| 
جای عموپورنگو میتونم ب راحتی بگیرم :|

RE: « گــفـتـگوی آزاد » نسخه ۲۸۹ - √ ΙΔΙΞΗ SΤΙF √ . - 12-06-2016

(12-06-2016، 16:12)~ ẰLi ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-06-2016، 16:09)√ ΙΔΙΞΗ SΤΙF √ . نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-06-2016، 16:06)~ ẰLi ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-06-2016، 16:03)Anonymous + نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

وقتی بچه ها گریه میکنن نمیتونم خندمو کنترل کنم  25r30

یعنی بچه رو میزنی که گریشو ببینی ؟:|
نه ..
مگه جوکرم ؟ :/

نمیدونم :|||
خب نزن گناه داره:/

RE: « گــفـتـگوی آزاد » نسخه ۲۸۹ - Faust - 12-06-2016

(12-06-2016، 16:08)| cυяѕєɗ ♛ Ɩσяɗ | نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مهری این موضوعه خیلی مجازه :| 
نباید بسته شه ؟ :| 

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://www.flashkhor.com/forum/showthread.php?tid=259046

باید بپرسم نمیدونم .

RE: « گــفـتـگوی آزاد » نسخه ۲۸۹ - Jack Daniel'ѕ - 12-06-2016

(12-06-2016، 16:11)Anonymous + نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

جرئت نمیکنن بیان سمتم ( جز دختر عموم )

دختر عمم 2 ساله بدنیا اومده خدا شاهده 1 بارم بغلش نکردم .. عمم خودشو کشت  :kar:

یا دختر همسایمون اومد خونه ، منو دید گریه کرد رفت  25r30
فک کنم زیادی خشنی ! :/

ولی اگه لازم باشه بچه رو میفرستم بیمارستان :|

پریشب تو باغ نوه عموی بابامو با چوب بیلیارد زدم بردنش بیمارستان پانسمانش کردن :| 
سزای کسی که مزاحم بیلیارد بازی کردنم بشه همینه :|

RE: « گــفـتـگوی آزاد » نسخه ۲۸۹ - Jack Daniel'ѕ - 12-06-2016

(12-06-2016، 16:13)√ ΙΔΙΞΗ SΤΙF √ . نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-06-2016، 16:12)~ ẰLi ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-06-2016، 16:09)√ ΙΔΙΞΗ SΤΙF √ . نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-06-2016، 16:03)Anonymous + نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

وقتی بچه ها گریه میکنن نمیتونم خندمو کنترل کنم  25r30

نه ..

پسره مشکلی نیست :/
میزنم فرار میکنن فوش میدن -_-

RE: « گــفـتـگوی آزاد » نسخه ۲۸۹ - Faust - 12-06-2016

(12-06-2016، 16:14)~ ẰLi ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

25r30
فک کنم زیادی خشنی ! :/

نه .. احساساتمو نمیتونم نشون بدم فقط .. لبخند نمیتونم بزنم !

صاحبش اومد :| 

فلن :| 

RE: « گــفـتـگوی آزاد » نسخه ۲۸۹ - √ ΙΔΙΞΗ SΤΙF √ . - 12-06-2016

(12-06-2016، 16:16)~ ẰLi ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-06-2016، 16:13)√ ΙΔΙΞΗ SΤΙF √ . نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نه ..

پسره مشکلی نیست :/
میزنم فرار میکنن فوش میدن -_-

فرار میکنی؟؟:4chs:25r30
فوش؟؟ خدا شاهده یبار یه دختره کلاس اول ابتدایی چنان فوشی بم داد سه روز اشتها نداشتم._.
تنها جرمم این بود که پرسیدم عزیزم اسمت چیه :|||

RE: « گــفـتـگوی آزاد » نسخه ۲۸۹ - koorosh-joon - 12-06-2016

حوصلم پوکید/: