انجمن های تخصصی  فلش خور
ஜ۩۩ஜ گــفـتگـوے آزاد 【108】ஜ۩۩ஜ - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: ஜ۩۩ஜ گــفـتگـوے آزاد 【108】ஜ۩۩ஜ (/showthread.php?tid=101072)

RE: ஜ۩۩ஜ گــفـتگـوے آزاد 【108】ஜ۩۩ஜ - ERF@N - 12-04-2014

(12-04-2014، 19:20)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-04-2014، 19:17)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

حـرف نـزن بـآو .. -__- میزنمتــآ -__-

خیـلـی بـآنمکــی ^_^

قربونت عشقم ^_^

(12-04-2014، 19:17)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

وای ترسیدم! من که از قیافم راضیم:| پخش کن:|

ببین حاجی تو اگه مرد بودی میذاشتی عکست بمونه سرجاش ..

تو اگه مرد بودی اون روزی که عکستو گذاشتم پستمو ویرایش نمیکردی ..

برو برو برادر من بروووو .. |||: [!!]

کی ادعای مردی کرد؟ خیلی هم من باطن کثیفی دارم:|

RE: ஜ۩۩ஜ گــفـتگـوے آزاد 【108】ஜ۩۩ஜ - Dead Silence - 12-04-2014

(12-04-2014، 19:20)#nIkI# نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-04-2014، 19:18)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کســی کـه عکسه منـو کپـی نکــرده {{؟}} -__-
همیــن الآن اعتـراف کــنیـــد -__-

تو که عکس منو سیو نکردی
کرده باشی میکشمت
آخه خیلی خوشگلم میترسم چشم بزنی
خخخخ
Tongue

نــ, {{!}}

مـآ از اون خونواده هآشـ نیســیم -__-

فقــد عکستـو دیدم بعــدش پ خ هامـو پاکیــدم چون پُــر شــده بـود -__- عکستــم پـریده دگ !

RE: ஜ۩۩ஜ گــفـتگـوے آزاد 【108】ஜ۩۩ஜ - [ niki ] - 12-04-2014

(12-04-2014، 19:20)First Star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

منم عکسمو بزارم اعتماد به نفس بگیرید شما ها ؟ -__-

پس عکس منو ببینی چی میگی؟¿ |:

RE: ஜ۩۩ஜ گــفـتگـوے آزاد 【108】ஜ۩۩ஜ - ( lιεβ ) - 12-04-2014

آیسـآن @_@ بــده زود تــند سریع !!
رد کـــُن بیـآد -_- !!

RE: ஜ۩۩ஜ گــفـتگـوے آزاد 【108】ஜ۩۩ஜ - # αпGεʟ - 12-04-2014

Bashe sara mibakhshamet vali dafe akhar bashe.

RE: ஜ۩۩ஜ گــفـتگـوے آزاد 【108】ஜ۩۩ஜ - Dead Silence - 12-04-2014

(12-04-2014، 19:21)@H!V$ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-04-2014، 19:18)saeedrajabzade نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-04-2014، 19:16)@H!V$ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اصلا شرایط نویسندگی چی بود>؟Big Grin

سعیید بیا تو ایزم Angel

من دم در راحتترمTongue

اوۀوم پیداست لایک بدۀ سفۀ اول بدوووووووووووووووووو

(12-04-2014، 19:18)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من من من Angel

هــییییم -__-
مگـ, تــو دیـدی شیــوآ {؟}Shy

RE: ஜ۩۩ஜ گــفـتگـوے آزاد 【108】ஜ۩۩ஜ - ρѕуcнσραтн - 12-04-2014

شیوا من میخوام تو بخش گفتگو ازاد نویسنده شمAngelAngel

RE: ஜ۩۩ஜ گــفـتگـوے آزاد 【108】ஜ۩۩ஜ - [ niki ] - 12-04-2014

(12-04-2014، 19:23)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-04-2014، 19:20)#nIkI# نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تو که عکس منو سیو نکردی
کرده باشی میکشمت
آخه خیلی خوشگلم میترسم چشم بزنی
خخخخ
Tongue

نــ, {{!}}

مـآ از اون خونواده هآشـ نیســیم -__-

فقــد عکستـو دیدم بعــدش پ خ هامـو پاکیــدم چون پُــر شــده بـود -__- عکستــم پـریده دگ !

آفرین
یه سوال
قیافم خعلی خز بود؟؟¿¿
>__<

RE: ஜ۩۩ஜ گــفـتگـوے آزاد 【108】ஜ۩۩ஜ - First Star - 12-04-2014

(12-04-2014، 19:23)#nIkI# نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-04-2014، 19:20)First Star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

منم عکسمو بزارم اعتماد به نفس بگیرید شما ها ؟ -__-

پس عکس منو ببینی چی میگی؟¿ |:

ندیدم -__-

RE: ஜ۩۩ஜ گــفـتگـوے آزاد 【108】ஜ۩۩ஜ - Ƒαкє ѕмιƖє - 12-04-2014

(12-04-2014، 19:23)ツ נڅــ ـ ـ ـےツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آیسـآن @_@ بــده زود تــند سریع !!
رد کـــُن بیـآد -_- !!

من مث عرفان نیستم .. دلم نمیخواد کسی ببینتش وقتی خودش راضی نیست ..

(12-04-2014، 19:22)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کی ادعای مردی کرد؟ خیلی هم من باطن کثیفی دارم:|

پوففف ؛ ببین پسرم .. کم آوردی سوت بزن عزیزم .. [!!]

همینکه گُفتی از قیافم راضیم و پخش کُن ینی من شیرم |: من مردم |:

بلهههههه -_- [!!]