انجمن های تخصصی  فلش خور
♦*گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه یِ 40 ُ هشــ×ـــت *♦ - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: ♦*گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه یِ 40 ُ هشــ×ـــت *♦ (/showthread.php?tid=57822)

RE: ♦*گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه یِ 40 ُ هشــ×ـــت *♦ - FARID.SHOMPET - 15-09-2013

نقل قول: بگم میترسن ناراحت شی حالا بیا شمارو راضی کن♦*گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه یِ 40 ُ هشــ×ـــت *♦ 169
fishing با شما بودیم؟!

RE: ♦*گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه یِ 40 ُ هشــ×ـــت *♦ - dangercty - 15-09-2013

(15-09-2013، 22:51)فرید_رومل نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نقل قول: بگم میترسن ناراحت شی حالا بیا شمارو راضی کن♦*گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه یِ 40 ُ هشــ×ـــت *♦ 169
fishing با شما بودیم؟!

نمیدونم والا فقط میدونم بیکاری بدجور داره فشار میارهBig Grin
البته حالا میرم پا تلویزیون اما فعلا بیکارمBig Grin

RE: ♦*گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه یِ 40 ُ هشــ×ـــت *♦ - FARID.SHOMPET - 15-09-2013

نقل قول: فَرید بیوت خِیلی خَشِن شُدِع 2 بِیته اَوَلِش ... ♦*گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه یِ 40 ُ هشــ×ـــت *♦ 169

♦*گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه یِ 40 ُ هشــ×ـــت *♦ 169
اره کلا دارم دگرگون میشم. درباره ی  اعتماد و دوستی ها و این که به کیا رو باید داد و این که روش مدیریتم با چه رفتاری باشه دارم بازنگری می کنم.

RE: ♦*گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه یِ 40 ُ هشــ×ـــت *♦ - PROOSHAT - 15-09-2013

ستاره فکر کردم آهنگه Angelولی خوب بودAngel

RE: ♦*گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه یِ 40 ُ هشــ×ـــت *♦ - MOHSENEBRAHIMI - 15-09-2013

دوست عزیز گیر نده گفتم درخواست دادم عوض کنن

دیگه چه خبرBig Grin

RE: ♦*گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه یِ 40 ُ هشــ×ـــت *♦ - Łost Đλtλ - 15-09-2013

(15-09-2013، 22:53)پروشات نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ستاره فکر کردم آهنگه Angelولی خوب بودAngel
به نظر من که عالی بود Angel
یوهو هو !♦*گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه یِ 40 ُ هشــ×ـــت *♦ 169

♀:بـــــــــــعضیام هــــــــســـتن دارن تو کفـــــمون دوش مـیگیرن..

آره داداش

ﺭﺳــﻤﺎ " ﺑﺎﯾــﺪ ﺑﻪ ﺑﻌﻀـــــﯿﺎ ﮔﻔـــﺖ :

ﻋﺰﯾـــﺰﻡ ﺷـــﻤﺎ ﻧﻪ ﺩﺍﻓـــﯽ، ﻧﻪ ﭘﺎﻓـــﯽ ... ﺷﻤﺎ ﯾﻪ ﮔﺎﻓــــﯽ ﮐﻪ

ﺭﻭﺯﮔــــﺎﺭ ﺩﺍﺩﻩ ﻭﺳــﻂ ﺧﻠـﻘﺖ.

حــــــــالم ردیـــــفــــهــــ ... (:

ههههههه. تارا خیلی باحاله اینی که گذاشتی Big GrinBig GrinBig Grin یاد یکی افتادم اومده بود اینجا می گفت فرید فک کردی 4 تا داف دوره ورتن چه خبره!؟ اخه یکی نیست به این بشر بگه باز من 4 تا داف دوره برم هست. باز 4 نفری که دوره ورم هستن داف هستن. تو که پاف هم نیستی چه برسه به داف!Big Grin

RE: ♦*گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه یِ 40 ُ هشــ×ـــت *♦ - dangercty - 15-09-2013

میترسم یه کم دیگه بمونم مجبور بشم بگم دوستان عزیز صبحتون به خیر من دیگه برم

پس تا دیر نشده شب خوشBig Grin

(15-09-2013، 22:55)PLEY GIRL نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دوست عزیز گیر نده گفتم درخواست دادم عوض کنن

دیگه چه خبرBig Grin

بی کاریه دیگه داداش
درضمن خیلی هم حال میدهBig Grin

RE: ♦*گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه یِ 40 ُ هشــ×ـــت *♦ - T A R A - 15-09-2013

(15-09-2013، 22:56)فرید_رومل نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

♀:بـــــــــــعضیام هــــــــســـتن دارن تو کفـــــمون دوش مـیگیرن..

آره داداش

ﺭﺳــﻤﺎ " ﺑﺎﯾــﺪ ﺑﻪ ﺑﻌﻀـــــﯿﺎ ﮔﻔـــﺖ :

ﻋﺰﯾـــﺰﻡ ﺷـــﻤﺎ ﻧﻪ ﺩﺍﻓـــﯽ، ﻧﻪ ﭘﺎﻓـــﯽ ... ﺷﻤﺎ ﯾﻪ ﮔﺎﻓــــﯽ ﮐﻪ

ﺭﻭﺯﮔــــﺎﺭ ﺩﺍﺩﻩ ﻭﺳــﻂ ﺧﻠـﻘﺖ.

حــــــــالم ردیـــــفــــهــــ ... (:

ههههههه. تارا خیلی باحاله اینی که گذاشتی Big GrinBig GrinBig Grin یاد یکی افتادم اومده بود اینجا می گفت فرید فک کردی 4 تا داف دوره ورتن چه خبره!؟ اخه یکی نیست به این بشر بگه باز من 4 تا داف دوره برم هست. باز 4 نفری که دوره ورم هستن داف هستن. تو که پاف هم نیستی چه برسه به داف!Big Grin

وآلآ بِغُرعآن .. Sleepy

فِک کُنَم اون موقِع که اینو گُفتی مَنَم اینجآ بودَم .. Big Grin

اَلبَته یآدَم نِمیآد به کی گُفتی ..!Confused

نقل قول: وآلآ بِغُرعآن .. ♦*گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه یِ 40 ُ هشــ×ـــت *♦ 169

فِک کُنَم اون موقِع که اینو گُفتی مَنَم اینجآ بودَم .. ♦*گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه یِ 40 ُ هشــ×ـــت *♦ 169

اَلبَته یآدَم نِمیآد به کی گُفتی ..!♦*گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه یِ 40 ُ هشــ×ـــت *♦ 169

اون مریم دیوونه که ادعاش می شد باباش استاد دانشگاست و خیلی باکلاسن و... اون روز نخواستم یه چیزایی رو بیان کنم ابرو دختر نره.Big Grin

شومپت چه خفرا!؟ اسباب بازی یوختی!؟