انجمن های تخصصی  فلش خور
♦*گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه یِ 40 ُ هشــ×ـــت *♦ - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: ♦*گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه یِ 40 ُ هشــ×ـــت *♦ (/showthread.php?tid=57822)

RE: ♦*گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه یِ 40 ُ هشــ×ـــت *♦ - FARID.SHOMPET - 15-09-2013

نقل قول: درست صحبت کن تو هم نع شوما  .. گیر ندیا  .. ایراد نگیری  ../:

این تویی که باید یاد بگیری با کسی که 5 سال ازت بزرگ تره درست حرف بزنی. وقتی هم بهت میگم بهم بگو اقا فرید ، نه اقا فرید دلیلش این هست که نمی خوام خودمونی باشم باهات دختر خانوم.

هر کار می خوای بکن. نه ایراد میگیرم نه گیر میدم.

نقل قول: یه اسفندی واسه خودت دود کن.... یه وقت از دست میریا!! من نگفتم فوش دادی... برو دوباره بخون
تو گفتی به خانوادت فوش دادم و توهیین کردم!
حالام بسته اصن حوصله ندارم.

RE: ♦*گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه یِ 40 ُ هشــ×ـــت *♦ - T A R A - 15-09-2013

اون موقعه رَفتَم گُفتَم خَلوَت شُد میآم حآلآ که پَرَنده هَم پَر نِمیزَنه .. :|

هـــوی .. :/

RE: ♦*گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه یِ 40 ُ هشــ×ـــت *♦ - Łost Đλtλ - 15-09-2013

(15-09-2013، 22:46)پروشات نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام برهمه
سعلام پروشات 
در چه وضعی الان؟Angel

RE: ♦*گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه یِ 40 ُ هشــ×ـــت *♦ - FARID.SHOMPET - 15-09-2013

نقل قول: اون موقعه رَفتَم گُفتَم خَلوَت شُد میآم حآلآ که پَرَنده هَم پَر نِمیزَنه .. :|

پ من چیم!؟ fly2

RE: ♦*گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه یِ 40 ُ هشــ×ـــت *♦ - PROOSHAT - 15-09-2013

(15-09-2013، 22:48)ستاره بانوی ایران زمین نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-09-2013، 22:46)پروشات نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام برهمه
سعلام پروشات 
در چه وضعی الان؟Angel
من فرود اومدم توچیBig GrinBig Grin

RE: ♦*گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه یِ 40 ُ هشــ×ـــت *♦ - MOHSENEBRAHIMI - 15-09-2013

ای بابا من بد بخت اول اسمم oyama. بود اکانتمو با پسر عموم عوض کردم الان شدم........ Girl

RE: ♦*گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه یِ 40 ُ هشــ×ـــت *♦ - dangercty - 15-09-2013

(15-09-2013، 22:48)فرید_رومل نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نقل قول: اون موقعه رَفتَم گُفتَم خَلوَت شُد میآم حآلآ که پَرَنده هَم پَر نِمیزَنه .. :|

پ من چیم!؟ fly2

بگم میترسن ناراحت شی حالا بیا شمارو راضی کنBig Grin

RE: ♦*گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه یِ 40 ُ هشــ×ـــت *♦ - Łost Đλtλ - 15-09-2013

(15-09-2013، 22:49)پروشات نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-09-2013، 22:48)ستاره بانوی ایران زمین نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام برهمه
سعلام پروشات 
در چه وضعی الان؟Angel
من فرود اومدم توچیBig GrinBig Grin
جام خوبه فعلن AngelAngel

RE: ♦*گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه یِ 40 ُ هشــ×ـــت *♦ - T A R A - 15-09-2013

(15-09-2013، 22:48)فرید_رومل نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

پ من چیم!؟ fly2

فَرید بیوت خِیلی خَشِن شُدِع 2 بِیته اَوَلِش ... Big Grin

Confused

RE: ♦*گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه یِ 40 ُ هشــ×ـــت *♦ - dangercty - 15-09-2013

(15-09-2013، 22:49)PLEY GIRL نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ای بابا من بد بخت اول اسمم oyama. بود اکانتمو با پسر عموم عوض کردم الان شدم........ Girl

آخه دوست عزیز وقتی اسم اکانت رو میبینی مگه مجبوری عوضش کنی؟؟؟؟UndecidedBig Grin