انجمن های تخصصی  فلش خور
چت ړۅ(2)Ґ vêr§ïöñ²16(تاسوعا وعاشورای حسینی تسلیت باد) - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: چت ړۅ(2)Ґ vêr§ïöñ²16(تاسوعا وعاشورای حسینی تسلیت باد) (/showthread.php?tid=189786)

RE: چت ړۅ(2)Ґ vêr§ïöñ²16(تاسوعا وعاشورای حسینی تسلیت باد) - First Star - 05-11-2014

(05-11-2014، 19:19)ßlaɳgeaCe× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

میدونید رمز من چن حرفیه?? .-.
۲۰ حرفی ^_^

مالِ من شماره شناسنامه + شماره خونه :v

:|||||||

RE: چت ړۅ(2)Ґ vêr§ïöñ²16(تاسوعا وعاشورای حسینی تسلیت باد) - دخی مخی - 05-11-2014

(05-11-2014، 19:13)First Star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-11-2014، 19:09)♫ TI@RA ♫ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

._. من خیلی صدآم قشنگه ._. ولی تو محرم نمیخونم |:

من صدام خیلی زشته ^_^*

:|

(05-11-2014، 19:11)دخی مخی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آقا خدایی من این طوری نمینویسَم .. :|

طرف ممد هادیه ! ..

مطمئنم ..

هر کی هَس اسمش BLUE STARِ :/

ممد هادی عاشق این نام کاربری :||||||||||||||||||| !

ببین میشه ( حالا این ور نمیشه ) یه جا دیه .. همون جا که این سینا تازه نویسنده شُده .. پامیدا جای من توی پزشکی مدیر شُده .. رضا ناظم .. نام کاربری من شبیه رزی .. ولی یه ذره فرق داره .. تو لیست دوستان پاری استم .. !

بم آدرسشُ پخ کنی ؟ :|||||||||||||

میخام دو کلوم باش حرف بزنم ! |:

RE: چت ړۅ(2)Ґ vêr§ïöñ²16(تاسوعا وعاشورای حسینی تسلیت باد) - Mᴏsᴇs - 05-11-2014

نقل قول: من صدام خیلی زشته ^_^*
معتاد ._.

RE: چت ړۅ(2)Ґ vêr§ïöñ²16(تاسوعا وعاشورای حسینی تسلیت باد) - ♫ TI@RA ♫ - 05-11-2014

(05-11-2014، 19:19)ßlaɳgeaCe× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

میدونید رمز من چن حرفیه?? .-.
۲۰ حرفی ^_^
شمآره گوشیم._. بآ رمز کلآس زبآنم

RE: چت ړۅ(2)Ґ vêr§ïöñ²16(تاسوعا وعاشورای حسینی تسلیت باد) - •ДmịrHoSsiŋ• - 05-11-2014

سلام :|

RE: چت ړۅ(2)Ґ vêr§ïöñ²16(تاسوعا وعاشورای حسینی تسلیت باد) - CTG - 05-11-2014

ممد ._.
خوابی بیداری هستی نیستی ?! .-.

RE: چت ړۅ(2)Ґ vêr§ïöñ²16(تاسوعا وعاشورای حسینی تسلیت باد) - First Star - 05-11-2014

(05-11-2014، 19:20)♫ TI@RA ♫ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-11-2014، 19:17)First Star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-11-2014، 19:16)♫ TI@RA ♫ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ولی من میخوآم بخونم دهن ... رو بیآرم پآیین -_-

من دوس دارم تبل بزنم ._.
دخدر خوب .. بیآ تو گروهمون تبل بزن ( :

هییم :| !

یکی از روزای محرم رفتیم بیرون :/

این پسره عارف میگه بام دوس شو برات تبل میخرم :|

**ـخُله ._.

RE: چت ړۅ(2)Ґ vêr§ïöñ²16(تاسوعا وعاشورای حسینی تسلیت باد) - Mᴏsᴇs - 05-11-2014

(05-11-2014، 19:21)دخی مخی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-11-2014، 19:13)First Star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-11-2014، 19:09)♫ TI@RA ♫ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من صدام خیلی زشته ^_^*

(05-11-2014، 19:11)دخی مخی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

طرف ممد هادیه ! ..

مطمئنم ..

ببین میشه ( حالا این ور نمیشه ) یه جا دیه .. همون جا که این سینا تازه نویسنده شُده .. پامیدا جای من توی پزشکی مدیر شُده .. رضا ناظم .. نام کاربری من شبیه رزی .. ولی یه ذره فرق داره .. تو لیست دوستان پاری استم .. !

بنت کنم راحت شی ._.

RE: چت ړۅ(2)Ґ vêr§ïöñ²16(تاسوعا وعاشورای حسینی تسلیت باد) - CTG - 05-11-2014

من تو رمزم فوش هم هست :"|

RE: چت ړۅ(2)Ґ vêr§ïöñ²16(تاسوعا وعاشورای حسینی تسلیت باد) - دخی مخی - 05-11-2014

(05-11-2014، 19:22)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-11-2014، 19:21)دخی مخی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من صدام خیلی زشته ^_^*

طرف ممد هادیه ! ..

مطمئنم ..

بنت کنم راحت شی ._.
نَ نَ .. صبر کن این سایترو بگه بعد بن کن ! :|