انجمن های تخصصی  فلش خور
گفتگـو آزاد || نسخـ ـه ۴۲۵ - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: گفتگـو آزاد || نسخـ ـه ۴۲۵ (/showthread.php?tid=296618)

RE: گفتگـو آزاد || نسخـ ـه ۴۲۵ - KᏙ¥றᏙƝ - 02-05-2021

(02-05-2021، 11:03)моои نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-05-2021، 11:01)KᏙ¥றᏙƝ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

از قدیم گفتن:خوشگلی درد سر داره... Smile

دقیقا:/
باور کن اینا ی خدمتکار مو دارن تو خونشون:/ ( منظور مو بلندا:/)

دیگ اینا بهونس...

RE: گفتگـو آزاد || نسخـ ـه ۴۲۵ - shghyegh - 02-05-2021

(02-05-2021، 11:16)AVA_MADI* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-05-2021، 11:15)shghyegh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خیلی قشنگه عشقمم توش بازی میکنه ☆_☆

ایول *-* فک کنم از اعضای اکسو توش بازی میکرد؟؟ یا اون پسران بر تر از گل بود؟!
هعی مال مام تو سریال هوارانگ بازی کرد ولی مرد ۰-۰:|
Sad

اره اسمشو دقیق نمیدونم
ن کانگ هانول بازی میکنه توش ☆_☆

(02-05-2021، 11:17)☆coииoя☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-05-2021، 11:16)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هِلووووو ^^
wowهِلووووووو^*

(02-05-2021، 11:15)shghyegh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ن دیگه نامرئی هستی کسی نمیبینه Big Grin
برای چند دقیقه:-|

دودودود.دودوددودو
اووو چ نکته ریزی

RE: گفتگـو آزاد || نسخـ ـه ۴۲۵ - *VENUS* - 02-05-2021

(02-05-2021، 11:17)THEDARKNESS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-05-2021، 11:14)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

میدونی وقتی یکم جَو بهم ریختست و دو طرف عصبین ، هر حرفی که باعث تحریک و عصبانی شدن طرف مقابل بشه رو نباید گفت
ممکنه بی فرهنگ خیلیییی حرف بدی نباشه ولی وقتی صدرا ازت ناراحته و یه بحثی بین شما بوجود اومده، اون از همین کلمه ی بی فرهنگم ممکنه خیلی عصبی بشه
و دوم اینکه شما نویسنده ای. پس طبیعیتا به شما بیشتر گیر میدیم و باید بیشتر حواست باشه (;
اهوم من یه ۱۴ روز دیگه برمیگردم شاید. یا احتمالا تا اخر امتحان نهایی ها یا حتی تا ۱۵ تیر نیام. ببخش نویسنده بدی بودم تو این مدت رو اعصابم کار میکنم.
سعی کن بهمون سر بزنی ^^
کی گفته بد بودی؟؟؟ تو تنها سوگلی منی >.<

RE: گفتگـو آزاد || نسخـ ـه ۴۲۵ - SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ - 02-05-2021

(02-05-2021، 11:20)shghyegh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اووو چ نکته ریزی
عباس بوعذار

RE: گفتگـو آزاد || نسخـ ـه ۴۲۵ - ᴠᴀᴍᴘɪʀᴇ - 02-05-2021

بــــــــــــــــــــوم:!

عاقا يك آدم متشخصي ميتواند يه 10تا رمان به من معرفي كنه :!

ژانرش مهم ني :!

ژاااااااااااااااااااااان
امرووووووووووووز
روز جهانیهههههههههههه
هری پاترهههههههههههه
خداااااااااااااااا
49 44 21 23

(02-05-2021، 11:17)☆coииoя☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-05-2021، 11:16)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هِلووووو ^^
wowهِلووووووو^*

ن دیگه نامرئی هستی کسی نمیبینه Big Grin

دودودود.دودوددودو
گفتم یه بارم من پیش قدم شم و سلام کنم ^^
خوبی ؟ چه خبرا؟

(02-05-2021، 11:21)☆coииoя☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-05-2021، 11:20)shghyegh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اووو چ نکته ریزی
عباس بوعذار

منم شقایقم4fvf

RE: گفتگـو آزاد || نسخـ ـه ۴۲۵ - SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ - 02-05-2021

(02-05-2021، 11:22)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

گفتم یه بارم من پیش قدم شم و سلام کنم ^^
خوبی ؟ چه خبرا؟
خسته نباشید(:
خوبم مرسی
خبرا دست شماست
آسمون رو نگاه کردی؟چقدر زیباس...

(02-05-2021، 11:19)Alien نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-05-2021، 11:00)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چه پسرِ دُردونه ای ^.^
صبح توام بخیر ^^
خوبی؟

مرسی...خوبی شما؟

من تحقیق کردم...اثری که هر "صبح بخیر" روی روان میزاره جمله "دوست دارم" نمیزاره :|

Lolll
اره جمله ی “ صبح بخیر “ واقعا قشنگه و کلی انرژی مثبت داره
منم خوبم مچکرم
اصلا وقتی اومدم دیدم تگ شدم و صبح بخیر گفتی ، گُل از گُلم شِکُفت ^^

(02-05-2021، 11:22)shghyegh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ژاااااااااااااااااااااان
امرووووووووووووز
روز جهانیهههههههههههه
هری پاترهههههههههههه
خداااااااااااااااا
49 44 21 23

جدی؟!؟! ^^