انجمن های تخصصی  فلش خور
گفتگوی ازاد نسخه ۳۹۱ - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: گفتگوی ازاد نسخه ۳۹۱ (/showthread.php?tid=291618)

RE: گفتگوی ازاد نسخه ۳۹۱ - مـ༻؏☆جـےـیــّ◉ـב - 04-12-2020

(04-12-2020، 13:50)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-12-2020، 12:12)ѕσℓιηα نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

به به ^^
صبح توام ب خير *_*

چطوری ؟ ^.^
ممنون به خوبيت زندگي^-^

خير ايشالله مشغوليتت و نيومدنت اين جا ):

RE: گفتگوی ازاد نسخه ۳۹۱ - مهدی1381 - 04-12-2020

(04-12-2020، 10:24)★ɢʟᴏʀɪᴀ★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-12-2020، 7:40)مهدی1381 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بله شما درست میگید حق با شماست
اصلا کل انجمن میدونن که دخترای حالا خیلی کنیزی و نوکری میکنن.
شوهر یعنی عابر بانکی که پولش تموم شه کل خانواده دهنشو سرویس میکنن.

خب اما من دوس دارم دستم تو جیب خودم باشه
بعد الانم ک اگ اراده کنم بابام کل دنیا رو واسم میخره
فک نکنم تنها من باشم
نصف دخترا باباهاشون اونطوربن اما پسرو نمیدونم Confused
پسرا بستگی به وضع مالی باباهاشون داره.

RE: گفتگوی ازاد نسخه ۳۹۱ - سهَ‌ند - 04-12-2020

(04-12-2020، 16:13)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-12-2020، 15:22)ʍouʞ noʎ ʻʍouʞ n ɟı نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عصر بخیر
عصر بخیر

(04-12-2020، 14:13)|-ANDROID-| نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

به یاد انسان های همیشه ماندرگار Telegh_44
@B I N A M
@☪爪尺.山丨几几乇尺☪

من به  فلشخور مشکوکم
به تمامی کوچه ها
به تمامی این سکوت
به شب های فلشخور

شب های مافیا در فلشخور
صدرا چرا محروم شد ؟
اسمش صدرا بود دیگه؟ lol

واسه دخترای انجمن آزار و اذیت ایجاد میکرد

RE: گفتگوی ازاد نسخه ۳۹۱ - م‍حمّد - 04-12-2020

(04-12-2020، 17:54)ʍouʞ noʎ ʻʍouʞ n ɟı نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-12-2020، 16:13)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عصر بخیر

صدرا چرا محروم شد ؟
اسمش صدرا بود دیگه؟ lol

سهند کذاب؟

RE: گفتگوی ازاد نسخه ۳۹۱ - Emmɑ - 04-12-2020

(04-12-2020، 17:35)مهدی1381 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-12-2020، 10:24)★ɢʟᴏʀɪᴀ★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خب اما من دوس دارم دستم تو جیب خودم باشه
بعد الانم ک اگ اراده کنم بابام کل دنیا رو واسم میخره
فک نکنم تنها من باشم
نصف دخترا باباهاشون اونطوربن اما پسرو نمیدونم Confused
پسرا بستگی به وضع مالی باباهاشون داره.

خب چ فرقی داره Dodgy
من ک شانس اووردم تک فرزندم Angel

RE: گفتگوی ازاد نسخه ۳۹۱ - Prometheus - 04-12-2020

به نام خدا
حسین موسوی هستم و اینجا چیکار میکنم :-|
اومدم بایارو به شما معرفی کنم :-|
من که وقتی فهمیدم گفتم میشه همه چیز زندگیم :-|

تازه از دست هلوشو بدم لولوشو بدم راحت شده بودیما...

RE: گفتگوی ازاد نسخه ۳۹۱ - *VENUS* - 04-12-2020

(04-12-2020، 17:06)ѕσℓιηα نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-12-2020، 13:50)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چطوری ؟ ^.^
ممنون به خوبيت زندگي^-^

یکم درگیرم فقط ^.^
مرسی مهربونم

(04-12-2020، 17:54)ʍouʞ noʎ ʻʍouʞ n ɟı نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عصر بخیر

صدرا چرا محروم شد ؟
اسمش صدرا بود دیگه؟ lol

چی شده O.o

RE: گفتگوی ازاد نسخه ۳۹۱ - سهَ‌ند - 04-12-2020

(04-12-2020، 18:22)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-12-2020، 17:06)ѕσℓιηα نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ممنون به خوبيت زندگي^-^

یکم درگیرم فقط ^.^
مرسی مهربونم

(04-12-2020، 17:54)ʍouʞ noʎ ʻʍouʞ n ɟı نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چی شده O.o

فک کنم به یکی حرف زشت زد اونم ناراحت شد گزارش کرد بعد دوست اونی که گزارش کرده بود بنش کرد

RE: گفتگوی ازاد نسخه ۳۹۱ - ᴀᴡᴀʏᴀᴜʀᴏʀᴀ - 04-12-2020

(04-12-2020، 18:37)ʍouʞ noʎ ʻʍouʞ n ɟı نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-12-2020، 18:22)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

یکم درگیرم فقط ^.^
مرسی مهربونم

چی شده O.o

فک کنم به یکی حرف زشت زد اونم ناراحت شد گزارش کرد بعد دوست اونی که گزارش کرده بود بنش کرد
ما مدیرای آزمایشی نمی تونیم کسیو بن کنیم^-^
پ جمع کن:>

RE: گفتگوی ازاد نسخه ۳۹۱ - لــــــــــⓘلی - 04-12-2020

(03-12-2020، 21:07)ѕєнυη نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-12-2020، 20:49)♡ᴊɪᴍɪɴᴀ✿ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ممنون :/♥
مال چیمه جیمین :»
میدوم دیگه :/
جیمبک :/

خواهش/:♥
نِ/: پَ اگه اینطوره جیمین مال سهونه اوکی؟/:
الان همین الان/:
چانبک/:♥

موچ :/♥
ذارنتبذلتنیبقلرذتنسقبذرتنقلذمتنذقتملذتنمثقذلتنمسثقذلنتشققنلتبرعهسشبرهتنیبلذرنیتب​لذرمقنیلرذمقنلذمقلمتقذلتنسقذلتنسقذلتنثقذلتقتلذقتلذثقتنلذقتنلذنثقلذرتنمقذلرمتقلذس​ثعتبلرثقتنذلنتقذلقذلنتقذلنتنثقمتلذنثقتسبلذقتنذلبتنثقبلقثتنبلرذقنتلذبنقتلذنمقبذلن​متسیبمنتلرذنمتقذلنتققبذلتنقبلذتنقبلذقتنبذتنقلذتنقبلذرتنقبلذرنتسقلذرتنقبلذرتنیبذر​تنبذرتنسذلقتن :/
همینی ک من میگم بک ماله جیم .. جیم مال ته حرف رو حرفم نمیاری :/
الرذاالذرتالرذتلا :/
روزهای متوالی :/
ویمینبک :/