انجمن های تخصصی  فلش خور
گفتگـو آزاد || نسخـ ـه ۴۲۵ - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: گفتگـو آزاد || نسخـ ـه ۴۲۵ (/showthread.php?tid=296618)

RE: گفتگـو آزاد || نسخـ ـه ۴۲۵ - SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ - 02-05-2021

(02-05-2021، 1:15)βάરãɲ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-05-2021، 1:06)☆coииoя☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

توی این چند دقیقه فقط میتونم لباس بپوشم برم در دم خونه وقت تموم شده:-|

اگ لباس بپوشی ک دیگه دیده میشی /=
با لباس خونه توی خیابون و هر جایی که دلم میخواد ضاحر بشم؟:-|

RE: گفتگـو آزاد || نسخـ ـه ۴۲۵ - ᗩᐯᗩ⁷ - 02-05-2021

(02-05-2021، 11:13)shghyegh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-05-2021، 11:12)AVA_MADI* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هوم من به شخصه چسپیدم به کیدراما ۰-۰
ولی کیپاپ و انیمه بیشتر ۰-۰

عاشقان ماهو دیدی؟

نه اتفاقا اولین سریالی بود که تو اینستا کلیپ ازش دیدم
ولی ندیدمش میگن خیلی قشنگه دوستم کامل دیده
تازه کیدرامر شدم حتما میبینمش *-*

RE: گفتگـو آزاد || نسخـ ـه ۴۲۵ - моои - 02-05-2021

خدافس بچه ها
چت خوش*_*

RE: گفتگـو آزاد || نسخـ ـه ۴۲۵ - *VENUS* - 02-05-2021

(02-05-2021، 11:11)THEDARKNESS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-05-2021، 11:09)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

داشتم جواب پ.خ هارو میدادم شرمنده .
سوالی داشتی ؟ ^^

اهوم بی فرهنگ هم فحشه؟
میدونی وقتی یکم جَو بهم ریختست و دو طرف عصبین ، هر حرفی که باعث تحریک و عصبانی شدن طرف مقابل بشه رو نباید گفت
ممکنه بی فرهنگ خیلیییی حرف بدی نباشه ولی وقتی صدرا ازت ناراحته و یه بحثی بین شما بوجود اومده، اون از همین کلمه ی بی فرهنگم ممکنه خیلی عصبی بشه
و دوم اینکه شما نویسنده ای. پس طبیعیتا به شما بیشتر گیر میدیم و باید بیشتر حواست باشه (;

RE: گفتگـو آزاد || نسخـ ـه ۴۲۵ - shghyegh - 02-05-2021

(02-05-2021، 11:14)AVA_MADI* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-05-2021، 11:13)shghyegh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عاشقان ماهو دیدی؟

نه اتفاقا اولین فیلمی بود که تو اینستا کلیپ ازش دیدم

خیلی قشنگه عشقمم توش بازی میکنه ☆_☆

(02-05-2021، 11:14)☆coииoя☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-05-2021، 1:15)βάરãɲ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ن دیگه نامرئی هستی کسی نمیبینه Big Grin

RE: گفتگـو آزاد || نسخـ ـه ۴۲۵ - *VENUS* - 02-05-2021

(02-05-2021، 11:14)☆coииoя☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هِلووووو ^^

RE: گفتگـو آزاد || نسخـ ـه ۴۲۵ - ᗩᐯᗩ⁷ - 02-05-2021

(02-05-2021، 11:15)shghyegh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-05-2021، 11:14)AVA_MADI* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نه اتفاقا اولین فیلمی بود که تو اینستا کلیپ ازش دیدم

خیلی قشنگه عشقمم توش بازی میکنه ☆_☆

ایول *-* فک کنم از اعضای اکسو توش بازی میکرد؟؟ یا اون پسران بر تر از گل بود؟!
هعی مال مام تو سریال هوارانگ بازی کرد ولی مرد ۰-۰:|
Sad

RE: گفتگـو آزاد || نسخـ ـه ۴۲۵ - THEDARKNESS - 02-05-2021

(02-05-2021، 11:14)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-05-2021، 11:11)THEDARKNESS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اهوم بی فرهنگ هم فحشه؟
میدونی وقتی یکم جَو بهم ریختست و دو طرف عصبین ، هر حرفی که باعث تحریک و عصبانی شدن طرف مقابل بشه رو نباید گفت
ممکنه بی فرهنگ خیلیییی حرف بدی نباشه ولی وقتی صدرا ازت ناراحته و یه بحثی بین شما بوجود اومده، اون از همین کلمه ی بی فرهنگم ممکنه خیلی عصبی بشه
و دوم اینکه شما نویسنده ای. پس طبیعیتا به شما بیشتر گیر میدیم و باید بیشتر حواست باشه (;
اهوم من یه ۱۴ روز دیگه برمیگردم شاید. یا احتمالا تا اخر امتحان نهایی ها یا حتی تا ۱۵ تیر نیام. ببخش نویسنده بدی بودم تو این مدت رو اعصابم کار میکنم.

RE: گفتگـو آزاد || نسخـ ـه ۴۲۵ - SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ - 02-05-2021

(02-05-2021، 11:16)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هِلووووو ^^
wowهِلووووووو^*

(02-05-2021، 11:15)shghyegh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ن دیگه نامرئی هستی کسی نمیبینه Big Grin
برای چند دقیقه:-|

دودودود.دودوددودو

RE: گفتگـو آزاد || نسخـ ـه ۴۲۵ - Prometheus - 02-05-2021

(02-05-2021، 11:00)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-05-2021، 8:26)Alien نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

صبح بخیر
@*VENUS*

چه پسرِ دُردونه ای ^.^
صبح توام بخیر ^^
خوبی؟

مرسی...خوبی شما؟

من تحقیق کردم...اثری که هر "صبح بخیر" روی روان میزاره جمله "دوست دارم" نمیزاره :|