انجمن های تخصصی  فلش خور
/ ↙ گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه ی چِـــِ ــهــِ ـ9ـــلُ ↘ \ - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: / ↙ گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه ی چِـــِ ــهــِ ـ9ـــلُ ↘ \ (/showthread.php?tid=58789)

RE: / ↙ گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه ی چِـــِ ــهــِ ـ9ـــلُ ↘ \ - M.K.N - 18-09-2013

(18-09-2013، 11:13)happy girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نقل قول: خوب من میگم اصلا شبیه نیست
خب باشه پس عوضش کنم؟Undecided

خود دانیSleepy

RE: / ↙ گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه ی چِـــِ ــهــِ ـ9ـــلُ ↘ \ - sjmmc - 18-09-2013

من میرم فیس پوک!!Angel

(18-09-2013، 11:14)happy girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

3تا مخفی داریم
یکی که صادق یکی ستیه اون یکی کیه؟Huh
اه فکر کردم ستی اومده!! Dodgy
منظورت مریمه؟؟Dodgy

RE: / ↙ گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه ی چِـــِ ــهــِ ـ9ـــلُ ↘ \ - Mïņ̃†êR - 18-09-2013

(18-09-2013، 11:13)MAKAN نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-09-2013، 11:10)happy girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بره صفه بعد/ ↙ گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه ی چِـــِ ــهــِ ـ9ـــلُ ↘ \ 165

یه بنده خدایی به حرفِ دیروزش عمل کنه/ ↙ گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه ی چِـــِ ــهــِ ـ9ـــلُ ↘ \ 165

خونه خالی بشه / ↙ گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه ی چِـــِ ــهــِ ـ9ـــلُ ↘ \ 165

(18-09-2013، 11:13)sjmmc نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-09-2013، 11:05)happy girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-09-2013، 11:03)*2gether4ever* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دستمممممممم)))))):

خسته نباشی همکار گرامی
صادق داداش مارو میبینی؟Sleepy
هاننن؟؟؟ :|

میگم خوبی؟

نقل قول: اه فکر کردم ستی اومده!!
منظورت مریمه؟؟
اره منظورم همونه نه ستی که شارژ نتش تموم شده زنگشم نزدم ببینم میاد یا نهHuh

RE: / ↙ گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه ی چِـــِ ــهــِ ـ9ـــلُ ↘ \ - sjmmc - 18-09-2013

نقل قول:
خونه خالی بشه/ ↙ گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه ی چِـــِ ــهــِ ـ9ـــلُ ↘ \ 165
 چه قولی دادی؟؟ :|
حاجی آدرس میخوای بدم کوچه علی چپ!! Big Grin
نقل قول:
میگم خوبی؟
هوم؟؟Angel
نچ!!Angel
ولی بد نیستم!!Angel

RE: / ↙ گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه ی چِـــِ ــهــِ ـ9ـــلُ ↘ \ - Mïņ̃†êR - 18-09-2013

(18-09-2013، 11:18)sjmmc نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نقل قول:
خونه خالی بشه/ ↙ گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه ی چِـــِ ــهــِ ـ9ـــلُ ↘ \ 165
نقل قول:
میگم خوبی؟
هوم؟؟Angel
نچ!!Angel
ولی بد نیستم!!Angel

نه چیزی نیست قرار بود باهم صحبت کنیم همه خونن نمیشه

خب خدارو شکرSleepy

(18-09-2013، 11:21)happy girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-09-2013، 11:18)sjmmc نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نقل قول:
نقل قول:
میگم خوبی؟
هوم؟؟Angel
نچ!!Angel
ولی بد نیستم!!Angel

نه چیزی نیست قرار بود باهم صحبت کنیم همه خونن نمیشه

خب خدارو شکرSleepy
جون عمه ی فرید!! Big Grin

مرسی!! تو خوبی؟؟Angel

من برم این جا خالی شه راحت کاراتونو بکنین!!Angel
فعلا بای ماکان و شیوا!!Angel

RE: / ↙ گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه ی چِـــِ ــهــِ ـ9ـــلُ ↘ \ - ☼آریا☼ - 18-09-2013

بع بع سلام

نقل قول: جون عمه ی فرید!!

مرسی!! تو خوبی؟؟

آخه پرفسور من اصفهانم اون تهران چی میتونه باشه غیر از اینAngel

اره من خوبم تا پسفردا از تو خوابگاه آن میشم دیگه دست من نیست کی حرف میزنه هر لحظه امکان داره یکی دیگه جای من باشهBig GrinBig Grin

RE: / ↙ گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه ی چِـــِ ــهــِ ـ9ـــلُ ↘ \ - Mason - 18-09-2013

سَ ل آ م

RE: / ↙ گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه ی چِـــِ ــهــِ ـ9ـــلُ ↘ \ - ☼آریا☼ - 18-09-2013

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: ..آریا..، MAKAN، ✖♥♀ LØVЄ !s √♥✖