RE: [ گفتگوی آزاد نسخه 343 ] - Ɗєя_Mσηɗ - 30-03-2020
(30-03-2020، 23:18)محمّد نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(30-03-2020، 23:15)m.h.sa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(30-03-2020، 23:14)محمّد نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(30-03-2020، 23:12)m.h.sa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(30-03-2020، 23:10)محمّد نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
اها.
بزرگترین دختر دایی/پسر دایی یا دختر خاله/پسر خالت چند سالشه؟
کلا سه تایی بیشعور دارم ک هیچ کدومشون زیر بار زن گرفتن نمیرن!
در نتیجه نه زن دایی دارم نه دختردایی نه پسر دایی!
بزرگترین پسرخالم...همسن خودمه
اگه بوقتش ازدواج میکردم بچم همسن دایی کوچیکت بود.
دایی کوچیکم بیست سالشه ها!
دو سال ازش بزرگترم. ۱ سال و ۳ ماهگی ازدواج میکردم و ۲ سالگیم بچه دار میشدم بچم همسن داییت بود.
بد میگم بزن تو گوش اون دایی کوچیکت
یدونه از طرف تو میزنم
سه تا از طرف خودم
RE: [ گفتگوی آزاد نسخه 343 ] - Sirvan10_a - 30-03-2020
@thug life
حالا ملیکا رو در اوردی؟؟؟
مهران از من به نصیحت همیشه اگه یکاری کردی یه نفر ناراحتشد معذرت خواهی کن حتی اگه حق با تو باشه
چون این دنیا ارزش دل شکستن رو نداره
RE: [ گفتگوی آزاد نسخه 343 ] - thug life - 30-03-2020
دوباره حوصلم
(30-03-2020، 23:18)S-T-I-N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(30-03-2020، 23:07)m.h.sa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(30-03-2020، 23:03)S-T-I-N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(30-03-2020، 23:01)m.h.sa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(30-03-2020، 22:58)S-T-I-N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
بدبخت شدممم
سلام عزیزم
عه چراااااااا
سلامم
لبمو جویدم زیرش لخته خون جم شده
مامانم میاد لبمو بر میگردونم
چه غلطی کنم؟؟؟؟
خخخخخخ وای ستین اخه این چ کاریه دخترررررر
نمیدونم والا
لبم ارامش نداره
پوستشم میکنم
ی بار از وسط پاره شد
ب نظرت کرم دارم ؟؟؟؟
نه اصلااااااا
دیگه نکن این کارا رو
(30-03-2020، 23:20)sirvan.. نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
@thug life
مهران از من به نصیحت همیشه اگه یکاری کردی یه نفر ناراحتشد معذرت خواهی کن حتی اگه حق با تو باشه
آره ملیکارم دراوردم از لیست
دادا من نمیدانم چرا خشنم
به روی چشم جا داری
RE: [ گفتگوی آزاد نسخه 343 ] - محمّد - 30-03-2020
(30-03-2020، 23:19)m.h.sa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(30-03-2020، 23:18)محمّد نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(30-03-2020، 23:15)m.h.sa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(30-03-2020، 23:14)محمّد نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(30-03-2020، 23:12)m.h.sa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
کلا سه تایی بیشعور دارم ک هیچ کدومشون زیر بار زن گرفتن نمیرن!
در نتیجه نه زن دایی دارم نه دختردایی نه پسر دایی!
بزرگترین پسرخالم...همسن خودمه
دو سال ازش بزرگترم. ۱ سال و ۳ ماهگی ازدواج میکردم و ۲ سالگیم بچه دار میشدم بچم همسن داییت بود.
یدونه از طرف تو میزنم
سه تا از طرف خودم
دستتو رو بزرگترت بلند نکن :-| وگرنه به داییت میگم ۶۰ تا شاپالاخ از طرف من بزنه ۹ تا از طرف خودش که مجموعا ۶۹ تا سیلی بخوری
RE: [ گفتگوی آزاد نسخه 343 ] - لــــــــــⓘلی - 30-03-2020
(30-03-2020، 23:20)m.h.sa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(30-03-2020، 23:18)S-T-I-N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(30-03-2020، 23:07)m.h.sa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(30-03-2020، 23:03)S-T-I-N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(30-03-2020، 23:01)m.h.sa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
سلام عزیزم
عه چراااااااا
سلامم
لبمو جویدم زیرش لخته خون جم شده
مامانم میاد لبمو بر میگردونم
چه غلطی کنم؟؟؟؟
خخخخخخ وای ستین اخه این چ کاریه دخترررررر
نمیدونم والا
لبم ارامش نداره
پوستشم میکنم
ی بار از وسط پاره شد
ب نظرت کرم دارم ؟؟؟؟
نه اصلااااااا
دیگه نکن این کارا رو
میدونستم
بابام الکی میگه
سعی دارم ولی دست خودم نیس
(30-03-2020، 23:21)محمّد نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(30-03-2020، 23:19)m.h.sa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
یدونه از طرف تو میزنم
سه تا از طرف خودم
دستتو رو بزرگترت بلند نکن :-| وگرنه به داییت میگم ۶۰ تا شاپالاخ از طرف من بزنه ۹ تا از طرف خودش که مجموعا ۶۹ تا سیلی بخوری
داش ممد کجاشو دیدییییییی
بزار نگم
RE: [ گفتگوی آزاد نسخه 343 ] - Sirvan10_a - 30-03-2020
(30-03-2020، 23:21)thug life نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(30-03-2020، 23:20)sirvan.. نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
@thug life
آره ملیکارم دراوردم از لیست
دادا من نمیدانم چرا خشنم
به روی چشم جا داری
ممنون
(30-03-2020، 23:21)محمّد نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
یدونه از طرف تو میزنم
سه تا از طرف خودم
داییم با تو تیم خوبی میشه
ولی کجایی ببینی پدرشو دراوردمممممممم ...میشینم رو کمرش میگم برو خرِ نازممممممم (البته این ساده ترین کارمه)
|