انجمن های تخصصی  فلش خور
[ گفتگوی آزاد نسخه 343 ] - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: [ گفتگوی آزاد نسخه 343 ] (/showthread.php?tid=280692)

RE: [ گفتگوی آزاد نسخه 343 ] - Ɗєя_Mσηɗ - 30-03-2020

(30-03-2020، 23:18)محمّد نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-03-2020، 23:15)m.h.sa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-03-2020، 23:14)محمّد نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-03-2020، 23:12)m.h.sa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-03-2020، 23:10)محمّد نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اها.
بزرگترین دختر دایی/پسر دایی یا دختر خاله/پسر خالت چند سالشه؟

کلا سه تایی بیشعور دارم ک هیچ کدومشون زیر بار زن گرفتن نمیرن! Dodgy
در نتیجه نه زن دایی دارم نه دختردایی نه پسر دایی! crying
بزرگترین پسرخالم...همسن خودمه
اگه بوقتش ازدواج میکردم بچم همسن دایی کوچیکت بود.

دایی کوچیکم بیست سالشه ها!
دو سال ازش بزرگترم. ۱ سال و ۳ ماهگی ازدواج میکردم و ۲ سالگیم بچه دار میشدم بچم همسن داییت بود.
بد میگم بزن تو گوش اون دایی کوچیکت

Telegh_52Telegh_01Telegh_01Telegh_01
یدونه از طرف تو میزنم
سه تا از طرف خودم Big Grin Big Grin Big Grin

RE: [ گفتگوی آزاد نسخه 343 ] - Sirvan10_a - 30-03-2020

@thug life

حالا ملیکا رو در اوردی؟؟؟

مهران از من به نصیحت همیشه اگه یکاری کردی یه نفر ناراحتشد معذرت خواهی کن حتی اگه حق با تو باشه

چون این دنیا ارزش دل شکستن رو نداره

RE: [ گفتگوی آزاد نسخه 343 ] - thug life - 30-03-2020

دوباره حوصلم

(30-03-2020، 23:18)S-T-I-N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-03-2020، 23:07)m.h.sa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-03-2020، 23:03)S-T-I-N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-03-2020، 23:01)m.h.sa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-03-2020، 22:58)S-T-I-N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بدبخت شدممم10

سلام عزیزم Heart
عه چراااااااا

سلامم
لبمو جویدم زیرش لخته خون جم شده
مامانم میاد لبمو بر میگردونمTelegh_01
چه غلطی کنم؟؟؟؟

خخخخخخ وای ستین اخه این چ کاریه دخترررررر Big Grin  Big Grin  Big Grin
نمیدونم والا

لبم ارامش نداره
پوستشم میکنم
ی بار از وسط پاره شد
Telegh_01Telegh_01Telegh_01
ب نظرت کرم دارم ؟؟؟؟Telegh_26

Big Grin Big Grin Big Grin Big Grin Big Grin
نه اصلااااااا Tongue Tongue Tongue
دیگه نکن این کارا رو Big Grin

(30-03-2020، 23:20)sirvan.. نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@thug life

مهران از من به نصیحت همیشه اگه یکاری کردی یه نفر ناراحتشد معذرت خواهی کن حتی اگه حق با تو باشه

آره ملیکارم دراوردم از لیست

دادا من نمیدانم چرا خشنم

به روی چشم جا داری

RE: [ گفتگوی آزاد نسخه 343 ] - م‍حمّد - 30-03-2020

(30-03-2020، 23:19)m.h.sa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-03-2020، 23:18)محمّد نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-03-2020، 23:15)m.h.sa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-03-2020، 23:14)محمّد نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-03-2020، 23:12)m.h.sa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کلا سه تایی بیشعور دارم ک هیچ کدومشون زیر بار زن گرفتن نمیرن! Dodgy
در نتیجه نه زن دایی دارم نه دختردایی نه پسر دایی! crying
بزرگترین پسرخالم...همسن خودمه

دو سال ازش بزرگترم. ۱ سال و ۳ ماهگی ازدواج میکردم و ۲ سالگیم بچه دار میشدم بچم همسن داییت بود.

یدونه از طرف تو میزنم
سه تا از طرف خودم Big Grin  Big Grin  Big Grin
دستتو رو بزرگترت بلند نکن :-| وگرنه به داییت میگم ۶۰ تا شاپالاخ از طرف من بزنه ۹ تا از طرف خودش که مجموعا ۶۹ تا سیلی بخوری

RE: [ گفتگوی آزاد نسخه 343 ] - لــــــــــⓘلی - 30-03-2020

(30-03-2020، 23:20)m.h.sa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-03-2020، 23:18)S-T-I-N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-03-2020، 23:07)m.h.sa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-03-2020، 23:03)S-T-I-N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-03-2020، 23:01)m.h.sa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام عزیزم Heart
عه چراااااااا

سلامم
لبمو جویدم زیرش لخته خون جم شده
مامانم میاد لبمو بر میگردونمTelegh_01
چه غلطی کنم؟؟؟؟

خخخخخخ وای ستین اخه این چ کاریه دخترررررر Big Grin  Big Grin  Big Grin
نمیدونم والا

لبم ارامش نداره
پوستشم میکنم
ی بار از وسط پاره شد
Telegh_01Telegh_01Telegh_01
ب نظرت کرم دارم ؟؟؟؟Telegh_26

Big Grin  Big Grin  Big Grin  Big Grin  Big Grin
نه اصلااااااا Tongue  Tongue  Tongue
دیگه نکن این کارا رو Big Grin
میدونستم Big Grin
بابام الکی میگه Tongue
سعی دارم ولی دست خودم نیس Undecided

(30-03-2020، 23:21)محمّد نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-03-2020، 23:19)m.h.sa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

یدونه از طرف تو میزنم
دستتو رو بزرگترت بلند نکن :-| وگرنه به داییت میگم ۶۰ تا شاپالاخ از طرف من بزنه ۹ تا از طرف خودش که مجموعا ۶۹ تا سیلی بخوری
داش ممد کجاشو دیدییییییی
بزار نگم Big Grin

RE: [ گفتگوی آزاد نسخه 343 ] - Sirvan10_a - 30-03-2020

(30-03-2020، 23:21)thug life نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-03-2020، 23:20)sirvan.. نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@thug life

آره ملیکارم دراوردم از لیست

دادا من نمیدانم چرا خشنم

به روی چشم جا داری
ممنون

(30-03-2020، 23:21)محمّد نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

یدونه از طرف تو میزنم

داییم با تو تیم خوبی میشه Tongue Tongue Big Grin
ولی کجایی ببینی پدرشو دراوردمممممممم Big Grin Big Grin Big Grin ...میشینم رو کمرش میگم برو خرِ نازممممممم Big Grin Big Grin Big Grin Tongue (البته این ساده ترین کارمه)