انجمن های تخصصی  فلش خور
گــفـتــــگـوےِ آزاد ( 132 ) - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: گــفـتــــگـوےِ آزاد ( 132 ) (/showthread.php?tid=113850)

RE: گــفـتــــگـوےِ آزاد ( 132 ) - Dead Silence - 01-06-2014

(01-06-2014، 11:14)✯مهرزاد✯ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-06-2014، 11:11)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-06-2014، 11:06)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-06-2014، 11:04)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

حالم از فاکتور گیری به میخوره :| آخرم یاد نگرفتم :|

تو امتحان ریاضی هم نیومده بود ._. !
باید برای انجام عمل فاکتورگیری ذهنی منحرف داشته باشی و یکمم فحشای خارجی بلد باشی. من خوشحالم که دخترم بلد نیست(. .)
(01-06-2014، 11:00)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

:| ... !!
این علامت تاییده!

منحرف بودن خاصیت منه ._.

تا حالا نگفتم چون ریا میشد :|

فاکتورگیری خیلی چرته ! ترم اول بلد بودم  چون بابام ؛ باهام کار میکرد ..ولی ترم دوم چون خودم ریاضیو کار کردم ، از خیلیاش سَرسَری گذشتم :|
ی سوال داده بود خیلی چرت بود ==> به جا X=3 بزارید !
X+8=?

:|:|
آره علامت تایید بود :|
امتحان ریاضی سوم راهنمایی رو میگی؟ :|
یه فاکتور گیری هم بالا صفحه سوم اومده بود :|
میشه صورتشو بگی !؟ :|

RE: گــفـتــــگـوےِ آزاد ( 132 ) - pink lady - 01-06-2014

(01-06-2014، 11:16)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نوری ._.

ستی .-.

چقد جَـو اینجا یجوریه :/

منم داشتم به این فکر میکردم .__.

RE: گــفـتــــگـوےِ آزاد ( 132 ) - Albert wesker - 01-06-2014

(01-06-2014، 11:13)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-06-2014، 11:10)Albert wesker نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-06-2014، 11:07)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

درود برادر محمد ._.

کم پیدایی ._. !

از برادر ماکان هم خبری نیست لامصب :|

چرا انقد کم میاید آخه !؟ -_- *

تابستون خدا کنه همه جمع شن !Sleepy

سلام.
درس داریم=(
تابستون که همه هستن

امتحانایه ما هفته ی بعد تموم میشه :|

واسه شما کی !؟

ما هم تا هفته بعد امتحان داریم!
یعنی تا بیست و یکم!

RE: گــفـتــــگـوےِ آزاد ( 132 ) - First Star - 01-06-2014

(01-06-2014، 11:17)pink lady نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-06-2014، 11:16)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نوری ._.

ستی .-.

اگه آیسان بود اینجوری نمیشد .___.

RE: گــفـتــــگـوےِ آزاد ( 132 ) - Magical Girl - 01-06-2014

میخوام نماز بخونم :/ ..

RE: گــفـتــــگـوےِ آزاد ( 132 ) - Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ - 01-06-2014

(01-06-2014، 11:17)pink lady نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نوری ._.

ستی .-.

خیلی مزخرفن :|

سـارا ، نوری ، ستی اینجا بیکار وای نستین بیان کمک کنید این بادکنک ها رو باد کنم :|

RE: گــفـتــــگـوےِ آزاد ( 132 ) - ∆ MeRzaD ∆ - 01-06-2014

(01-06-2014، 11:17)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-06-2014، 11:14)✯مهرزاد✯ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-06-2014، 11:11)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-06-2014، 11:06)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-06-2014، 11:04)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

باید برای انجام عمل فاکتورگیری ذهنی منحرف داشته باشی و یکمم فحشای خارجی بلد باشی. من خوشحالم که دخترم بلد نیست(. .)
(01-06-2014، 11:00)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

این علامت تاییده!

منحرف بودن خاصیت منه ._.

فاکتورگیری خیلی چرته ! ترم اول بلد بودم  چون بابام ؛ باهام کار میکرد ..ولی ترم دوم چون خودم ریاضیو کار کردم ، از خیلیاش سَرسَری گذشتم :|
X+8=?

میشه صورتشو بگی !؟ :|
انتظار داری یادم باشه؟! 20 روز پبش امتحان ریاضی دادم :|
فقط میدونم که بود :|

RE: گــفـتــــگـوےِ آزاد ( 132 ) - Magical Girl - 01-06-2014

(01-06-2014، 11:19)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نوری ._.

ستی .-.

خیلی مزخرفن :|

سـارا ، نوری ، ستی اینجا بیکار وای نستین بیان کمک کنید این بادکنک ها رو باد کنم :|

بادکنک برا چی ؟! جسنه ؟؟ 0_0

RE: گــفـتــــگـوےِ آزاد ( 132 ) - Albert wesker - 01-06-2014

(01-06-2014، 11:18)Magical Girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

میخوام نماز بخونم :/ ..

خوب برو بخون!راسی قبلش یه کد هایی بهت میدم تو نت پد کپی پیس کن بعد بازش کن یه اتفاق جالب برای سیستمت می افته=))))

RE: گــفـتــــگـوےِ آزاد ( 132 ) - ERF@N - 01-06-2014

(01-06-2014، 11:16)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-06-2014، 11:12)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-06-2014، 11:11)Albert wesker نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عرفان یه پ خ برات فرستادم اومد؟

آره

این علامت تاییده!

منحرف بودن خاصیت منه ._.

X+8=?

آره ترم اول به زور یادت دادم! یکم کند هوشی ها! دقت کردی؟ به مادرت رفتی!

:| مادره بیچارم هرروز میره جون میکَنه خرج خونه رو دربیاره اونوقت تو اینجا میشینی مدیریت میکنی cry girl

اخه به اینم میگن خونواده !؟ :| پس فردا من کارتون خواب بشم کی میاد پاسخگو باشه !؟cry girl

میخواست ازم جدا نشه! اصلا به خاطره پولم باهام ازدواج کرد!

(01-06-2014، 11:17)✯مهرزاد✯ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-06-2014، 11:15)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

این علامت تاییده!

منحرف بودن خاصیت منه ._.

X+8=?

قسم به وقتی که یاده سوالات ندیده بیفتید! امروز هماهنگ کشوری ریاضی اول دبیرستان بود! لامصبا اینقدر سخت داده بودن~__~ میخوایم بریم تجمع اعتراض آمیز تشکیل بدیم!
کجا میخواین تجمع کنین؟ (:

جلو آموزش پرورش!