انجمن های تخصصی  فلش خور
گــفـتــــگـوےِ آزاد ( 132 ) - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: گــفـتــــگـوےِ آزاد ( 132 ) (/showthread.php?tid=113850)

RE: گــفـتــــگـوےِ آزاد ( 132 ) - Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ - 01-06-2014

(01-06-2014، 11:02)pink lady نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-06-2014، 10:59)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ستی قبل از اینکه تو بخوای منو بزنی بکشی من می میرم ._.

-__-

من شوهرمو خیلی دوس دارما -_-

من راضیم که شوهرم همجنسبازه ._.
خدایی همجنسبازه ؟! :|

اسمش جی هس ؟!

RE: گــفـتــــگـوےِ آزاد ( 132 ) - pink lady - 01-06-2014

(01-06-2014، 11:05)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-06-2014، 11:02)pink lady نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-06-2014، 10:59)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ستی قبل از اینکه تو بخوای منو بزنی بکشی من می میرم ._.

-__-

من شوهرمو خیلی دوس دارما -_-

من راضیم که شوهرم همجنسبازه ._.
خدایی همجنسبازه ؟! :|

اسمش جی هس ؟!

ارع ._.

اسمش ؟!!

از ایمان بپرس من نمیدونم .__.

RE: گــفـتــــگـوےِ آزاد ( 132 ) - ERF@N - 01-06-2014

(01-06-2014، 11:04)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

حالم از فاکتور گیری به میخوره :| آخرم یاد نگرفتم :|

تو امتحان ریاضی هم نیومده بود ._. !
باید برای انجام عمل فاکتورگیری ذهنی منحرف داشته باشی و یکمم فحشای خارجی بلد باشی. من خوشحالم که دخترم بلد نیست(. .)
(01-06-2014، 11:00)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

:| ... !!
این علامت تاییده!

RE: گــفـتــــگـوےِ آزاد ( 132 ) - Dead Silence - 01-06-2014

درود برادر محمد ._.

کم پیدایی ._. !

از برادر ماکان هم خبری نیست لامصب :|

چرا انقد کم میاید آخه !؟ -_- *

تابستون خدا کنه همه جمع شن !Sleepy

RE: گــفـتــــگـوےِ آزاد ( 132 ) - Albert wesker - 01-06-2014

(01-06-2014، 11:07)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

درود برادر محمد ._.

کم پیدایی ._. !

از برادر ماکان هم خبری نیست لامصب :|

چرا انقد کم میاید آخه !؟ -_- *

تابستون خدا کنه همه جمع شن !Sleepy

سلام.
درس داریم=(
تابستون که همه هستن

RE: گــفـتــــگـوےِ آزاد ( 132 ) - Dead Silence - 01-06-2014

(01-06-2014، 11:06)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-06-2014، 11:04)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

باید برای انجام عمل فاکتورگیری ذهنی منحرف داشته باشی و یکمم فحشای خارجی بلد باشی. من خوشحالم که دخترم بلد نیست(. .)
(01-06-2014، 11:00)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

این علامت تاییده!

منحرف بودن خاصیت منه ._.

تا حالا نگفتم چون ریا میشد :|

فاکتورگیری خیلی چرته ! ترم اول بلد بودم چون بابام ؛ باهام کار میکرد ..ولی ترم دوم چون خودم ریاضیو کار کردم ، از خیلیاش سَرسَری گذشتم :|
ی سوال داده بود خیلی چرت بود ==> به جا X=3 بزارید !
X+8=?

:|:|
آره علامت تایید بود :|

RE: گــفـتــــگـوےِ آزاد ( 132 ) - Albert wesker - 01-06-2014

عرفان یه پ خ برات فرستادم اومد؟

RE: گــفـتــــگـوےِ آزاد ( 132 ) - ◄Iяαи► - 01-06-2014

اوفففففف بیآیپن موضوع ... منـــــــــــــــــــٍ ...»_» تـــــــــــٍـوٍ «_« رو ببینید دیه ...

RE: گــفـتــــگـوےِ آزاد ( 132 ) - ERF@N - 01-06-2014

(01-06-2014، 11:11)Albert wesker نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عرفان یه پ خ برات فرستادم اومد؟

آره
(01-06-2014، 11:11)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-06-2014، 11:06)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

این علامت تاییده!

منحرف بودن خاصیت منه ._.

تا حالا نگفتم چون ریا میشد :|

فاکتورگیری خیلی چرته ! ترم اول بلد بودم  چون بابام ؛ باهام کار میکرد ..ولی ترم دوم چون خودم ریاضیو کار کردم ، از خیلیاش سَرسَری گذشتم :|
ی سوال داده بود خیلی چرت بود ==> به جا X=3 بزارید !
X+8=?

:|:|
آره علامت تایید بود :|
آره ترم اول به زور یادت دادم! یکم کند هوشی ها! دقت کردی؟ به مادرت رفتی!

RE: گــفـتــــگـوےِ آزاد ( 132 ) - Mason - 01-06-2014

هوم ..

حرف بزنین ..

من فقط نیگا می کنم .. cry girl