انجمن های تخصصی  فلش خور
/ ↙ گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه ی چِـــِ ــهــِ ـ9ـــلُ ↘ \ - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: / ↙ گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه ی چِـــِ ــهــِ ـ9ـــلُ ↘ \ (/showthread.php?tid=58789)

RE: / ↙ گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه ی چِـــِ ــهــِ ـ9ـــلُ ↘ \ - Mïņ̃†êR - 18-09-2013

من برگشتم های دارلینگAngel

RE: / ↙ گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه ی چِـــِ ــهــِ ـ9ـــلُ ↘ \ - яᎧмιиα - 18-09-2013

(18-09-2013، 10:50)sjmmc نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-09-2013، 10:47)♥♥♥ رومینا ♥♥♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مدرسه خوبه...!!

اونجا دوستای جدید پیدا میکنی...!!

خانوم معلومتون مهربونه تو رو دوست داره..!!

چیزای جدید یاد میگیری..!!

دیگه بیشتر از این مامانم بهم نگفته بودAngel
نه واقعا من موندم بدی مدرسه چیه؟؟
میری کلاسا رو میپیچونی!!
امتحانا رو لغو میکنی!!
سر کلاس میگیم میخندیم!!
آخرشم تقلب میکنی نمره ت میشه 18 و نیم!!
بعد میری یه اعتراضم میکنی 19 رو میگیری!!
AngelBig Grin

بدی مدرسه؟

1-صبح باید زود پاشی

2- نت تعطیل

3-مشق و درس

4- دخدرای حوصله سر بر مدرسه رو باید تحمل کنی

5-- بازم بگم؟ میگم:

-باید درس بخونی

- باید امتحان بدی

- باید بوی گنده دستشوییا مدرسرو تحمل کنی ( گلــــآب به روتون البته)

- و هزار تا دلیل کوفتیه دیگهDodgy

RE: / ↙ گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه ی چِـــِ ــهــِ ـ9ـــلُ ↘ \ - Mrs f.a.t.e.m.e.h - 18-09-2013

(18-09-2013، 10:51)happy girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

یالا سلام خدافظ

مامی نبودی بهونتو میگرفدمــــ):

RE: / ↙ گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه ی چِـــِ ــهــِ ـ9ـــلُ ↘ \ - M.K.N - 18-09-2013

(18-09-2013، 10:54)happy girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

bonjour madmazel depoRieHeart

RE: / ↙ گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه ی چِـــِ ــهــِ ـ9ـــلُ ↘ \ - Mrs f.a.t.e.m.e.h - 18-09-2013

(18-09-2013، 10:54)sjmmc نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فکر کردید تیزهوشان چیه تا حالا؟؟Angel
ما که هرکیو دیدیم تو این مدرسه فقط تو تقلب تیز بود!!Angel

من خودم فرزانگان 2 میخونم خدااای تقلبم هسدم در حد بوندس لیگا...

RE: / ↙ گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه ی چِـــِ ــهــِ ـ9ـــلُ ↘ \ - Mïņ̃†êR - 18-09-2013

(18-09-2013، 10:56)MAKAN نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-09-2013، 10:54)happy girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خوبی عشقم؟

ماکان امروزخالم گفتم بیاد ثبت نام کنه Big GrinBig Grin
دوتایی خلیم با هم میترکونیم البته کنکور داره نمیدونم میتونه بیاد یا نهSleepy

RE: / ↙ گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه ی چِـــِ ــهــِ ـ9ـــلُ ↘ \ - M.K.N - 18-09-2013

(18-09-2013، 10:58)happy girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-09-2013، 10:56)MAKAN نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خوبی عشقم؟

ماکان امروزخالم گفتم بیاد ثبت نام کنه Big GrinBig Grin
دوتایی خلیم با هم میترکونیم البته کنکور داره نمیدونم میتونه بیاد یا نهSleepy

یعنی من استئفاء بدم یا نه؟Undecided

من از بچگی به تقلب اعتقاد داشتم سر جلسه انواع خودکار ها را همراه داشتم هر کی میخواست برگشو میگرفتم براش مینوشتم حتی تو امتحان نهاییا 15نمره برگه دوستمو براش نوشتم و در تقلید دست خط کارم حرف نداره Big GrinBig Grin

RE: / ↙ گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه ی چِـــِ ــهــِ ـ9ـــلُ ↘ \ - sjmmc - 18-09-2013

(18-09-2013، 10:55)♥♥♥ رومینا ♥♥♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-09-2013، 10:50)sjmmc نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-09-2013، 10:47)♥♥♥ رومینا ♥♥♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مدرسه خوبه...!!

اونجا دوستای جدید پیدا میکنی...!!

خانوم معلومتون مهربونه تو رو دوست داره..!!

چیزای جدید یاد میگیری..!!

دیگه بیشتر از این مامانم بهم نگفته بودAngel
نه واقعا من موندم بدی مدرسه چیه؟؟
میری کلاسا رو میپیچونی!!
امتحانا رو لغو میکنی!!
سر کلاس میگیم میخندیم!!
آخرشم تقلب میکنی نمره ت میشه 18 و نیم!!
بعد میری یه اعتراضم میکنی 19 رو میگیری!!
AngelBig Grin

بدی مدرسه؟

1-صبح باید زود پاشی

2- نت تعطیل

3-مشق و درس

4- دخدرای حوصله سر بر مدرسه رو باید تحمل کنی

5-- بازم بگم؟  میگم:

-باید درس بخونی

- باید امتحان بدی

- باید بوی گنده دستشوییا مدرسرو تحمل کنی ( گلــــآب به روتون البته)

-  و هزار تا دلیل کوفتیه دیگهDodgy
1- من که عادیشم زود پا میشم!! شما کافرین نماز نمیخونین!! :|
2- نت که همین الانشم تعطیله!! :| با وجود آدمای اسگلی مثل ما که تو این جاهای ت*می جمع میشیم!! :|
3- مشق و درس رو میتوان از کلاسای دیگر گرفت!!Angel
4- ما که خدا رو شکر تو مدرسه مون دختر نداریم ولی اگه بودم مشکلی نبود!!Big Grin
- امتحان= تقلب => آخ جون Big Grin
- صبح برو دستشویی راحت تا ظهر میتونی تحمل کنی...Dodgy
و ...

RE: / ↙ گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه ی چِـــِ ــهــِ ـ9ـــلُ ↘ \ - яᎧмιиα - 18-09-2013

خـــــدافظ ×××