انجمن های تخصصی  فلش خور
چت ړۅ(2)Ґ vêr§ïöñ²16(تاسوعا وعاشورای حسینی تسلیت باد) - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: چت ړۅ(2)Ґ vêr§ïöñ²16(تاسوعا وعاشورای حسینی تسلیت باد) (/showthread.php?tid=189786)

RE: چت ړۅ(2)Ґ vêr§ïöñ²16(تاسوعا وعاشورای حسینی تسلیت باد) - Mïņ̃†êR - 05-11-2014

نقل قول:
واسِـه مَـنَم زَنـَنـدَس؟؟
اون یوزرتو میخوای یا بنش کنم کلا با این ادامه بدی؟

RE: چت ړۅ(2)Ґ vêr§ïöñ²16(تاسوعا وعاشورای حسینی تسلیت باد) - Ƒαкє ѕмιƖє - 05-11-2014

(05-11-2014، 18:35)First Star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هعییییی ._.

من انقدر دوس دارم لبام مث آواتارت باشِ آیسان :|

خیلی باحال میشه :|

بعد هی باهاشون وَر بری :|

دهنت صاف ِ فقد .. از دردش نمیتونی آب بخوری

الان دقیقن وضعیت مَنه هرکی از دور ببینتت میگه یا خُدا هیولا اومد :|

(05-11-2014، 18:33)@H!V$ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بیا یبارم براتون احترام قائلم خودتون نمیخواید bathtime

بله هر اواتار زننده و منزجر کننده ای خلاف قوانین هست p345

زننده ؟ | :84: |

شیوا مُحرمی مَنو نخندون (:

تُ رو میزنه ؟ بهش میگم دیگه نزنتت ..

ول کُن تُ رو خُدا :/

RE: چت ړۅ(2)Ґ vêr§ïöñ²16(تاسوعا وعاشورای حسینی تسلیت باد) - First Star - 05-11-2014

شیوا نسخه بزن :|

RE: چت ړۅ(2)Ґ vêr§ïöñ²16(تاسوعا وعاشورای حسینی تسلیت باد) - bOoOoOy - 05-11-2014

(05-11-2014، 18:35)First Star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هعییییی ._.

وَر بِـری؟؟:/

RE: چت ړۅ(2)Ґ vêr§ïöñ²16(تاسوعا وعاشورای حسینی تسلیت باد) - First Star - 05-11-2014

(05-11-2014، 18:38)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هعییییی ._.

دهنت صاف ِ فقد .. از دردش نمیتونی آب بخوری

الان دقیقن وضعیت مَنه هرکی از دور ببینتت میگه یا خُدا هیولا اومد :|

وقتی یه چیز شور یا ترش میخوره به لبت سوز میگیره حال میده ^_^

دوس دارم ^__^

خوش بحالت >_< :|

RE: چت ړۅ(2)Ґ vêr§ïöñ²16(تاسوعا وعاشورای حسینی تسلیت باد) - bOoOoOy - 05-11-2014

(05-11-2014، 18:36)@H!V$ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نقل قول:
واسِـه مَـنَم زَنـَنـدَس؟؟
اون یوزرتو میخوای یا بنش کنم کلا با این ادامه بدی؟
نَـه میـخوامِـش ^_^

نِـگا کُـن واسَش شَبُـو رُوز وَخت گُـذاشتَـم |:

هوفف خدا الان که احتیاج داری به بعضیا کنارت نیسَن :/

RE: چت ړۅ(2)Ґ vêr§ïöñ²16(تاسوعا وعاشورای حسینی تسلیت باد) - Mïņ̃†êR - 05-11-2014

نقل قول: زننده ؟ | چت ړۅ(2)Ґ vêr§ïöñ²16(تاسوعا وعاشورای حسینی تسلیت باد) 162 |

شیوا مُحرمی مَنو نخندون (:

تُ رو میزنه ؟ بهش میگم دیگه نزنتت ..

ول کُن تُ رو خُدا 
راحت باش شما عزیزم از یجایی به بعد باید بعضیارو آزاد گذاشت در دست بادbathtime

(05-11-2014، 18:39)First Star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

شیوا نسخه بزن :|
خرابه/؟

(05-11-2014، 18:42)@H!V$ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خرابه/؟

بد جور >_<

RE: چت ړۅ(2)Ґ vêr§ïöñ²16(تاسوعا وعاشورای حسینی تسلیت باد) - Ƒαкє ѕмιƖє - 05-11-2014

(05-11-2014، 18:41)First Star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

وقتی یه چیز شور یا ترش میخوره به لبت سوز میگیره حال میده ^_^

دوس دارم ^__^

خوش بحالت >_< :|

لبت خُشک باس باشه ..

وقتی کِ لبت خشک بود با دندونت پوستاشُ بکن .. بعد همون سمت رو دوباره بکن ..

سخته ولی میشه .. از دردش گریت میگیره ینی خُدا عالمِ :|

(05-11-2014، 18:42)@H!V$ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

راحت باش شما عزیزم از یجایی به بعد باید بعضیارو آزاد گذاشت در دست بادbathtime

وای خُدا من موندمـ این حرفارُ تُ از کُجات میاری ؟ (: