انجمن های تخصصی  فلش خور
« گــفـتگـوے آزاد » نـُــسـ×ـخه شـــــــَصتُـ 1" - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: « گــفـتگـوے آزاد » نـُــسـ×ـخه شـــــــَصتُـ 1" (/showthread.php?tid=71537)

RE: « گــفـتگـوے آزاد » نـُــسـ×ـخه شـــــــَصتُـ 1" - T A R A - 03-12-2013

(03-12-2013، 15:09)گل نار نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-12-2013، 15:03)T A R A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نفسیییی^_^

تارا خیلی بی شووری نمیگی من دلم واست تنگ میشه؟هان؟؟؟Dodgy

منم دلم برات تنگ شده بوود^_^
(03-12-2013، 15:09)★BlAcK EvIl★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-12-2013، 15:06)T A R A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-12-2013، 15:03)hhrrbb نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-12-2013، 15:01)T A R A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-12-2013، 15:00)★BlAcK EvIl★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دوتا هم برا من بخرید ^.^
داش داش داش داش داشم من داش داش اهان ^.^
امرو خیلی خوشحالم ^.^
اهان ^.^

این مهسا نی|:
خره{:

يه قبر خوب واسش جور کردم8|

بیا خانوادگی بریم{:
(03-12-2013، 15:04)★BlAcK EvIl★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-12-2013، 15:01)T A R A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-12-2013، 15:00)★BlAcK EvIl★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دوتا هم برا من بخرید ^.^
داش داش داش داش داشم من داش داش اهان ^.^
امرو خیلی خوشحالم ^.^
اهان ^.^

این مهسا نی|:
خره{:

وای تارا دارم بال درمیارم ^.^
همه وسط اهان ^.^

چراااا؟؟
نکنه دوس پسرت بهت پیشنهاد ازدواج داده؟{:

Dodgy
نه بابا
دوس پسر کوجا بود؟؟^.^
تازع یافت شد ^.^

کی ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
نِتی؟0_0

احمد رضا منم رشتم ریاضیه ^_^
|:

RE: « گــفـتگـوے آزاد » نـُــسـ×ـخه شـــــــَصتُـ 1" - *Nafas* - 03-12-2013

(03-12-2013، 15:08)T A R A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اوهو چه رسمی شده این |:
این چیزا نخور برات بده -_-!
کُلیُ دیدم ^_^
من تورو نمیخورم بی معرفت!=)
کیو دیدی؟!
تاراااااااااااااااااااا میکشمت!Dodgy
(03-12-2013، 15:09)hhrrbb نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

حلوامو دادم نبوديSleepy

سهم منو به کی دادی؟Dodgy

RE: « گــفـتگـوے آزاد » نـُــسـ×ـخه شـــــــَصتُـ 1" - ★BlAcK EvIl★ - 03-12-2013

(03-12-2013، 15:12)T A R A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-12-2013، 15:09)گل نار نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-12-2013، 15:03)T A R A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نفسیییی^_^

(03-12-2013، 15:09)★BlAcK EvIl★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-12-2013، 15:06)T A R A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-12-2013، 15:03)hhrrbb نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

این مهسا نی|:
خره{:

بیا خانوادگی بریم{:
(03-12-2013، 15:04)★BlAcK EvIl★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

این مهسا نی|:
خره{:

همه وسط اهان ^.^

چراااا؟؟

Dodgy
نه بابا
دوس پسر کوجا بود؟؟^.^
تازع یافت شد ^.^

کی ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
نِتی؟0_0

|:

نع
یکی از فامیلامون
دوره دوره ^.^

RE: « گــفـتگـوے آزاد » نـُــسـ×ـخه شـــــــَصتُـ 1" - *Nafas* - 03-12-2013

(03-12-2013، 15:12)T A R A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

|:

معلومهDodgy
احمدرضا دیه کیه؟!Confused

RE: « گــفـتگـوے آزاد » نـُــسـ×ـخه شـــــــَصتُـ 1" - pink lady - 03-12-2013

نفسیییی^_^

این مهسا نی|:
خره{:

بیا خانوادگی بریم{:

این مهسا نی|:
خره{:

همه وسط اهان ^.^

چراااا؟؟

Dodgy
نه بابا
دوس پسر کوجا بود؟؟^.^
تازع یافت شد ^.^

کی ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
نِتی؟0_0

|:
احمد رضا کیه؟

RE: « گــفـتگـوے آزاد » نـُــسـ×ـخه شـــــــَصتُـ 1" - βΑllεяiηΑ♡ - 03-12-2013

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://www.lovethispic.com/uploaded_images/51583-Chocolate-Truffle-Cheesecake.jpg
بيا نوش جونت

RE: « گــفـتگـوے آزاد » نـُــسـ×ـخه شـــــــَصتُـ 1" - Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ - 03-12-2013

تارا ریاضی هستی!!!!!

من امسال کلی صفر دارم فک کنم 10 تا!!!!!
8 تاش فیزیک!!!!!Big GrinBig GrinBig GrinBig Grin

RE: « گــفـتگـوے آزاد » نـُــسـ×ـخه شـــــــَصتُـ 1" - pink lady - 03-12-2013

(03-12-2013، 15:15)hhrrbb نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://www.lovethispic.com/uploaded_images/51583-Chocolate-Truffle-Cheesecake.jpg
بيا نوش جونت

چه دوست خوبی:ا

بیشعور به من نمیدی ؟Angry

RE: « گــفـتگـوے آزاد » نـُــسـ×ـخه شـــــــَصتُـ 1" - T A R A - 03-12-2013

(03-12-2013، 15:13)گل نار نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-12-2013، 15:08)T A R A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اوهو چه رسمی شده این |:
این چیزا نخور برات بده -_-!
کُلیُ دیدم ^_^
من تورو نمیخورم بی معرفت!=)
کیو دیدی؟!
تاراااااااااااااااااااا میکشمت!Dodgy
گُلییی
بُکش0_0
(03-12-2013، 15:15)گل نار نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

|:

معلومهDodgy
احمدرضا دیه کیه؟!Confused

یه آدم Angel

RE: « گــفـتگـوے آزاد » نـُــسـ×ـخه شـــــــَصتُـ 1" - βΑllεяiηΑ♡ - 03-12-2013

چرا فوش ميدي؟؟

بيا همشو بخور
http://www.lovethispic.com/uploaded_images/51639-Pastel-Sugar-Cookies.jpg