انجمن های تخصصی  فلش خور
/ ↙ گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه ی چِـــِ ــهــِ ـ9ـــلُ ↘ \ - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: / ↙ گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه ی چِـــِ ــهــِ ـ9ـــلُ ↘ \ (/showthread.php?tid=58789)

RE: / ↙ گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه ی چِـــِ ــهــِ ـ9ـــلُ ↘ \ - sjmmc - 18-09-2013

(18-09-2013، 10:37)sky boy نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

صادق اينكارو نكن دوباره دعوا به پا ميشهBig Grin
خب منم همینو میخوام!!Angel
میخوام محروم شم فلشو ترک کنم!!Angel

RE: / ↙ گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه ی چِـــِ ــهــِ ـ9ـــلُ ↘ \ - ~JaSmIn~ - 18-09-2013

(18-09-2013، 10:40)L.A.78 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-09-2013، 10:38)jasmin... نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عروس خانوم دلم خیلی واسه این دومادی تنگیــدهcrying

Big Grin
.-.
مـنم دلم تنگیدهSad
نت نداره):

آرع میدونم خیلی دلم تنگیــــدcryingcrying

RE: / ↙ گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه ی چِـــِ ــهــِ ـ9ـــلُ ↘ \ - яᎧмιиα - 18-09-2013

(18-09-2013، 10:41)jasmin... نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-09-2013، 10:36)♥♥♥ رومینا ♥♥♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-09-2013، 10:32)jasmin... نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-09-2013، 10:29)♥♥♥ رومینا ♥♥♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-09-2013، 10:25)jasmin... نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

-_____-

حـآلا ب ما همون کیک خامه ایم نمیدن:|||

گندشون بزنن ینی>_<

لعنتی!امسال تو مدرسه اا همه کوچیک ترم>_<

مَن اِنقَد ر**** میــشه به اعصآبَم حآلیــم نـــی چی میخورم...!

تــُـــف:|

آرع مَنَم همینطور کوچیک تَرَم اَه...!:cool:

مـــن اَ همــه بزرگتـــــرم/ ↙ گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه ی چِـــِ ــهــِ ـ9ـــلُ ↘ \ 160

آرع الاغ کوفتت شعـــBig Grin

توعم سال دیگه کوچولویی

/ ↙ گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه ی چِـــِ ــهــِ ـ9ـــلُ ↘ \ 160

اَه رومینا عکس خالی نده دیروز ک تو جیم شدی میدونی با ماکان چقد دعوا کردیم ک به خاطر اون اسپمت که اومده بودی داده بودی دعوا داشتم ک بت اخطار نده؟؟؟؟

انقد عکس و شکلک خالی نفرس/ ↙ گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه ی چِـــِ ــهــِ ـ9ـــلُ ↘ \ 160

عزیزم من خیلی مهربونم نه؟Tongue

نقل قول: Exclamation

راس گفتی؟

خوب ششد گفتی؟

الــان ویرایش میکنمBig Grin

RE: / ↙ گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه ی چِـــِ ــهــِ ـ9ـــلُ ↘ \ - ~JaSmIn~ - 18-09-2013

(18-09-2013، 10:39)L.A.78 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-09-2013، 10:36)jasmin... نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آرِع پارسال خعلی خوش میگذش ما لامبورگینی بودیم کوچولو ها پیکان:cool:
خخخ=)

تشبیهت تو حلقت=)

دلم واس اذیت کردن ناظممون تنگیده):

آآآآخ آرِعـ بیــچــآررو له میکردم ...

لذت مدرسه همین بود اصاً

لعی امسال ما پیکانیم((((:

RE: / ↙ گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه ی چِـــِ ــهــِ ـ9ـــلُ ↘ \ - Mrs f.a.t.e.m.e.h - 18-09-2013

عاقآ؟؟؟
خآنوم؟؟؟
توجهــ!

RE: / ↙ گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه ی چِـــِ ــهــِ ـ9ـــلُ ↘ \ - sjmmc - 18-09-2013

(18-09-2013، 10:37)RASHIN 2012 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ملومه 7-8 تا حساب کاربری داری نمیترسی از محروم شدن .ایول
نچ!!Angel
اتفاقا میخوام محروم شم پرچم بره بالا دیگه نیام!!Angel

(18-09-2013، 10:39)♥♥♥ رومینا ♥♥♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-09-2013، 10:37)jasmin... نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-09-2013، 10:36)♥♥♥ رومینا ♥♥♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-09-2013، 10:32)jasmin... نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-09-2013، 10:29)♥♥♥ رومینا ♥♥♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مَن اِنقَد ر**** میــشه به اعصآبَم حآلیــم نـــی چی میخورم...!

تــُـــف:|

آرع مَنَم همینطور کوچیک تَرَم اَه...!:cool:

مـــن اَ همــه بزرگتـــــرم/ ↙ گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه ی چِـــِ ــهــِ ـ9ـــلُ ↘ \ 160

آرع الاغ کوفتت شعـــBig Grin

توعم سال دیگه کوچولویی

/ ↙ گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه ی چِـــِ ــهــِ ـ9ـــلُ ↘ \ 160

هر هر بیچـآره...!

بــــیچاره خودتی/ ↙ گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه ی چِـــِ ــهــِ ـ9ـــلُ ↘ \ 160

امســـال هر چقــــد دلم بخواد زور میگـــــــم ..... ســآل بعدم مهم نیAngel

آخه به اون احمقآ میخوای زور بگی؟؟؟

RE: / ↙ گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه ی چِـــِ ــهــِ ـ9ـــلُ ↘ \ - τοxικ - 18-09-2013

خدافسSleepySleepy

RE: / ↙ گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه ی چِـــِ ــهــِ ـ9ـــلُ ↘ \ - L.A.78 - 18-09-2013

(18-09-2013، 10:43)jasmin... نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آآآآخ آرِعـ بیــچــآررو له میکردم ...

لذت مدرسه همین بود اصاً
مگه میپریدی روش؟O_o

هعی):

چـرا میره جلو عقربه هـی!
متنفــرم از ته دل من از اول مهــر!):

خُب دیگه جداً خدافس همگــی...!