انجمن های تخصصی  فلش خور
گفتگوی ازاد نسخه 403 - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: گفتگوی ازاد نسخه 403 (/showthread.php?tid=293637)

RE: گفتگوی ازاد نسخه 403 - Emmɑ - 07-02-2021

(07-02-2021، 22:54)BTS.ARMY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@"★ɢʟᴏʀɪᴀ★"
سیاست نداری به مولا!!
اون نمیدونست اون کیه تو گفتی میتونه با همه شیپت کنه .-.
فردا با آرش شیپت کرد میفهمی

+ اون آهنگ (ایچیرم من) رو بزار فیضشو ببریم (:
مشکلی نیس//:
ط خودتو ناراحت نکن/:
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://dl.musicdel.ir/Music/98/10/Music/%C5%9Eamil%20Veliyev%20%E2%80%93%20%C4%B0%C3%A7irem%20Men.mp3

RE: گفتگوی ازاد نسخه 403 - ᗩᐯᗩ⁷ - 07-02-2021

(07-02-2021، 22:54)BTS.ARMY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@"★ɢʟᴏʀɪᴀ★"
سیاست نداری به مولا!!

آهاااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا​اااااااااا ۰-۰
که اینطوووووووووووووووووور ۰-۰
آرشیتا بهتره یا آرمیش؟؟ به نظر من آرشیتا خوشمل تره *-* ۰-۰

RE: گفتگوی ازاد نسخه 403 - βάરãɲ - 07-02-2021

(07-02-2021، 22:51)sclvrFox نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-02-2021، 22:38)Baranis نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من ک حرفی ندارم
شروع کن^_^
من سکوت میکنم چون خستم
تو ب دلیل سکوت بی ادبانه  بزن بن کنTelegh_08

سکو بهترین کار تو دعواست، افرین تحسینت میکنم Telegh_08

(07-02-2021، 22:39)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

حاجی واست شر گفتم لااقل یه سپاس میزدی زیرش
بمولا

بی ادبیمو عفو کن سلطان.
اونقدر شعرت زیبا بود که بابتش حاضرم همه موضوعاتو سپاس کنم !
داداش تو مارو بن نمیکنی کلا^_^
جای حسین خالی

RE: گفتگوی ازاد نسخه 403 - م‍حمّد - 07-02-2021

(07-02-2021، 22:53)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-02-2021، 22:51)sclvrFox نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بی ادبیمو عفو کن سلطان.
اگه میدونستم انقد خوشحال میشی هر روز واست یه دو بیتی میزدم حالشو ببری  Telegh_01
اگه اینطوری باشه که کامنتم میدم زیر موضوعات !!!

RE: گفتگوی ازاد نسخه 403 - Âɴɢ℮ℓ Evιℓ - 07-02-2021

(07-02-2021، 22:51)AVA_MADI* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-02-2021، 22:46)BTS.ARMY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

میخوای حرصت بدم؟! خخخخ
برو تا خودتو شکنجه ندادم
یچیزی بده به نفعم باشه لوش بدم .-.

نچ هار هر هور .__./:
۰---۰
چی میخای ای آدم مادی و پولی؟؟ ۰-۰ /:
زهر خوار :/
مادی که تویی و پولم به مادیات مربوطه پس تو پولی ای...پول پرسسسسستتتتتتتتتت
من چیز معنوی میخوام مثلا...هر روز به حرفام گوش کنی .-. عصبیم کنی از فلش بری بعد اممم به حرفام گوش نکنی از فلش بری و هر روز یه چیزی به اینا اضافه کنم (:

RE: گفتگوی ازاد نسخه 403 - م‍حمّد - 07-02-2021

(07-02-2021، 22:57)Baranis نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بی ادبیمو عفو کن سلطان.
جای حسین خالی
حسین کدوم حسین؟ (بر وزنِ کریم؟ کدوم کریم؟ )

RE: گفتگوی ازاد نسخه 403 - Emmɑ - 07-02-2021

(07-02-2021، 22:57)AVA_MADI* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@"★ɢʟᴏʀɪᴀ★"
سیاست نداری به مولا!!

آهاااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا​اااااااااا ۰-۰
که اینطوووووووووووووووووور ۰-۰
آرشیتا بهتره یا آرمیش؟؟ به نظر من آرشیتا خوشمل تره *-* ۰-۰
///:
ارش از من کوچیک تره میمون/:
بی سلیقه

(07-02-2021، 22:59)sclvrFox نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-02-2021، 22:57)Baranis نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

جای حسین خالی
حسین کدوم حسین؟ (بر وزنِ کریم؟ کدوم کریم؟ )

عه توام میگی گریم/=
حسین ک عشق اجیشه^_^♡
حلال زاده آنلاین شد

RE: گفتگوی ازاد نسخه 403 - ᗩᐯᗩ⁷ - 07-02-2021

(07-02-2021، 22:58)BTS.ARMY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-02-2021، 22:51)AVA_MADI* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نچ هار هر هور .__./:
۰---۰
چی میخای ای آدم مادی و پولی؟؟ ۰-۰ /:
زهر خوار :/
مادی که تویی و پولم به مادیات مربوطه پس تو پولی ای...پول پرسسسسستتتتتتتتتت
من چیز معنوی میخوام مثلا...هر روز به حرفام گوش کنی .-. عصبیم کنی از فلش بری بعد اممم به حرفام گوش نکنی از فلش بری و هر روز یه چیزی به اینا اضافه کنم (:

کره مار ۰-۰/:
ای بی فرهنگ مادی مخفف مادمازلههههه ۰-۰ /:
بزی در خواب بیند پوست موزی ۰-۰ از روش لیز خورَد و داغون شد دک و پوزی ۰-۰ /:
(اثر شاعر مادی ۰-۰)
زهی خیال مووووووز ۰-۰ ///:
معامله فخسه نخاستیم عاغا تامام ۰-۰ /:

@"Rasha_rap"
مرسی حلال زاده/=