انجمن های تخصصی  فلش خور
گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【۷۵】 - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【۷۵】 (/showthread.php?tid=84566)

RE: گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【۷۵】 - Adl!g+ - 02-02-2014

سلام پریا خوبی؟

بچه ها برین اینجا ببینین قالبش خوشگله
وبلاگمه
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://nininina.blogfa.com

RE: گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【۷۵】 - amirali% - 02-02-2014

(02-02-2014، 13:28)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-02-2014، 13:25)amirali% نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عنتر گوساله راجه به زنم درس بحرفBig Grin

من بهش اعتماد دارمBig Grin

ووووووووووووی چقد دلم میخواس امیراینوبم بگه خداااااااااااااااا دوباره یادم افتادcryingcryingcryingcryingcryingcryingcryingcryingcryingcryingcryingcryingcryingcryingcryingcrying
عزیزم بیا بغلم^_^

روزی که بدبخت شدی حالیت میشه من چی گفتم

تازه احـمـت میخواست از موناع خواستگاری هم بکنه

آدرس هم داشت میگرفت واس امر خیر مزاحم شه

(واس این حرفم مدرک دارم(: )

من توفازم الان مزاحم نشوTongueBig Grin

RE: گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【۷۵】 - امــــــیـــــــر راد - 02-02-2014

رئيس: خجالت نمي‌كشي تو اداره داري جدول حل مي‌كني؟ كارمند: چكار كنيم قربان، اين سروصداي ماشينها كه نمي‌ذاره آدم بخوابه!

RE: گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【۷۵】 - † αƖιєη † - 02-02-2014

(02-02-2014، 13:31)amirali% نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-02-2014، 13:30)EDRINA نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من ازدواج کردم Sleepy
خیلی خوشگله Sleepy
میخوام دُرُسته بخورمش Sleepy
انقد نازه (:

حلت بده هااااعشخیBig Grin
من از همیشه سالم ترم Sleepy
یعنی عاشقم در حد بنز Sleepy
اونم خعلی دوسم دارع Sleepy
هی راه به راه بهم زنگ میزنه Sleepy
عکسشو بزارم؟ Angel

RE: گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【۷۵】 - Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ - 02-02-2014

(02-02-2014، 13:29)mrsana!!! نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-02-2014، 13:28)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-02-2014، 13:25)amirali% نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ووووووووووووی چقد دلم میخواس امیراینوبم بگه خداااااااااااااااا دوباره یادم افتادcryingcryingcryingcryingcryingcryingcryingcryingcryingcryingcryingcryingcryingcryingcryingcrying
عزیزم بیا بغلم^_^

هاع مدركو بدع

مـونـاع برت گردوندم به نسخـه های قـبـل؟؟؟

(02-02-2014، 13:30)EDRINA نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من ازدواج کردم Sleepy
خیلی خوشگله Sleepy
انقد نازه (:

مـنـم از حسـودی دارم دو به هم زنی میکنم^__^

(02-02-2014، 13:31)Adl!g+ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام پریا خوبی؟

وبلاگمه
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نعUndecided

RE: گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【۷۵】 - امــــــیـــــــر راد - 02-02-2014

نصیحت یه شوهر به زنش: هر وقت یه سوسک تو دستشویی دیدی با دمپایی فورا نکوب رو سرش…

بی توجه از بغلش رد شو… این کار از صدتا فحش براش بدتره

RE: گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【۷۵】 - MONA-GH - 02-02-2014

(02-02-2014، 13:33)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-02-2014، 13:29)mrsana!!! نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عزیزم بیا بغلم^_^

هاع مدركو بدع

مـونـاع برت گردوندم به نسخـه های قـبـل؟؟؟

من ازدواج کردم Sleepy
خیلی خوشگله Sleepy
انقد نازه (:

مـنـم از حسـودی دارم دو به هم زنی میکنم^__^

پيدا نميكني متمعنم

(02-02-2014، 13:32)EDRINA نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-02-2014، 13:31)amirali% نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من ازدواج کردم Sleepy
خیلی خوشگله Sleepy
انقد نازه (:

حلت بده هااااعشخیBig Grin
من از همیشه سالم ترم Sleepy
یعنی عاشقم در حد بنز Sleepy
اونم خعلی دوسم دارع Sleepy
هی راه به راه بهم زنگ میزنه Sleepy
عکسشو بزارم؟ Angel

میدونم سرکاریه ولی بزارBig Grin

RE: گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【۷۵】 - Adl!g+ - 02-02-2014

(02-02-2014، 13:33)amirali% نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-02-2014، 13:31)Adl!g+ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام پریا خوبی؟

وبلاگمه

نعUndecided

چرا؟
وبلاگم چی خوبه؟