انجمن های تخصصی  فلش خور
گفـتگـوی آزاد [ نسخـه ویژه مـدرسه ] :| - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: گفـتگـوی آزاد [ نسخـه ویژه مـدرسه ] :| (/showthread.php?tid=174639)

RE: گفـتگـوی آزاد [ نسخـه ویژه مـدرسه ] :| - βΑllεяiηΑ♡ - 16-09-2014

(16-09-2014، 23:54)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-09-2014، 23:49)βΑllεяiηΑ♡ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-09-2014، 23:47)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

یه بار اومدم باله برقصم خوردم زمین -_-
واقعا چرته Confused

١٢سال كار ميخواد -_-

آخه خیلی چرته

رو یکی از پاهات واستی بعد بیای سمت جلو چند دیقه بمونی
پدرت در میاد -_-

بریک دنس خودمون بهتره -_-

-_-
ريدي به باله

بريك هم قشنگه ..

RE: گفـتگـوی آزاد [ نسخـه ویژه مـدرسه ] :| - امیررضا* - 16-09-2014

(16-09-2014، 23:55)βΑllεяiηΑ♡ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اميررضا به كارت ادامه بده |:

يهو ديديم اميررضا مربي رقص بندريه -_-!

دیدی مسخره میکنی؟

باله مال دختراس

ازفردا نمیرم
اه

RE: گفـتگـوی آزاد [ نسخـه ویژه مـدرسه ] :| - Jack Daniel'ѕ - 16-09-2014

(16-09-2014، 23:53)امیررضا* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-09-2014، 23:52)ஐற£ℒἶ†дஐ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-09-2014، 23:49)امیررضا* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اره

ولی من دوس ندارم البت بازی کاسیاس عالیه ولی نمی خوامش.__.

واقعا 

یه جوری میگید نمیخوادش

انگار الان پشت دره کاسیاسHeart

(16-09-2014، 23:53)βΑllεяiηΑ♡ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-09-2014، 23:51)امیررضا* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من  با اهنگ پرسپولی س باله پیرقصمBlush

|:
يكي آب قند بده به من |||||:

چرا
آخه کاسیاس یه مدت خواستگارش بود Big Grin

RE: گفـتگـوی آزاد [ نسخـه ویژه مـدرسه ] :| - امیررضا* - 16-09-2014

(16-09-2014، 23:56)ஐற£ℒἶ†дஐ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-09-2014، 23:53)امیررضا* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

واقعا 

یه جوری میگید نمیخوادش

اون ک چند ساله پشت در پاشنه می کنه ما از نوع میذاریم باز اون می کنه((:
هان؟

(16-09-2014، 23:57)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-09-2014، 23:52)ஐற£ℒἶ†дஐ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-09-2014، 23:49)امیررضا* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اره

واقعا 

یه جوری میگید نمیخوادش

(16-09-2014، 23:53)βΑllεяiηΑ♡ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-09-2014، 23:51)امیررضا* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

|:

چرا
با کاسیاس شوخی نکن

RE: گفـتگـوی آزاد [ نسخـه ویژه مـدرسه ] :| - βΑllεяiηΑ♡ - 16-09-2014

اميررضا
اخه نميدونم كدوم خري ژوژو يادت داده ||||:

تو بده من مسخره نميكنم -_-

اصا حرف نميزنم برو كلاستو |:

RE: گفـتگـوی آزاد [ نسخـه ویژه مـدرسه ] :| - ~Mahnaz~ - 16-09-2014

cry girl ..

RE: گفـتگـوی آزاد [ نسخـه ویژه مـدرسه ] :| - (¯`•¸·´¯)BeSt!BOy(¯`•¸·´¯) - 16-09-2014

(16-09-2014، 23:57)امیررضا* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-09-2014، 23:56)ஐற£ℒἶ†дஐ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

واقعا 

یه جوری میگید نمیخوادش

اون ک چند ساله پشت در پاشنه می کنه ما از نوع میذاریم باز اون می کنه((:
هان؟

(16-09-2014، 23:57)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اره

واقعا 

یه جوری میگید نمیخوادش

|:

چرا
با کاسیاس شوخی نکن
بله علی جان با کاسیاس شوخی نکن دیگع زشته برادر!Sleepy
شما خودتو ناراحت نکن امیررضا جان ^_^

RE: گفـتگـوی آزاد [ نسخـه ویژه مـدرسه ] :| - ըoφsիīkα - 16-09-2014

(16-09-2014، 23:58)مـــــــهــنــاز نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

cry girl ..

... ؟!!؟؟

... cry girl

RE: گفـتگـوی آزاد [ نسخـه ویژه مـدرسه ] :| - امیررضا* - 17-09-2014

(16-09-2014، 23:58)βΑllεяiηΑ♡ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اميررضا
اخه نميدونم كدوم خري ژوژو يادت داده ||||:

تو بده من مسخره نميكنم -_-

اصا حرف نميزنم برو كلاستو |:
با مربیم درست حرف بزنAngry

ژوژ بلدی ؟خیلی باحله

میکنی مننمیرم میگم یکی گفته مال دختراس

RE: گفـتگـوی آزاد [ نسخـه ویژه مـدرسه ] :| - Jack Daniel'ѕ - 17-09-2014

(16-09-2014، 23:56)βΑllεяiηΑ♡ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-09-2014، 23:54)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-09-2014، 23:49)βΑllεяiηΑ♡ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-09-2014، 23:47)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

یه بار اومدم باله برقصم خوردم زمین -_-
واقعا چرته Confused

١٢سال كار ميخواد -_-

آخه خیلی چرته

رو یکی از پاهات واستی بعد بیای سمت جلو چند دیقه بمونی
پدرت در میاد -_-

بریک دنس خودمون بهتره -_-

-_-
ريدي به باله

بريك هم قشنگه ..
با آهنگ انریکه و کایلی (بیوتی فول) اومدم برقصم از نوع باله

پدر پدر پدر جدم اومد جلوی چشمم -_-