انجمن های تخصصی  فلش خور
گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【71】 - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【71】 (/showthread.php?tid=82603)

RE: گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【71】 - † αƖιєη † - 22-01-2014

(22-01-2014، 17:48)asal 72 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

منم برم:/
بای
ایسان
هدیه
رکی
ایمان
مهتاب
^_-
خودافس:|
دافض...>_<

(22-01-2014، 17:48)HeDyE~×~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خُــدآفــس...
تو یکی دیه بشین سرجات >_<
بزغاله ...>_<

RE: گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【71】 - !~IмДи~! - 22-01-2014

(22-01-2014، 17:51)ترش وملس نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-01-2014، 17:49)EDRINA نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بچه ها و هدیه ^_^

کدوم بهتره؟؟؟

✘~ ᑕᖇᗩᔓᎩ ~✘

✘♥ ᑕᖇᗩᔓᎩ ♥✘

اولی یا دومی؟؟؟؟

اولی (: !!

دومیه زیاد جلفه -___- به بچه ی بامرامی مثه شما اینجور جلف بازیا نمیاد ^__- !!

(22-01-2014، 17:49)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-01-2014، 17:48)asal 72 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بای
ایسان
هدیه
رکی
ایمان
مهتاب
^_-

خدافس

(22-01-2014، 17:48)ترش وملس نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

|: دوباره نرفت تو آکانتم !! :| >_< دارم روانی میشم خدایـآ >__<

خدافس اجی ...
مـن نمیـرم Big Grin

من دارم میرم و...

بای

RE: گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【71】 - ترش وملس - 22-01-2014

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
game-over بیـو ی جـآلبـی داری (:

هی روزگار من به درک تو خسته نشدی؟؟؟؟؟؟
ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ​ــــ
مرام فقط مرام گاو،چون نگفت من گفت ما……
صفا فقط صفای مورچه که هر وقت گریه کرد هیچکس اشکش ندید……..
رفیق فقط کلاغ نه بخاطر سیاهیش به خاطر یه رنگیش……….
معرفت فقط معرفت کرم نه به خاطر کرم بودنش به خاطر خاکی بودنش…….
یه رنگی فقط یه رنگی دیوار که هرچی مردو نا مرده بهش تکیه میدن…….
نامردارو خیلی دوست دارم چون اگه نباشن مردا مشخص نمی شن

خیلی معنـی دارن Angel

RE: گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【71】 - HeDyE~×~ - 22-01-2014

(22-01-2014، 17:52)EDRINA نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بای
ایسان
هدیه
رکی
ایمان
مهتاب
^_-
دافض...>_<

(22-01-2014، 17:48)HeDyE~×~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خُــدآفــس...
تو یکی دیه بشین سرجات >_<
بزغاله ...>_<
شتــــرق((:
خعـــلی حرف گــوش کنــــم بو خـــــدااا((:

RE: گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【71】 - † αƖιєη † - 22-01-2014

(22-01-2014، 17:51)ترش وملس نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-01-2014، 17:49)EDRINA نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بچه ها و هدیه ^_^

کدوم بهتره؟؟؟

✘~ ᑕᖇᗩᔓᎩ ~✘

✘♥ ᑕᖇᗩᔓᎩ ♥✘

اولی یا دومی؟؟؟؟

میسی...^_^

RE: گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【71】 - MONA-GH - 22-01-2014

سلامــ

(22-01-2014، 17:54)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بچه ها و هدیه ^_^

کدوم بهتره؟؟؟

✘~ ᑕᖇᗩᔓᎩ ~✘

✘♥ ᑕᖇᗩᔓᎩ ♥✘

اولی یا دومی؟؟؟؟

(22-01-2014، 17:49)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بای
ایسان
هدیه
رکی
ایمان
مهتاب
^_-

خدافس

(22-01-2014، 17:48)ترش وملس نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

|: دوباره نرفت تو آکانتم !! :| >_< دارم روانی میشم خدایـآ >__<

خدافس اجی ...
مـن نمیـرم Big Grin

من دارم میرم و...

بای
آهان |:

خـدافس داشـی ^_^ !!

RE: گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【71】 - HeDyE~×~ - 22-01-2014

(22-01-2014، 17:54)ترش وملس نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
game-over بیـو ی جـآلبـی داری (:

هی روزگار من به درک تو خسته نشدی؟؟؟؟؟؟
ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ​ــــ
مرام فقط مرام گاو،چون نگفت من گفت ما……
صفا فقط صفای مورچه که هر وقت گریه کرد هیچکس اشکش ندید……..
رفیق فقط کلاغ نه بخاطر سیاهیش به خاطر یه رنگیش……….
معرفت فقط معرفت کرم نه به خاطر کرم بودنش به خاطر خاکی بودنش…….
یه رنگی فقط یه رنگی دیوار که هرچی مردو نا مرده بهش تکیه میدن…….
نامردارو خیلی دوست دارم چون اگه نباشن مردا مشخص نمی شن

خیلی معنـی دارن Angel
متاثــر شدم ینـــی(◟ᅇ)◜
Big GrinBig Grin

(22-01-2014، 17:55)mrsana!!! نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلامــ

^_^ مـملـی |: !!

RE: گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【71】 - pink lady - 22-01-2014

سعلام:ا