انجمن های تخصصی  فلش خور
~* گفت و گو آزاد نسخه ۴۱۱ *~ - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: ~* گفت و گو آزاد نسخه ۴۱۱ *~ (/showthread.php?tid=294612)

RE: ~* گفت و گو آزاد نسخه ۴۱۱ *~ - ᗩᐯᗩ⁷ - 27-02-2021

(27-02-2021، 8:41)♔Khalse♔ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-02-2021، 8:37)AVA_MADI* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اوهام اوهام ۰-۰
اوهام دقیقا ۰-۰ بسی هم عژیب غریبه ۰-۰ خو وقتی زبان امروزی اینگونه است چه حاجت به گذشته و ادبیات پیغمبرون است؟؟واقنی چرا آخر =.////

هعیی چی بگم والا من ک از دست معلما. اتیش گرفتم

اوهام ۰-۰ بسی درست میگویی ۰-۰ اما حال باید رستگار شویم ۰-۰ بیا برویم کتاب بخوانیم باشد که علم و پند های زندگی را بیاموزیم ۰-۰ خلاصه بزرگ شدیم لااقل خودم یه چیزی بارم باشه ۰-۰ بمولا ۰-۰

RE: ~* گفت و گو آزاد نسخه ۴۱۱ *~ - فرنودِ بن گیومرث - 27-02-2021

(27-02-2021، 10:41)AVA_MADI* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-02-2021، 8:51)فرنودِ بن گیومرث نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام.

ادبیّات با زبان کاملاً منطبق نیست.
مثلاً چیزی که شما بهش اشاره کردی تحت عنوان "زبان امروزی" یک دگردیسیِ زبانی هست که در حوزه تخصصی زبان شناسی بررسی می شه. مثلاً شاید برات جالب باشه که قُدما به اسب می گفتند اسپ.
حالا دلیل داره چرا پ تبدیل به ب می شه.
یا اساساً چه چیزی باعث شد که از دوره مشروطه زبان به ساده نویسی امروز برسه و نسلِ گلستان و نفحات الانس ور بیفته.

امّا چیزی که تحت عنوان ادبیات یاد می شه مشمول یک پیشینه فرهنگی - تاریخیست. هر چند نقدِ نو یا فرمالیسم روس الان باید بزنه پس سر من و یادآوری بکنه که وقتی ادبیات رو از جبهه های روان شناختی و فرهنگی و تاریخی والخ ... جدا بکنیم تازه به علم محض ادبیات می رسیم که با فرم سر و کار داریم نه محتوا.

به هر حال ادبیات اون مزخرفاتی که زیر نظر دکتر سیروس شمیسا-که در ادبیات کهن ایشون نام آورند امّا در ادبیّات معاصر نه- تدریس می شه در مدارس خیلی متفاوت تره. البتّه در دانشگاه هم گلی به سر ما نمی زنند و ادبیّات آکادمیک هم فقط تا نیمایی ها رو کفاف می ده . 
فقط نیاز به یک معلّم یا استاد درست داریم تا بفهمیم اساساً فعل چرا یک کنشه.

سلام خدا بر تو باد ۰-۰
عژب ۰-۰ ممنان از اطلاعات کامل و مفیدت ۰-۰ ببخشید من نادانسته از این دنیا گله کردم نمیدونستم انقده ادبیات خفنه ۰-۰ بمولا ۰-۰ *وی میرود ادبیات بخواند*
میرم بخونم بلکه بزرگ شدم عینهو شما یچیزی بلد باشم ۰-۰
راحت باش خوشگلم.
حق داری.
آره ادبیّات خیلی خفنه. بخون و اگر نکته ای بود در خدمتم.

عینهو من ؟
یک استاد بزرگ بذار به عنوان اسطوره همچو فروزانفر مثلاً : دی

RE: ~* گفت و گو آزاد نسخه ۴۱۱ *~ - Emmɑ - 27-02-2021

(27-02-2021، 10:41)ғαறØᴜs_ραѕѕeя_βყ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-02-2021، 10:37)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

._.برو با من حرف نزنا اگ کم بگیرم مقصر تویی تووووو
خداروشکر فیزیک من خوبه به امید خدا گند زدم

نگفتی ساعتتو خب!
اشکال نداره چیزه عادیه تو همیشه گند میزنی :/
نفرمایید ترخدا انجام وظیفست!

RE: ~* گفت و گو آزاد نسخه ۴۱۱ *~ - SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ - 27-02-2021

Be1

RE: ~* گفت و گو آزاد نسخه ۴۱۱ *~ - ғαறØᴜs_ραѕѕeя_βყ - 27-02-2021

(27-02-2021، 10:41)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ترلان تو شعر مینویسی؟/:
چ غلطااا
~* گفت و گو آزاد نسخه ۴۱۱ *~ 158

منم دوست دارم Telegh_01

RE: ~* گفت و گو آزاد نسخه ۴۱۱ *~ - فرنودِ بن گیومرث - 27-02-2021

(27-02-2021، 10:42)ғαறØᴜs_ραѕѕeя_βყ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-02-2021، 10:39)فرنودِ بن گیومرث نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کدامین نو؟

نیمایی یا سپید ؟ یا شایدم موج نو یا شایدم حجم یا شایدم موج سوم.

نشانم دِه دختر . مشتاقم.

به سبک ترلانی دل نوشته طوری (:

دل نوشته یعنی فردیه و رمانتیک ؟

پس سبکت می شه رمانتیسم بزن قدش.

حالا اگر خواستی نشانم دِه.

RE: ~* گفت و گو آزاد نسخه ۴۱۱ *~ - _Strawberry_ - 27-02-2021

(27-02-2021، 10:43)AVA_MADI* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-02-2021، 8:41)♔Khalse♔ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هعیی چی بگم والا من ک از دست معلما. اتیش گرفتم

اوهام ۰-۰ بسی درست میگویی ۰-۰ اما حال باید رستگار شویم ۰-۰ بیا برویم کتاب بخوانیم باشد که علم و پند های زندگی را بیاموزیم ۰-۰ خلاصه بزرگ شدیم لااقل خودم یه چیزی بارم باشه ۰-۰ بمولا ۰-۰

اهوم گلم درسته

RE: ~* گفت و گو آزاد نسخه ۴۱۱ *~ - سهَ‌ند - 27-02-2021

هووووووف میگه اگه دنبال معنی و مفهومی برو کتاب بخون Telegh_43 د آخه ناچییییز

RE: ~* گفت و گو آزاد نسخه ۴۱۱ *~ - ғαறØᴜs_ραѕѕeя_βყ - 27-02-2021

(27-02-2021، 10:44)فرنودِ بن گیومرث نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-02-2021، 10:42)ғαறØᴜs_ραѕѕeя_βყ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

به سبک ترلانی دل نوشته طوری (:

دل نوشته یعنی فردیه و رمانتیک ؟

پس سبکت می شه رمانتیسم بزن قدش.

حالا اگر خواستی نشانم دِه.

اره 
کرونا اومده:/
اوکی برات میفرستم

RE: ~* گفت و گو آزاد نسخه ۴۱۱ *~ - _sehun_ - 27-02-2021

شیرین صنمی دلبر
عین ع*ن*م*ی دلبر