انجمن های تخصصی  فلش خور
| گفتگوی آزاد نسخه ۲۸۸ | - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: | گفتگوی آزاد نسخه ۲۸۸ | (/showthread.php?tid=257675)

RE: | گفتگوی آزاد نسخه ۲۸۸ | - Apathetic - 31-05-2016

سلام ..

RE: | گفتگوی آزاد نسخه ۲۸۸ | - هلی - 31-05-2016

یعنی فطیما در حدی ک دارم سکته میکنم،همش فک میکنم ک امسال قبول نمیشم و باس پشت کنکور بمونم،
خیلی داغونم،دعا کن برام،فقط مشهد،حتی شده داروی مشهد،ولی مشهد باشه حتما

RE: | گفتگوی آزاد نسخه ۲۸۸ | - sober - 31-05-2016

(31-05-2016، 14:46)هلی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فاطیما جون تو میگه ۲هفته اخر؟!!!من از شنبه این هفته باس شروع کنم همه رو!هم عمومی تمام رشته ها و هم کنکورا تجربی خودمون،خیلی عصبیم،اصلا کنترل اعصابمو ندارم،شدیدا توهم میزنم،

به ما می گفتن دو هفته آخر
ولی ناراحت نشیا به نظرم داری خیلی وسواس به خرج میدی
هرکسی تلاش کنه نتیجه شو می بینه و من مطمئنم تو قبول میشی(:
+
سلام شادی و پارمیدا^_^

(31-05-2016، 14:52)هلی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

یعنی فطیما در حدی ک دارم سکته میکنم،همش فک میکنم ک امسال قبول نمیشم و باس پشت کنکور بمونم،

می دونی هلی این همه حساسیت و تنش فقط به خودت صدمه می زنه
کنکور اصلا غول نیس
حداقل برای من که نبود
به نظرم بهتره به جای این همه استرس به خودت آرامش بدی
یه چیز بگم؟
من دوره ی کنکور خانواده م استرس داشتن نه من
حتی می گفتن قبول نمیشی((:

(31-05-2016، 14:52)×ѕoвeя× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(31-05-2016، 14:46)هلی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فاطیما جون تو میگه ۲هفته اخر؟!!!من از شنبه این هفته باس شروع کنم همه رو!هم عمومی تمام رشته ها و هم کنکورا تجربی خودمون،خیلی عصبیم،اصلا کنترل اعصابمو ندارم،شدیدا توهم میزنم،

به ما می گفتن دو هفته آخر
ولی ناراحت نشیا به نظرم داری خیلی وسواس به خرج میدی
هرکسی تلاش کنه نتیجه شو می بینه و من مطمئنم تو قبول میشی(:
+
سلام شادی و پارمیدا^_^

(31-05-2016، 14:52)هلی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

می دونی هلی این همه حساسیت و تنش فقط به خودت صدمه می زنه
کنکور اصلا غول نیس
حداقل برای من که نبود
به نظرم بهتره به جای این همه استرس به خودت آرامش بدی
یه چیز بگم؟
من دوره ی کنکور خانواده م استرس داشتن نه من
حتی می گفتن قبول نمیشی((:

راس میگی ابجی،،،فقط دعا کن قبول بشم برم،چون واقعا تو این ۱سال زجر کشیدم،بدترین سال زندگیم بود،از همه جهات،هم درسی و هم همونی ک خودت میدونی

انشالله که اونی میشه که خودت میخوای عزیزم
@هلی

RE: | گفتگوی آزاد نسخه ۲۸۸ | - Titiw - 31-05-2016

(31-05-2016، 1:56)αρнσтιc نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بشین تا بفرستن|:

لينك-_-

(31-05-2016، 15:01)×ѕoвeя× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@هلی

وای فاطیما ی چی میگم ولی نخندیا...یکی از ترسام اینه صبح روز کنکور ببینمش،اخه هممون ی جا اتمتحان میدیم،دانشگاه ازاد،اگه ببینمش مطمئنم کنکورم نابود میشه

(31-05-2016، 15:04)هلی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(31-05-2016، 15:01)×ѕoвeя× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@هلی

وای فاطیما ی چی میگم ولی نخندیا...یکی از ترسام اینه صبح روز کنکور ببینمش،اخه هممون ی جا امتحان میدیم،دانشگاه ازاد،اگه ببینمش مطمئنم کنکورم نابود میشه
اگه دیدی ش هم فکر کن ندیدی ش
حالا من شب کنکور می ترسیدم خواب بمونم((:

(31-05-2016، 15:07)×ѕoвeя× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(31-05-2016، 15:04)هلی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@هلی

وای فاطیما ی چی میگم ولی نخندیا...یکی از ترسام اینه صبح روز کنکور ببینمش،اخه هممون ی جا امتحان میدیم،دانشگاه ازاد،اگه ببینمش مطمئنم کنکورم نابود میشه
اگه دیدی ش هم فکر کن ندیدی ش
حالا من شب کنکور می ترسیدم خواب بمونم((:

خخخخ،عجبا،من برم درس،فعلا

RE: | گفتگوی آزاد نسخه ۲۸۸ | - *G..H* - 31-05-2016

عجب ..