انجمن های تخصصی  فلش خور
_ گـفـتـگـوی آزاد 214 _ - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: _ گـفـتـگـوی آزاد 214 _ (/showthread.php?tid=184705)

RE: _ گـفـتـگـوی آزاد 214 _ - Ƒαкє ѕмιƖє - 19-10-2014

(19-10-2014، 20:37)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-10-2014، 20:34)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نُچ مرضی ؟

صندوقت رو باز کُن

واس چی ؟ ..

واس پیچ پیچی من داشتمـ بات حرف میزدم

یک ساعت داشتم سوال عربی تایپ میکردم بستیش گُلمـ :||||||||

صفحه رو هم اشتباهی بستمش :|

RE: _ گـفـتـگـوی آزاد 214 _ - Δ.н.ο.υ.я.Δ - 19-10-2014

(19-10-2014، 20:36)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-10-2014، 20:34)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-10-2014، 20:33)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-10-2014، 20:24)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ایسان?.__.
تو هرویین منی(:
قر نکن عزیزم!

علی من بعدا بات حرف میزنم:vمراحل زیادنBig Grin

هروئین همـ خُماریش س روزِ ..

ولل :|

آیسانم هرویین ینی قهرمان(:

هرو تو انگلیسی ینی قهرمان!
یین مونث میشهHeart

| kaffe2 | من زبانمـ خوب نی !

.___.*

مال منم خوب نی(:

تو پیج زدبازی دیدم.__.

(19-10-2014، 20:38)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ایسان این رستا هس?:v
به من رفتهBig Grin
←←←←←
عشق یَعنی :

پسر کوچولوت بیاد با اخم بهت بگه : مامان چرا

جلو بابا روسری سرت نمی کنی !؟

بعد آقامون بخنده و لپشو بکشه بگه : من شوهرشم پسر ؛ اونم

هی داد بزنه بگه : تو هیچی نگو بابا مامان جواب منو بده ؟!

چیه خوووب پسرم غیرتیه به باباش رفته ^_^

خخخ آره دیه رستا ب تُ رفته D: !

الهی قُبونش برم ._.

اینا رُ ول کُن دیدی تُ وبت نظر گُذاشتمـ ؟ ._.

(19-10-2014، 20:39)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مال منم خوب نی(:

تو پیج زدبازی دیدم.__.

:|| آره تُ راست میگی .____.

از مَن بهترِ :|

هروئین کِ موادِ کِ :/

زد بازی Ox شر گُفته ._.

RE: _ گـفـتـگـوی آزاد 214 _ - Brooklyn Baby - 19-10-2014

(19-10-2014، 20:40)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-10-2014، 20:38)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

به من رفتهBig Grin
←←←←←
عشق یَعنی :

الهی قُبونش برم ._.

فقط واس من حس و حالش نیس ..

خُدافس !

(19-10-2014، 20:40)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

به من رفتهBig Grin
←←←←←
عشق یَعنی :

الهی قُبونش برم ._.

(19-10-2014، 20:39)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مال منم خوب نی(:

تو پیج زدبازی دیدم.__.

:|| آره تُ راست میگی .____.

از مَن بهترِ :|

هروئین کِ موادِ کِ :/

زد بازی Ox شر گُفته ._.

ن الان میرم ببینم(:

شعرای زدبازی تفسیر در حد قران میخواد:||

RE: _ گـفـتـگـوی آزاد 214 _ - ☻☺ ✘ AngeL ✘ ☻☺ - 19-10-2014

(19-10-2014، 20:38)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-10-2014، 20:35)☻☺ ✘ AngeL ✘ ☻☺ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-10-2014، 20:33)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-10-2014، 20:32)☻☺ ✘ AngeL ✘ ☻☺ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-10-2014، 20:31)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سخته ؟؟

بستگی ب رشتت داره عزیزم ^_^

خب رشته شما چیه ؟؟؟

علوم تجربی .-.

خب پس سخته .__.

اره -______-

(19-10-2014، 20:41)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فقط واس من حس و حالش نیس ..

خُدافس !

روانی مال اهورا رو هفته ی پیشگُذاشته بودمـ :|||||||||||

ب جان خودمـ راست میگمـ

هوی چُسو >____<

اصن حالا ک اینطوری شسد آ 16 دی میام عروسی آبجیت رو ..

عروسی آبجیت رو چی ؟ ..

اگه گُفتی ؟ ._.

گرممـ میکُنم ^_^

:||||||||||||

روانی چُسو نرو :/

(19-10-2014، 20:42)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ن الان میرم ببینم(:

شعرای زدبازی تفسیر در حد قران میخواد:||

هعی زدبازی دیگه وجود ندارِ ._.

مرضی:|

پنجشنبه گذاشته!
من دیر به در چک میکنم!

RE: _ گـفـتـگـوی آزاد 214 _ - Jack Daniel'ѕ - 19-10-2014

(19-10-2014، 20:44)☻☺ ✘ AngeL ✘ ☻☺ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-10-2014، 20:38)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-10-2014، 20:35)☻☺ ✘ AngeL ✘ ☻☺ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-10-2014، 20:33)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-10-2014، 20:32)☻☺ ✘ AngeL ✘ ☻☺ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بستگی ب رشتت داره عزیزم ^_^

خب رشته شما چیه ؟؟؟

علوم تجربی .-.

خب پس سخته .__.

اره -______-

امیدوارم موفق باشی (;

مرضیه ؟ ..