انجمن های تخصصی  فلش خور
【 گــفـتـگوی آزاد نسخه « 292 】 - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: 【 گــفـتـگوی آزاد نسخه « 292 】 (/showthread.php?tid=261002)

RE: 【 گــفـتـگوی آزاد نسخه « 292 】 - Jack Daniel'ѕ - 09-08-2016

(09-08-2016، 1:09)Ƒαкє ѕмιƖє نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

احمق :| 

میخوای مث اون موقعا بحرفم ؟ :|
فقط از مدیریت میفتم Big Grin

RE: 【 گــفـتـگوی آزاد نسخه « 292 】 - Wєιяɗ - 09-08-2016

(09-08-2016، 1:09)Anonymous + نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-08-2016، 1:04)Wєιяɗ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-08-2016، 1:00)αρнσтιc نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-08-2016، 0:53)Wєιяɗ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

شت .. یعنی من اینجارو میشناختم یه روزی (: ؟ 

مهتاب O_O
مهتاب بودی دیگه ؟

اوهومـ (:

چقدر برکنار شدنتو انداختیم عقب ..

آخه الان باید بیای دختر ؟

کجا بودی ؟ 
تو .. کی ای ؟ اسما عوض شده !
 راستش  هیشکی نمیتونه هیچ تصوری ازینکه چرا رفتم و به چه مرحله ای رسیدم ک رفتم داشته باشه .. (: 
نشد ! واقعا دیگه مهم نبود برام .. میدونی چی میگم؟ 

RE: 【 گــفـتـگوی آزاد نسخه « 292 】 - Ƒαкє ѕмιƖє - 09-08-2016

(09-08-2016، 1:11)Wєιяɗ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

شت .. واقعا هیشکیو نمیشناسمـ لامصب اینا کین ؟ 
نورا کجاس .. پری ؟ هیشکی نیس ! 

:| من ایناهاشممممـ ایننننناهههها !

(09-08-2016، 1:11)~ ẰLi ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

میخوای مث اون موقعا بحرفم ؟ :|
فقط از مدیریت میفتم Big Grin

ایِ خخددا چقدر دلم برا دعوا تو گ.آ تنگ شده :| 
با اون امیر مخصوصاً .. من باس بن میشُدم هر دفعه اونو بن میکردن D:

(09-08-2016، 1:14)Ƒαкє ѕмιƖє نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ایِ خخددا چقدر دلم برا دعوا تو گ.آ تنگ شده :| 
با اون امیر مخصوصاً .. من باس بن میشُدم هر دفعه اونو بن میکردن D:

پارتیت کلفت بود خو :|
من خواص چارتا میوه مث موز رو میگفتم شیوا مث سوپرمن میومد D:

RE: 【 گــفـتـگوی آزاد نسخه « 292 】 - Faust - 09-08-2016

(09-08-2016، 1:06)Ƒαкє ѕмιƖє نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-08-2016، 1:05)~ ẰLi ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دوسال گذشت تو هنوز اینطوری تایپ میکنی :v

دست ب تایپمـ همیشه همین مُدلی بود ! 

شاخمون اومد :V

(09-08-2016، 1:16)~ ẰLi ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

پارتیت کلفت بود خو :|
من خواص چارتا میوه مث موز رو میگفتم شیوا مث سوپرمن میومد D:

آخ شیوا ، اونم رفته ؟ :|
اون کلاً پاش رو خِره من بود :|||| 
میخواست من محو شمـ کلاً :/

(09-08-2016، 1:18)Anonymous + نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

شاخمون اومد :V

هع برید کنار شاخی نشید -_- 
بی ادب فحش دادی ؟ :|
شاخ خودتی :|
تو کیستی ؟ 

RE: 【 گــفـتـگوی آزاد نسخه « 292 】 - Wєιяɗ - 09-08-2016

(09-08-2016، 1:14)Ƒαкє ѕмιƖє نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-08-2016، 1:11)Wєιяɗ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

:| من ایناهاشممممـ اینننننا
تو همیشه بودی تو این سالا (: 

RE: 【 گــفـتـگوی آزاد نسخه « 292 】 - Faust - 09-08-2016

مرضیه‌ frost میاد ، نورا بعضی وقتها سر میزنه ٬ پریا هم بعضی وقتها میاد ((:

(09-08-2016، 1:18)Ƒαкє ѕмιƖє نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آخ شیوا ، اونم رفته ؟ :|
اون کلاً پاش رو خِره من بود :|||| 
میخواست من محو شمـ کلاً :/

فقط چرا بت دخترم میگفت نمیدونم :|
الان بیاد منو مدیر ببینه فرار میکنه :| ی بار بش گفتم دهنت سرویس 3 روز تعلیقم کرد :|
الان مهرناز و تینا دارن مث شیوا میشن :v

(09-08-2016، 1:20)Wєιяɗ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تو همیشه بودی تو این سالا (: 

بومبَری ـَ ._. اوپپا :| 
یَ ، یَ یَ ..
:| 

(09-08-2016، 1:21)~ ẰLi ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فقط چرا بت دخترم میگفت نمیدونم :|
الان بیاد منو مدیر ببینه فرار میکنه :| ی بار بش گفتم دهنت سرویس 3 روز تعلیقم کرد :|
الان مهرناز و تینا دارن مث شیوا میشن :v

چون اون قبلاً من دخترش بودمـ :/  یهویی دخترش شدم :|
مهرناز ؟ تینا ؟ 
عجب 
(09-08-2016، 1:20)Anonymous + نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مرضیه‌ frost میاد ، نورا بعضی وقتها سر میزنه ٬ پریا هم بعضی وقتها میاد ((:

پریا میاد ؟