انجمن های تخصصی  فلش خور
گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【106】 - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【106】 (/showthread.php?tid=100274)

RE: گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【106】 - ღღ KaYiP pRenses ღღ - 09-04-2014

(09-04-2014، 18:41)ஐற£ℒἶ†дஐ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مامانی من خواهر نمی خوام

ولی برادر چراع^____^

به یه شرط
غزل واهرت بشع ! =)
باشع دخدر خوبم ؟! ^_____^
بعد خودت انتخابش کن حال ندارم !

RE: گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【106】 - ( lιεβ ) - 09-04-2014

(09-04-2014، 18:41)ஐற£ℒἶ†дஐ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مامانی من خواهر نمی خوام

ولی برادر چراع^____^
الـآن مــنــظورتــو فــهمـــیدمـ .. !!

RE: گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【106】 - Dead Silence - 09-04-2014

(09-04-2014، 18:42)ツ נڅــ ـ ـ ـےツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مرضــی عــآدیــه !!
مــنم کـه عــکس ایمـآن و دیدمـ کلــا یــه نــفر کپــی خودــشو دیدمـ بـــیرون !
در حــــــــآلــی کــه ایمــان تـهران نی |: .. !!

ولی عرفان تهـرانه |:
نمیدونم لامصب چرا یادم نمیاد |||||:
حسه ششم دروغ نمیگه بم ^__^

RE: گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【106】 - ஐற£ℒἶ†дஐ - 09-04-2014

(09-04-2014، 18:43)ღღ KaYiP pRenses ღღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مامانی من خواهر نمی خوام

ولی برادر چراع^____^

به یه شرط
غزل واهرت بشع ! =)
باشع دخدر خوبم ؟! ^_____^
بعد خودت انتخابش کن حال ندارم !

من میگم خواهر نمی خوام

اصن برادرم نمی خوام

من می خوام تنها باشمcrying

RE: گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【106】 - ERF@N - 09-04-2014

(09-04-2014، 18:40)ஐற£ℒἶ†дஐ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-04-2014، 18:39)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-04-2014، 18:37)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-04-2014، 18:36)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عرفان عکست مبهمه |:

قبلی واضح بود دیگه:| اتفاقا مبهم بودنش حسنشهExclamation

من تورو ی جایی دیدم ولی نمیدونم کوجا {!!!}

منم همتون را ندیدم ولی می دونم کجا^_______^

:| WoW

(09-04-2014، 18:42)ஐற£ℒἶ†дஐ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-04-2014، 18:40)ღღ KaYiP pRenses ღღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چرت نگوع دخی !
من عاشقتم
خول نشوع ! =)

کاشکی دخدرم رکی و نن جون رژی اینجا بودن اون وخت خانوادمون جمع بود^_____^

(09-04-2014، 18:41)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ملیتی عکسمو بحذفم ؟ >__<
میترسم یکی مث اون یارو بیاد دوباره نقل قول کنه >__<

باشع

رکی کیه دیگه بچه جان ؟!
چند تا بچه آوردی تو من نبودم ؟! :|

(09-04-2014، 18:43)ツ נڅــ ـ ـ ـےツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مامانی من خواهر نمی خوام

ولی برادر چراع^____^
الـآن مــنــظورتــو فــهمـــیدمـ .. !!

مامان من می دونه من از قبل می خواستم تنها باشم

الانم چون دیدم دلش بچه می خواد گفتم حداقل ی برادر

اصن منظورم ب تو نبود

(09-04-2014، 18:44)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

منم همتون را ندیدم ولی می دونم کجا^_______^

:| WoW
[/quote]

این خودش ی جور هنره ک تو ازش بی بهره ای^___^

RE: گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【106】 - ( lιεβ ) - 09-04-2014

(09-04-2014، 18:43)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-04-2014، 18:42)ツ נڅــ ـ ـ ـےツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مرضــی عــآدیــه !!
مــنم کـه عــکس ایمـآن و دیدمـ کلــا یــه نــفر کپــی خودــشو دیدمـ بـــیرون !
در حــــــــآلــی کــه ایمــان تـهران نی |: .. !!

ولی عرفان تهـرانه |:
نمیدونم لامصب چرا یادم نمیاد |||||:
حسه ششم دروغ نمیگه بم ^__^
منم از صــورت الـآن وآضــح دیدمـــــــــ !!
عـرفــآن -_- آشنـــآ میـآی :89:

دعوا نکنین!
غزل آبجیم میشی ؟! ^______^
فقد باس پنهانی باشی چون روژی بفهمه پوست از سرم می کنه ! :|

(09-04-2014، 18:44)ღღ KaYiP pRenses ღღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

رکی کیه دیگه بچه جان ؟!
چند تا بچه آوردی تو من نبودم ؟! :|

من دوتا دخدر دارم رکی و مرضی

یکی دیع هم داشتم ولی الان ندارمTongue