انجمن های تخصصی  فلش خور
« گــفـتـگوی آزاد » نسخه ۲۸۹ - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: « گــفـتـگوی آزاد » نسخه ۲۸۹ (/showthread.php?tid=258824)

RE: « گــفـتـگوی آزاد » نسخه ۲۸۹ - Son of anarchy - 27-06-2016

(27-06-2016، 14:26)| cυяѕєɗ ♛ Ɩσяɗ | نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-06-2016، 14:17)هلی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-06-2016، 14:12)| cυяѕєɗ ♛ Ɩσяɗ | نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-06-2016، 14:08)هلی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بابا منظورم از ور رفتن از اون حرفا زدن اینجاس.
وگرنه حمید و احسان!شما دوتا ک 800کیلومتر فاصله دارین چجوری میخواین ور برین؟؟؟؟خخخ
کلپسه ی بی ادب :| 
بعد ب ما میگه رعایت کنین من دخترم :| 

بابا چرا فش میدی؟؟!
اصن کلپسه چی هس؟!
فش ندادم :| 
تو معلومه ک فردوسی قبول نمیشی |: 
کلپسه = مارمولک :| 

(27-06-2016، 14:19)~ ẰLi ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

Gf سابق منو اهورا باهم دعواشون شد 
سحر (Apple 50 ) به منو اهورا اخطار داد :|
سحر :7 
جر خورد انقد اذیتش میکردیم من و حسن :| 
خانوم *** :7 

(27-06-2016، 14:19)هلی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خوش ب حال همتون.من نهایتش ی هفته محروم شدم.اونم با کلی خواهش و التماس از اهورا.اخطار مخطار نداشتم اصن
ی هفته فققط ؟ :| 

(27-06-2016، 14:22)✮Èvαñ✮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

احسان امشب کدوم مسجد سخنرانی داری؟ v:

مسجد نیستم امشب داداچ :7 
حرم سخنرانی دارم امشب :7 

شامم ميدين؟ v:

RE: « گــفـتـگوی آزاد » نسخه ۲۸۹ - هلی - 27-06-2016

احسان ایشالله زبونتو همون کلپسه بزنه.
اصلا ب خاطر رو کم کنی تو برم درس ک فردوسی قبول بشم
خدافظ همگی

(27-06-2016، 14:29)هلی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خدافظ همگی

فردوسی نشد آکسفورد/:
قصه چیو میخوریv:

RE: « گــفـتـگوی آزاد » نسخه ۲۸۹ - Jack Daniel'ѕ - 27-06-2016

هری پاترو دوباره باید شروع کنم .. احسان پارترمور رو یادته :|

RE: « گــفـتـگوی آزاد » نسخه ۲۸۹ - Fake Girl - 27-06-2016

چشام باز نمیشه -.-
چقدر خوابیدم .-.

RE: « گــفـتـگوی آزاد » نسخه ۲۸۹ - βΑllεяiηΑ♡ - 27-06-2016

تُف--

هيو جکمن چقد پیر شد -_-

RE: « گــفـتـگوی آزاد » نسخه ۲۸۹ - Jack Daniel'ѕ - 27-06-2016

(27-06-2016، 14:33)✮Èvαñ✮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هيو جکمن چقد پیر شد -_-

ولورین ؟ سوتیای فاکسه دیگه -_-
ولی خودش اصلا :|

RE: « گــفـتـگوی آزاد » نسخه ۲۸۹ - esiesi - 27-06-2016

(27-06-2016، 14:26)✮Èvαñ✮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-06-2016، 14:26)| cυяѕєɗ ♛ Ɩσяɗ | نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-06-2016، 14:22)✮Èvαñ✮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

احسان امشب کدوم مسجد سخنرانی داری؟ v:

مسجد نیستم امشب داداچ :7 
حرم سخنرانی دارم امشب :7 

شامم ميدين؟ v:
فقط به تو شام میدیم عچقم :7 
شیشلیک :/\
(27-06-2016، 14:29)هلی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خدافظ همگی
زبون نیس دوشکاس :7 
(27-06-2016، 14:30)✮Èvαñ✮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خدافظ همگی

فردوسی نشد آکسفورد/:
قصه چیو میخوریv:
راس میگه :7 
غصه ی چیو میخوری ؟ :/ 
(27-06-2016، 14:30)~ ẰLi ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هری پاترو دوباره باید شروع کنم .. احسان پارترمور رو یادته :|

میمون اسلیترینی :| 

RE: « گــفـتـگوی آزاد » نسخه ۲۸۹ - ÆҐÆŠĦ - 27-06-2016

ویرایش:|