انجمن های تخصصی  فلش خور
گفتگو آزاد |نسخه ۴۶۸ - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: گفتگو آزاد |نسخه ۴۶۸ (/showthread.php?tid=299059)

RE: گفتگو آزاد |نسخه ۴۶۸ - ☪爪尺.山丨几几乇尺☪ - 28-02-2025

ما که رفتیم املت بزنیم

RE: گفتگو آزاد |نسخه ۴۶۸ - ☪爪尺.山丨几几乇尺☪ - 01-03-2025

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
گفتگو آزاد |نسخه ۴۶۸ 153

RE: گفتگو آزاد |نسخه ۴۶۸ - THEDARKNESS - 02-03-2025

(12-02-2025، 12:30)☪爪尺.山丨几几乇尺☪ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-02-2025، 23:44)THEDARKNESS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چی‌بگم آرش زندگی همینه اگه تلگرام رفع فیلتر نمی‌شد یا کرونا نمیرفت شاید هنوزم اینجا رونق داشت

مگه تلگرام رفع فیلتر شده؟

سوال خوبی بود. فازم چی بود اینو گفتم؟
منظورم اگه نت ها سرعتش درست نمی‌شد و وضعیت پRوکSی و ..

(20-02-2025، 12:45)BIG-DARK نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-02-2025، 12:02)امیر‌حسین نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بهار گویا بلاگر کالاف شده.
تو اکسپلورم اومده بود.

داری پیجشو داداش؟

(10-02-2025، 23:44)THEDARKNESS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چی‌بگم آرش زندگی همینه اگه تلگرام رفع فیلتر نمی‌شد یا کرونا نمیرفت شاید هنوزم اینجا رونق داشت

فکر نکنم رفع فیلتر شده باشه ها

وای منظورم این بود دسترسی ساده تر شده Big Grin

RE: گفتگو آزاد |نسخه ۴۶۸ - ☪爪尺.山丨几几乇尺☪ - 02-03-2025

(02-03-2025، 4:14)THEDARKNESS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-02-2025، 12:30)☪爪尺.山丨几几乇尺☪ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مگه تلگرام رفع فیلتر شده؟

سال ۱۴۰۱ و اون اتفاقات باعث شد یکم اعضا برگردن اینجا

RE: گفتگو آزاد |نسخه ۴۶۸ - BIG-DARK - 04-03-2025

(02-03-2025، 16:40)☪爪尺.山丨几几乇尺☪ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-03-2025، 4:14)THEDARKNESS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اره
البته همه برنگشتن
یه سری خاص برگشتن
من همیشه خودم سعی میکنم هر چندروز یبار چک کنم اینجارو

RE: گفتگو آزاد |نسخه ۴۶۸ - ☪爪尺.山丨几几乇尺☪ - 04-03-2025

(04-03-2025، 19:38)BIG-DARK نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-03-2025، 16:40)☪爪尺.山丨几几乇尺☪ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اره
البته همه برنگشتن
یه سری خاص برگشتن
من همیشه خودم سعی میکنم هر چندروز یبار چک کنم اینجارو

خب همه برنمی‌گردن.....

RE: گفتگو آزاد |نسخه ۴۶۸ - Emmɑ - 05-03-2025

(27-02-2025، 22:42)م‍حمّد نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

شماره کارت میفرستم، ممنون  Wink
یولامیان موزدی

RE: گفتگو آزاد |نسخه ۴۶۸ - Albert wesker - 06-03-2025

سلوم Cool

RE: گفتگو آزاد |نسخه ۴۶۸ - ☪爪尺.山丨几几乇尺☪ - 07-03-2025

(06-03-2025، 22:56)Albert wesker نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلوم Cool

سلام
پیر شدی

RE: گفتگو آزاد |نسخه ۴۶۸ - ابراهیم هادی - 14-03-2025

(14-02-2025، 15:04)امیر‌حسین نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

با احتساب این اکانتم @☻امیرحسین☻ 12 ساله که اینجام Telegh_52
دپرس شدم

دیگه وقتشه مفاصل آدم به سر و صدا بیفته