انجمن های تخصصی  فلش خور
•°•گفتگوی آزاد || نسخه ۳۶۱•°• - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: •°•گفتگوی آزاد || نسخه ۳۶۱•°• (/showthread.php?tid=284169)

RE: •°•گفتگوی آزاد || نسخه ۳۶۱•°• - م‍حمّد - 15-05-2020

Bg2

RE: •°•گفتگوی آزاد || نسخه ۳۶۱•°• - red_Queen - 15-05-2020

ساعت ۴و ۵۰ دقیقه ute

RE: •°•گفتگوی آزاد || نسخه ۳۶۱•°• - Ɗєя_Mσηɗ - 15-05-2020

خدایا خودت شرو ازم دور کن /:

RE: •°•گفتگوی آزاد || نسخه ۳۶۱•°• - saba 3 - 15-05-2020

یاد شعر تیتراژ شروع بره ناقلا افتادم:|

بع بع بع 
صبح شده(:

(15-05-2020، 3:24)m.h.sa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خدایا خودت شرو ازم دور کن /:

چرا شر؟

@"Ƒalleη"

آواتارت چه خوبه
تو هم فرندز بازی؟

RE: •°•گفتگوی آزاد || نسخه ۳۶۱•°• - Medusa - 15-05-2020

(15-05-2020، 8:14)saba 3 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@"Ƒalleη"

آواتارت چه خوبه
تو هم فرندز بازی؟

مرسی XD

از سریالای طنز هم بیگ ینگ ثئوری دیدم هم فرندز هم هایمیم.

همشون خدااا بودن ولی فرندز؟ فرندز خالق اون خدایانه انگار. ((:

(15-05-2020، 8:42)Ƒalleη نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-05-2020، 8:14)saba 3 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@"Ƒalleη"

آواتارت چه خوبه
تو هم فرندز بازی؟

مرسی XD

منم تئوری و فرندز وچند تا دیگه دیدم ولی هیچی فرندز نمیشه 
لعنتی تکه اصلاً(:

داره فصل جدیدش ساخته میشه با همون بازیگرا بعد ۱۸سال

من از شخصیت مانیکا و چندلر خیلی خوشم میومد

می‌دونی در واقعیت هم بازیگر چندلر (متیو پری) عاشق مانیکا(کورتنی کاکس)
و تو یه مصاحبه ای گفته بزرگترین شانس و زیباترین اتفاق زندگیم ازدواج با کورتنی بوده هر چند که فقط در فیلم بوده(:

RE: •°•گفتگوی آزاد || نسخه ۳۶۱•°• - Medusa - 15-05-2020

(15-05-2020، 8:47)saba 3 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-05-2020، 8:42)Ƒalleη نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@"Ƒalleη"

آواتارت چه خوبه
تو هم فرندز بازی؟

مرسی XD

لعنتی تکه اصلاً(:

و تو یه مصاحبه ای گفته بزرگترین شانس و زیباترین اتفاق زندگیم ازدواج با کورتنی بوده هر چند که فقط در فیلم بوده(:

من با یه نفر که معتقد بود فرندز بده فلانه مسخرست انقدر بحث کردم قانعش کردم به زور ده تا قسمتو ببینه بعد نظر بده.
بعد جوری شد که قسمتای آخر سریالو اصلا نگاه نکرد گف دلم نمیخواد تو ذهنم تموم شن. XD

آره اتفاقا منم چند وقت پیش پستا و اخبار Reunion شونو دیدم. ولی انگار بعدش دیگه خبری نشد که دقیقا کیه و اینا.

ای جااان. اصلا ماندلر جزو زیباترین کاپلای تاریخه! ♡

(15-05-2020، 9:14)Ƒalleη نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-05-2020، 8:47)saba 3 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@"Ƒalleη"

آواتارت چه خوبه
تو هم فرندز بازی؟

مرسی XD

لعنتی تکه اصلاً(:

من با یه نفر که معتقد بود فرندز بده فلانه مسخرست انقدر بحث کردم قانعش کردم به زور ده تا قسمتو ببینه بعد نظر بده.
بعد جوری شد که قسمتای آخر سریالو اصلا نگاه نکرد گف دلم نمیخواد تو ذهنم تموم شن. XD

آره اتفاقا منم چند وقت پیش پستا و اخبار Reunion شونو دیدم. ولی انگار بعدش دیگه خبری نشد که دقیقا کیه و اینا.

ای جااان. اصلا ماندلر جزو زیباترین کاپلای تاریخه! ♡

اصلا اعتیاد اوره لعنتی(:

ضبط فصل جدید خاطر کرونا تعویق افتاد

الا فراخوان دادن کمپین کمک به کرونا زدن گفتن هر کی کمک مالی بکنه اسمش تو یه لیستی نوشته میشه که طبق قرعه چند نفر از اون لیست به عنوان بیننده زنده فصل جدید انتخاب میشن

RE: •°•گفتگوی آزاد || نسخه ۳۶۱•°• - BIG-DARK - 15-05-2020

سلام سیروان محروم شده
چرا
اها واسه دیشب سیروان دیدی چیشد انقدر مسخره بازی دراوردی تا بن شدی نچ نچ نچ نچ

دلم میسوزه به حالت

RE: •°•گفتگوی آزاد || نسخه ۳۶۱•°• - @پوریا@ - 15-05-2020

(15-05-2020، 9:18)saba 3 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اصلا اعتیاد اوره لعنتی(:

ضبط فصل جدید خاطر کرونا تعویق افتاد

الا فراخوان دادن کمپین کمک به کرونا زدن گفتن هر کی کمک مالی بکنه اسمش تو یه لیستی نوشته میشه که طبق قرعه چند نفر از اون لیست به عنوان بیننده زنده فصل جدید انتخاب میشن
چجوری میشه کمک مالی کرد؟8
منم میخوام :ngh: