RE: ஜ۩۩ஜ گفتوگوی آزاد 156(2) ஜ۩۩ஜ - Dead Silence - 30-06-2014
(30-06-2014، 20:13)Magical Girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
هوففف ..
فرزام گفته بود میاد .. اه ..
احتمالا واسه نتش مشکل پیش اومده ._.
ناراحت نباش ! قطعا خدا باماس
RE: ஜ۩۩ஜ گفتوگوی آزاد 156(2) ஜ۩۩ஜ - !~IмДи~! - 30-06-2014
(30-06-2014، 20:15)ღ✿ ДVД ✿ღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(30-06-2014، 20:13)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(30-06-2014، 20:11)ღ✿ ДVД ✿ღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(30-06-2014، 20:07)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
من صب تـا شب پـلاسم کـ پلآسم . تو رو چـ .
بـآز میخـواد دعـوا درس کنـه .
کیـآنـا رفـت ت لیست پـرواز . الان داره پروآز میکنه .
توشروع کردی ، حرف مفت نزن :|
پدر ، این پسره با من دعوا میکنه !
![cry girl cry girl](http://www.flashkhor.com/forum/images/smilies/newsmilies/crygirl.gif)
خاستگـارِ بد اخلاق .
وااا :|
تو الان میخواستی دعوا کنی من بد اخلاقم ؟
دوباره هم شوو روو نکن ، یه عده باور میکنن باز دعوا میشه !
حقیقت تلخـه .باید باور کنن . بد اخلاق .
(30-06-2014، 20:14)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(30-06-2014، 20:12)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(30-06-2014، 20:10)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
تصمیم گرفتم آدم شم
توبه کردم
تو آدم نمیـشی .
.نقطه سره خط .
چرا میشم
هرکی موافقه آدم میشم سپاس بده
نمیـشی .
باید ببرمت کـمپ ترکـــــ کنی .
. نخته سره خد .
RE: ஜ۩۩ஜ گفتوگوی آزاد 156(2) ஜ۩۩ஜ - Jack Daniel'ѕ - 30-06-2014
نسخه ی خراب.....
RE: ஜ۩۩ஜ گفتوگوی آزاد 156(2) ஜ۩۩ஜ - ◄Iяαи► - 30-06-2014
(30-06-2014، 20:15)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(30-06-2014، 20:14)Donya Garmoosa2 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
سلآم سلآم يه خبر خوش ميخوآم عليو زن بدمـــــــــٌٍ
علی مجرده داره حـال میکنه .
من زن دارم همه روز باید دعوا بیافتم با یه ملت .
دنیـا طلاق نمیخوای ؟
آزآدي؟=========>دآري بآ دخترآ نميگردي=======>كه ميگردي منو ندآري========>كه دآري ديگه چي از من ميخوآي كه بت ندآده بآشم؟؟؟؟ /=
RE: ஜ۩۩ஜ گفتوگوی آزاد 156(2) ஜ۩۩ஜ - Magical Girl - 30-06-2014
(30-06-2014، 20:16)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(30-06-2014، 20:13)Magical Girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
هوففف ..
ناراحت نباش ! قطعا خدا باماس ![Confused Confused](http://www.flashkhor.com/forum/images/smilies/confused.gif)
گف شب میام ..
تینا ی چیزیش شده .. ی اتفاقی افتاده .. گف س روز سختو گذروندم ! اومدم میگم چی شده !میترسم ...
RE: ஜ۩۩ஜ گفتوگوی آزاد 156(2) ஜ۩۩ஜ - ◄Iяαи► - 30-06-2014
(30-06-2014، 20:15)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(30-06-2014، 20:14)Donya Garmoosa2 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
شات آپ پلیز
تو دوس ندآري خف بشي؟ ديه پير شدي بدبخت زن بگير ميموني رو دستم!
RE: ஜ۩۩ஜ گفتوگوی آزاد 156(2) ஜ۩۩ஜ - !~IмДи~! - 30-06-2014
(30-06-2014، 20:18)Donya Garmoosa2 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(30-06-2014، 20:15)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
علی مجرده داره حـال میکنه .
من زن دارم همه روز باید دعوا بیافتم با یه ملت .
دنیـا طلاق نمیخوای ؟
آزآدي؟=========>دآري بآ دخترآ نميگردي=======>كه ميگردي منو ندآري========>كه دآري ديگه چي از من ميخوآي كه بت ندآده بآشم؟؟؟؟ /=
نـازنین خبر دار بشه . هیچی .
بعد کیـانا کرم میکشه . میره به نازی میگه . داستان میشه .
RE: ஜ۩۩ஜ گفتوگوی آزاد 156(2) ஜ۩۩ஜ - Jack Daniel'ѕ - 30-06-2014
(30-06-2014، 20:16)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(30-06-2014، 20:15)ღ✿ ДVД ✿ღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(30-06-2014، 20:13)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(30-06-2014، 20:11)ღ✿ ДVД ✿ღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(30-06-2014، 20:07)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
![cry girl cry girl](http://www.flashkhor.com/forum/images/smilies/newsmilies/crygirl.gif)
خاستگـارِ بد اخلاق .
(30-06-2014، 20:14)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(30-06-2014، 20:12)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(30-06-2014، 20:10)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
تصمیم گرفتم آدم شم
توبه کردم
تو آدم نمیـشی .
.نقطه سره خط .
چرا میشم
هرکی موافقه آدم میشم سپاس بده
نمیـشی .
باید ببرمت کـمپ ترکـــــ کنی .
. نخته سره خد .
دارم ترک میکنم دیگه
RE: ஜ۩۩ஜ گفتوگوی آزاد 156(2) ஜ۩۩ஜ - Dead Silence - 30-06-2014
(30-06-2014، 20:18)Magical Girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(30-06-2014، 20:16)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
هوففف ..
ناراحت نباش ! قطعا خدا باماس ![Confused Confused](http://www.flashkhor.com/forum/images/smilies/confused.gif)
گف شب میام ..
تینا ی چیزیش شده .. ی اتفاقی افتاده .. گف س روز سختو گذروندم ! اومدم میگم چی شده !میترسم ...
چیزیش نشده باع ! نیمه پُر لیوانُ ببین ...
میاد *._.*
حس 6 من بهم دروغ نمیگه ! ...
RE: ஜ۩۩ஜ گفتوگوی آزاد 156(2) ஜ۩۩ஜ - Thyme - 30-06-2014
(30-06-2014، 20:16)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
خاستگـارِ بد اخلاق .
خیلی از حرص دادنه من لذت می بری ؟!
:| ؟
|