انجمن های تخصصی  فلش خور
« گــفـتـگوی آزاد » نسخه ۲۸۹ - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: « گــفـتـگوی آزاد » نسخه ۲۸۹ (/showthread.php?tid=258824)

RE: « گــفـتـگوی آزاد » نسخه ۲۸۹ - Jack Daniel'ѕ - 27-06-2016

(27-06-2016، 13:47)| cυяѕєɗ ♛ Ɩσяɗ | نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اگه نمیتونی بگو نمیتونم :|
قصه حسین کرد شبستری نگو :|

ضمنا دخترا از تو بیشتر میان اینجا |:  

بحث اومدن نی .. میان نگا میکنن فرار میکنن ._.
من اینجا اومدم گرخیدم وای به حال اونا :v

RE: « گــفـتـگوی آزاد » نسخه ۲۸۹ - هلی - 27-06-2016

سلام دوباره بچه ها.
مغزم پوکید.ی نمونه سوال ریاضی حل کردم.ب قدری سخت بود ک اعتراف میکنم انگاری تو 12 سال تحصیلم اصن ریاضی نخوندم....
بابا مگه ماتریس هم سخت میشه؟؟؟؟؟
یا خدا

RE: « گــفـتـگوی آزاد » نسخه ۲۸۹ - esiesi - 27-06-2016

(27-06-2016، 13:48)✮Èvαñ✮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-06-2016، 13:44)| cυяѕєɗ ♛ Ɩσяɗ | نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-06-2016، 13:42)~ ẰLi ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اگه نمیتونید آدم باشید انسان باشید :/

تو حوا جور کن تا ما آدم باشیم :| 

(27-06-2016، 13:43)ÆҐÆŠĦ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-06-2016، 13:40)| cυяѕєɗ ♛ Ɩσяɗ | نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

صلوات سوم رو بلند تر بفرست 
:|

خوشگل نگا میکنی ؟! :| 

نه نه شرو نکن/:
چشم شغالم :| 
(27-06-2016، 13:48)ÆҐÆŠĦ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

uk jvdk:|
uk ohgw :| 
(27-06-2016، 13:50)~ ẰLi ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-06-2016، 13:47)| cυяѕєɗ ♛ Ɩσяɗ | نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بیا پ.خ آمونو نگا کن تا فرار کنی :7
(27-06-2016، 13:50)هلی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام دوباره بچه ها.
مغزم پوکید.ی نمونه سوال ریاضی حل کردم.ب قدری سخت بود ک اعتراف میکنم انگاری تو 12 سال تحصیلم اصن ریاضی نخوندم....
یا خدا

چطوری چغک ؟ |: 

(27-06-2016، 13:52)| cυяѕєɗ ♛ Ɩσяɗ | نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-06-2016، 13:48)✮Èvαñ✮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-06-2016، 13:44)| cυяѕєɗ ♛ Ɩσяɗ | نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-06-2016، 13:42)~ ẰLi ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اگه نمیتونید آدم باشید انسان باشید :/

تو حوا جور کن تا ما آدم باشیم :| 

(27-06-2016، 13:43)ÆҐÆŠĦ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-06-2016، 13:40)| cυяѕєɗ ♛ Ɩσяɗ | نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

صلوات سوم رو بلند تر بفرست 
:|

خوشگل نگا میکنی ؟! :| 

نه نه شرو نکن/:
چشم شغالم :| 
(27-06-2016، 13:48)ÆҐÆŠĦ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

uk jvdk:|
uk ohgw :| 
(27-06-2016، 13:50)~ ẰLi ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بیا پ.خ آمونو نگا کن تا فرار کنی :7
(27-06-2016، 13:50)هلی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام دوباره بچه ها.
یا خدا

چطوری چغک ؟ |: 
چغک چیه بابا؟؟؟؟!
چرا فش میدی؟؟؟!

RE: « گــفـتـگوی آزاد » نسخه ۲۸۹ - Jack Daniel'ѕ - 27-06-2016

نقل قول: بیا پ.خ آمونو نگا کن تا فرار کنی :7

پ.خ مشکلی نی .. تو پ.خ همه جانیه بالفطره ان :V

RE: « گــفـتـگوی آزاد » نسخه ۲۸۹ - Son of anarchy - 27-06-2016

(27-06-2016، 13:55)~ ẰLi ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مردی اینجا جانی باشv:

علی راس میگه.
یعنی من هر موقع میام اینجا ب شما سر بزنم ور رفتین اینجا با هم دیگه....

RE: « گــفـتـگوی آزاد » نسخه ۲۸۹ - Son of anarchy - 27-06-2016

(27-06-2016، 13:56)هلی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

علی راس میگه.

این علی تو پايگاه های مقاوت دوره چریکی و کماندویی دیده/:
مارو میزاره تو جیبش:|

(27-06-2016، 13:58)✮Èvαñ✮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-06-2016، 13:56)هلی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

علی راس میگه.

این علی تو پايگاه های مقاوت دوره چریکی و کماندویی دیده/:
مارو میزاره تو جیبش:|

عجببببب
علی راس میگه؟؟؟

RE: « گــفـتـگوی آزاد » نسخه ۲۸۹ - esiesi - 27-06-2016

(27-06-2016، 13:54)هلی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-06-2016، 13:52)| cυяѕєɗ ♛ Ɩσяɗ | نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چطوری چغک ؟ |: 
چغک چیه بابا؟؟؟؟!
چرا فش میدی؟؟؟!
همینجوری میخوای فردوسی قبول شی ؟ :| 
چغک = گنجشک :| 

موسی کو تقی |: 
(27-06-2016، 13:55)~ ẰLi ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ما تو گ.آ هم ثابت شده ایم :7 

من از گ.آ یه اخطار 100% دارم :|
+ 40% + 20 % :7

علی راس میگه.

ور رفتن اطل فعل قشنگی نیست !
معنی خیلی بدی میده !!!!