انجمن های تخصصی  فلش خور
گفتگوی آزاد نسخه ی هــــــــفـــــــتــــــــاد و هشت - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: گفتگوی آزاد نسخه ی هــــــــفـــــــتــــــــاد و هشت (/showthread.php?tid=81892)

RE: گفتگوی آزاد نسخه ی هــــــــفـــــــتــــــــاد و هشت - dj sina - 07-02-2014

نه به اون که صفحه به زور عوض میشه نه به اینکه از بس سریع میره که یه صفحه از دست آدم در میره!!

RE: گفتگوی آزاد نسخه ی هــــــــفـــــــتــــــــاد و هشت - Ƒαкє ѕмιƖє - 07-02-2014

(07-02-2014، 15:58)ملینا جوجو نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-02-2014، 15:58)dj sina نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ایسان کفش پاشنه بلند داری؟ چند سانتی؟

آیســـآن لِهش کنــم؟

نع وایسا |: بزار بسنجم کیه بعد هممون میوفتیم رو کلش حالیش میکنیم (;

(07-02-2014، 15:58)dj sina نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ایسان کفش پاشنه بلند داری؟ چند سانتی؟

من با غریبه ها حرف نمیزنم |: تا نگی کییی جواب هیشکدوم از سوالاتو نمیدم |:

(07-02-2014، 15:57)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آرع بـرو حـالـش رو ببر (:

تـازه تو هم میشی دستیار شـخـصـیم

دو تایی بر فلش خور حـکـومـت میکنیم هـا هـا هـاع(:

فدات ^_^

RE: گفتگوی آزاد نسخه ی هــــــــفـــــــتــــــــاد و هشت - ERF@N - 07-02-2014

(07-02-2014، 15:59)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-02-2014، 15:56)rF@N£ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عقده ای شده بچه مردم '__'

آرع دیـقـا گفتگوی آزاد نسخه ی هــــــــفـــــــتــــــــاد و هشت 151

تو هم خوب میشی گفتگوی آزاد نسخه ی هــــــــفـــــــتــــــــاد و هشت 151

RE: گفتگوی آزاد نسخه ی هــــــــفـــــــتــــــــاد و هشت - Ƥαяℓσนʂ ϱiяℓ - 07-02-2014

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
றiSs~AlØn

من امروز کله وقتمو تو فایل این بودماااااااااع :|
خیلی وخ بود نیومده بود!
بعد یهو ظاهر شد!
چه قدع خوش قدممAngel

(07-02-2014، 15:59)ملینا جوجو نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-02-2014، 15:58)rF@N£ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-02-2014، 15:57)ملینا جوجو نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-02-2014، 15:53)rF@N£ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ولاسکو از تیم ملی والیبال جدا شد. میره کشورش تا سرمربی تیم والیبال کشورش بشهcry girl

چـــرا وقتی گفتم هویتتو مشخص کن نکـــردی الان اومــدیع ؟

ها؟؟ 404 not found

اِعــع !!
ندیدیــش ؟؟:|
میدیدمم نمی گفتم. الآن بگو

RE: گفتگوی آزاد نسخه ی هــــــــفـــــــتــــــــاد و هشت - Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ - 07-02-2014

(07-02-2014، 16:00)rF@N£ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-02-2014، 15:59)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-02-2014، 15:56)rF@N£ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ایـن شـکـلـک مـنـه|:

دزد-__-

RE: گفتگوی آزاد نسخه ی هــــــــفـــــــتــــــــاد و هشت - dj sina - 07-02-2014

ایسان تا حالا پاهات پیچ خورده با اون کفش پاشنه بلندت؟!؟!؟!؟

RE: گفتگوی آزاد نسخه ی هــــــــفـــــــتــــــــاد و هشت - இFATEMEHஇ - 07-02-2014

(07-02-2014، 16:01)rF@N£ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-02-2014، 15:59)ملینا جوجو نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-02-2014، 15:58)rF@N£ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-02-2014، 15:57)ملینا جوجو نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-02-2014، 15:53)rF@N£ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ولاسکو از تیم ملی والیبال جدا شد. میره کشورش تا سرمربی تیم والیبال کشورش بشهcry girl

چـــرا وقتی گفتم هویتتو مشخص کن نکـــردی الان اومــدیع ؟

ها؟؟ 404 not found

اِعــع !!
ندیدیــش ؟؟:|
میدیدمم نمی گفتم. الآن بگو

همیــن دیگــع گفتــم هویتتو مشخص کــن ک نکردیع :|

(07-02-2014، 16:01)L☺vely star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
றiSs~AlØn

من امروز کله وقتمو تو فایل این بودماااااااااع :|
خیلی وخ بود نیومده بود!
بعد یهو ظاهر شد!
چه قدع خوش قدممAngel

(07-02-2014، 16:02)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-02-2014، 16:00)rF@N£ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ایـن شـکـلـک مـنـه|:

دزد-__-

مگه وان دایرکشن ایران فقط مال توئه ~__~

RE: گفتگوی آزاد نسخه ی هــــــــفـــــــتــــــــاد و هشت - Ƒαкє ѕмιƖє - 07-02-2014

امروز یه کلـاه دیدم |: خیلی خشگل بـود |: به مامانم گفتم بخر بـرام |: گفت من از ایـن جلف بازیا خوشم نمیـاد |:

آخـه چــراع!؟ >_< خو پس برا چی منو با خودتون میبـرید بیـرون >_< اه !! |: خیلی تو دلم مـوند |: هرکی رو که میدیدم از اون کلـاهـا سـرشه میگفتم

آخیی اینو ^_^ ! |: !!