انجمن های تخصصی  فلش خور
_ گـفـتـگـوی آزاد 214 _ - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: _ گـفـتـگـوی آزاد 214 _ (/showthread.php?tid=184705)

RE: _ گـفـتـگـوی آزاد 214 _ - Ƒαкє ѕмιƖє - 19-10-2014

(19-10-2014، 19:53)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نخیرم من خوب ترم >_<

شلخته -_- :V

:|

اصن ب من نمیاد دُختر خبوی باشم نمیدونم چرا هر روز هم ب غلط کردن میوفتم ولی بازم همون آش و همون کاسم :||||||

RE: _ گـفـتـگـوی آزاد 214 _ - Δ.н.ο.υ.я.Δ - 19-10-2014

(19-10-2014، 19:51)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-10-2014، 19:45)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

باوشه .. :|

ببین من چ دختر خوبیم >_<

کارامو انجام دادم ـ_ـ*

درسامو خوندم ._.

حمومم رفتم -_-* ! :|

ببخشید من درسامُ خوندمـ کارامو انجام دادم عربیم و فعالیت علوممـ مونده فقد منم دختر خوبی ـام ._.

نقل قول: انجام میدی یا انجام میدم?:|||

اهورا داره عربیمو انجام میده من دارم علوممو انجام میدمـ :|||||||||||||

(19-10-2014، 19:50)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-10-2014، 19:43)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دارم کارامو انجام میدمـ مرضی :|

آره …

عربیش هم خودش حل کرد :|

من شاهدم -_-

ایش حالا خوبِ فقد ی سوال ازت پُرسیدمـ آ -_-

اهورا جواب سوالامو داد دیگه نمیخواد -_________-

میسی اهور ^_^
من رشتم به عربی وابستس بعد تو از این علی چلمنگ میپرسی?:v :|
Big Grin
خواهش!

سلام آنجل

RE: _ گـفـتـگـوی آزاد 214 _ - Jack Daniel'ѕ - 19-10-2014

برم شام

+ یاحسین O_O

ماذا تَفعَلُ يا وَلَدُ ؟

أکتُبُ رِسالَةً لِصَديقي

ماذا تَفعَلينَ يا سَيِّدَة؟

أقرَأُ کِتابَ الدُّعاءِ .

أ نت ذهَبينَ مَعَ أُخْ تِكِ ؟

لا؛ أذهَبُ مَعَ صَديقَتي.

هَلْ تَصنَعُ کُرسيّاً؟

لا؛ أصنَعُ مِنضَدَة.

اهورا تو حل کن :|||||

(19-10-2014، 19:56)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اهورا حلشون کرد -____-

(19-10-2014، 19:55)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

Big Grin
خواهش!

هیهیهی .___.

خُ دیگه کی میخواد ب من کُمک کُنه سوالای دیگه عربیم رو بنویسم ؟ ^_^

RE: _ گـفـتـگـوی آزاد 214 _ - Brooklyn Baby - 19-10-2014

(19-10-2014، 19:58)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-10-2014، 19:56)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اهورا حلشون کرد -____-

(19-10-2014، 19:55)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

Big Grin
خواهش!

هیهیهی .___.

.-. ..

من میخواهم یاری برسانم ( :| )--+

برم شام

+ یاحسین O_O

ماذا تَفعَلُ يا وَلَدُ ؟

چه میکنی ای پسر?

أکتُبُ رِسالَةً لِصَديقي

نامه ای برای دوستم نوشتم

ماذا تَفعَلينَ يا سَيِّدَة؟

چه کار میکنید ای سادات?

أقرَأُ کِتابَ الدُّعاءِ .

▬کتاب دعارا خواندم

أ نت ذهَبينَ مَعَ أُخْ تِكِ ؟
این معنی نمیده!

لا؛ أذهَبُ مَعَ صَديقَتي.

ن با دوس دخترم رفتم:v

هَلْ تَصنَعُ کُرسيّاً؟

ایا تو صندلی ساختی?

لا؛ أصنَعُ مِنضَدَة.

ن من میز ساختم

اینا رو برات نگفته بودم ایسان?:||

RE: _ گـفـتـگـوی آزاد 214 _ - ☻☺ ✘ AngeL ✘ ☻☺ - 19-10-2014

(19-10-2014، 19:51)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-10-2014، 19:45)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

باوشه .. :|

ببین من چ دختر خوبیم >_<

کارامو انجام دادم ـ_ـ*

درسامو خوندم ._.

حمومم رفتم -_-* ! :|

ببخشید من درسامُ خوندمـ کارامو انجام دادم عربیم و فعالیت علوممـ مونده فقد منم دختر خوبی ـام ._.

نقل قول: انجام میدی یا انجام میدم?:|||

اهورا داره عربیمو انجام میده من دارم علوممو انجام میدمـ :|||||||||||||

(19-10-2014، 19:50)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-10-2014، 19:43)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دارم کارامو انجام میدمـ مرضی :|

آره …

عربیش هم خودش حل کرد :|

من شاهدم -_-

ایش حالا خوبِ فقد ی سوال ازت پُرسیدمـ آ -_-

اهورا جواب سوالامو داد دیگه نمیخواد -_________-

میسی اهور ^_^
Big Grin
خواهش!

سلام آنجل

پارادایسم ^__-

(19-10-2014، 19:58)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اهورا حلشون کرد -____-

Big Grin
خواهش!

هیهیهی .___.

منم هستم اگه مرضی نتونست(:

معنی اسمت خیلی قشنگه پارادایس!(:
یعنی بهشت!
اسم مستعاره!?

(19-10-2014، 19:59)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

.-. ..

من میخواهم یاری برسانم ( :| )--+

جیغغ مرسی ^_^

(19-10-2014، 19:59)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اینا رو برات نگفته بودم ایسان?:||

چرا دیگه گفته بودی :|

(19-10-2014، 20:00)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

منم هستم اگه مرضی نتونست(:

معنی اسمت خیلی قشنگه پارادایس!(:
یعنی بهشت!
اسم مستعاره!?

باشه باشه فقد صب کُنید من علوممـ رو تموم کنم :|

-_- قشنگِ ک قشنگِ خُ -_-

._.

RE: _ گـفـتـگـوی آزاد 214 _ - Brooklyn Baby - 19-10-2014

باوشه اهورا .. ^_^