انجمن های تخصصی  فلش خور
گفتگوی ازاد نسخه 403 - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: گفتگوی ازاد نسخه 403 (/showthread.php?tid=293637)

RE: گفتگوی ازاد نسخه 403 - _Strawberry_ - 07-02-2021

(07-02-2021، 21:41)☪爪尺.山丨几几乇尺☪ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-02-2021، 21:37)mobina15 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@☪爪尺.山丨几几乇尺☪
همیشه بهترین ارسال کننده ای

همیشه ک نه

ولی گاهی اوقات آره

بعضی اوقات. نه
بیشتر اوقات خیلی خوبع

RE: گفتگوی ازاد نسخه 403 - ѕααяeη - 07-02-2021

(07-02-2021، 21:41)Rasha_rap نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-02-2021، 21:39)leιтo نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ب داداش من چیکار داری////:

مبخوام بگم بیاد اینجا جمت کنه :/

هروقت شمارشو گرفتی از این غلطا بخور 4fvf

RE: گفتگوی ازاد نسخه 403 - Emmɑ - 07-02-2021

(07-02-2021، 21:37)mobina15 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

"☪爪尺.山丨几几乇尺☪"

مبیییی از ط انتظار نداشتم ط دیگ چرا عزیزم؟/:

RE: گفتگوی ازاد نسخه 403 - Prometheus - 07-02-2021

(07-02-2021، 21:41)★ɢʟᴏʀɪᴀ★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ما دختریم دیگ(:
هیچوقت کسی نمیتونه دیوونگی هامونو ن تحمل و ن درک کنه!
دیوونه بازیمون ب هیچکی ربطی نداره هیچکی
هاهاها

(07-02-2021، 21:41)Rasha_rap نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چی گفتی؟
ب شوهر من چیکار داری/:
رامونا بدون اطلاع برادرش ازم خاستگاری کرد برا داداشش و منم قبول کردم هاها

اورین اورین .-.
به خاله میگم هاهاها :/

پوبونت میدونه؟
منم دعوت کنید نامردا :///

(07-02-2021، 21:41)★ɢʟᴏʀɪᴀ★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ما دختریم دیگ(:
هاهاها

چی گفتی؟
ب شوهر من چیکار داری/:

استغفرالله .-.

RE: گفتگوی ازاد نسخه 403 - مـ༻؏☆جـےـیــّ◉ـב - 07-02-2021

(07-02-2021، 21:42)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-02-2021، 21:39)ѕσℓιηα نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

افرین دقیقا مشکلت هوین بد موقع و مستقیم وارد شدی ینی منظورت با بحث ما بود 
بزن خودمون ما قدیمی های اینجا هستیم هر بحثی و دعوایی هم باشه بین خودمون و نیازی نیست نظر ونباید از طرف جدید بازگو بشه 
این نکته رو یادت باشه
اجازه لازم نیست شخصیت خودت رو نشون میدی با این حرف
آها پس با این حرفتون میخواستین بگین که بصورت کلی نباید تو موضوعاتتون مثل دعوا با ممد گاو کشو اینا دخالت کنم

به هر حال خیلی ممنون که از دو عامل تخریب و نصیحت بصورت همزمان استفاده کردین و ما رو به فیض رسوندین ؛
چشم؛
مام دیگه تو کاراتون دخالت نمیکنیم

حله؟

خب برداشتت سهم خودت نمیشه تغییر داد منظورم این حرمت و جثارت باید حفظ بشه  
 عجبا

خودت بهتر میدونی

RE: گفتگوی ازاد نسخه 403 - _Strawberry_ - 07-02-2021

(07-02-2021، 21:45)★ɢʟᴏʀɪᴀ★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

"☪爪尺.山丨几几乇尺☪"

مبیییی از ط انتظار نداشتم ط دیگ چرا عزیزم؟/:

واسه چی مگه چی شده گلم؟!!

RE: گفتگوی ازاد نسخه 403 - Emmɑ - 07-02-2021

(07-02-2021، 21:43)☪爪尺.山丨几几乇尺☪ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@"★ɢʟᴏʀɪᴀ★"ب قول بعضیا خیلی ایزی ب پایان رسید
اره خیلی/:
این دختره کیه؟خیلی بی عقله/:قبولش نکنی ها ی دختر اگ بگ بیا باهم باشیم با همه فرق دارم بدون دروغ گفته/:
مطمئن باش وسطاش میره یا کاری میکنه ط بری
گولشو نخور/: ط باید بری خاستگاری ن اون بچه/:
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
میبینی؟همه خرن

(07-02-2021، 21:45)Rasha_rap نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ما دختریم دیگ(:
هاهاها

چی گفتی؟
ب شوهر من چیکار داری/:

اورین اورین .-.
به خاله میگم هاهاها :/

پوبونت میدونه؟
منم دعوت کنید نامردا :///

آره همه میدونن 4fvf
التماس کن تا دعوتت کنیم |:

RE: گفتگوی ازاد نسخه 403 - Prometheus - 07-02-2021

(07-02-2021، 21:44)leιтo نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هروقت شمارشو گرفتی از این غلطا بخور 4fvf

قانع شدم :/