انجمن های تخصصی  فلش خور
گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【۷۵】 - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【۷۵】 (/showthread.php?tid=84566)

RE: گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【۷۵】 - Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ - 31-01-2014

(31-01-2014، 21:42)T A R A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کــسی بــا مـا مــشکلی دارع؟! 0_o

من من من من من من من من من من مشکلی ندآرم ! Big Grin

RE: گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【۷۵】 - Mσηѕтєя Gιяℓ - 31-01-2014

نع والاع تارا o_O
اوخی گریه نکن ملی ! :/

RE: گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【۷۵】 - இFATEMEHஇ - 31-01-2014

(31-01-2014، 21:41)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(31-01-2014، 21:37)ملینا جوجو نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(31-01-2014، 21:35)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(31-01-2014، 21:30)ملینا جوجو نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(31-01-2014، 21:29)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تو حیـآط ما برفــ اومده ... Big GrinBig Grin

خدا وکیلی کدوم شهر برف اومـــدع؟
اذیت نکن!

بهـشهر ، ساری ، رستم شهر ... و ..... اهان سراچخـل و مهربان رود Big GrinBig GrinBig Grin

احمد دو تای اخره توصیف کن چشت کور شه ...

سرچ کن بهشهر میآد ...

اینم شانس ماعه!
پس فقط تهران برف نیومدع!Dodgy
:[

خخخخخخخ .. اون موقع شمـآ میحالیدین ما بارون میدیدم ... حالا بالعکس TongueTongueTongue

احمـد ل و ا ت میدونی چیست ؟؟؟

اتفاقا ما اینجا رنگه برفــم ندیدیم!
بچــه ها دیدیم؟
نع ندیدیم!Big GrinBig Grin

RE: گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【۷۵】 - !~IмДи~! - 31-01-2014

(31-01-2014، 21:43)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(31-01-2014، 21:41)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(31-01-2014، 21:37)ملینا جوجو نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(31-01-2014، 21:35)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(31-01-2014، 21:30)ملینا جوجو نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اذیت نکن!

بهـشهر ، ساری ، رستم شهر ... و ..... اهان سراچخـل و مهربان رود Big GrinBig GrinBig Grin

سرچ کن بهشهر میآد ...

اینم شانس ماعه!

خخخخخخخ .. اون موقع شمـآ میحالیدین ما بارون میدیدم ... حالا بالعکس TongueTongueTongue

نوچ !
راستی پآی سمت چپم منحل شده ! فک کنم خیابون امام نتونم برم بچرخم ! >_<

خـب خدا رو شکـر دخترا از دستت راحتن Angel

RE: گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【۷۵】 - Mσηѕтєя Gιяℓ - 31-01-2014

یه ذره ار وووووم تر برین جلو¡ :|
ادم وخ نمیکنه بخونه¡ >.<

RE: گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【۷۵】 - ☆★ super star★☆ - 31-01-2014

(31-01-2014، 21:42)ملینا جوجو نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(31-01-2014، 21:41)☆★ super star★☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سرم درد گرف-_-
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://www.flashkhor.com/forum/member.php?action=profile&uid=105587
>_<
اییییییییییییییییییییییییش>_<
>_<
>_<

عاغا تو ب این زبون بسته چیکار داریــع؟
سوپر استار-_-

RE: گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【۷۵】 - Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ - 31-01-2014

(31-01-2014، 21:43)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(31-01-2014، 21:40)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(31-01-2014، 21:36)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(31-01-2014، 21:30)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(31-01-2014، 21:27)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

میـدونی چآپـلوس چیـست ؟!!!

ایمآن من هیچ وقت چابلوسی نمیکنم همه میدونن ( ! )
ولی تآرآ ،تآرآ دیگه .............. خخخخخخخ Big Grin

میکـنی شدیــــدم میکـنی ...

تاآرآآ دیگـه چی ؟؟؟×!!!

احمد دیشــب عکس ایسـآنو گزآشتـم نبودی باو /// داشتـم بن میشدمو Big GrinBig GrinBig Grin

واقعاً ! ؟ Big Grin خخخخخخخخخ
راستی مآ هنوز رستم شهر ( همون رستم کلا ) رو جزو بهشهر میدونیمآ ! Dodgy Big Grin

ما هم گرجی محله رو جز رستم کلا میدونیم !! DodgyDodgy Big Grin

من گرجی شهرم ! صدبار !
تآزه خآنوداه منو تو شهر خیلی معرفه !
بیآ بهشهر بگو فامیلیو بیشتریآ پدربزرگمو میشنآسن ! Big Grin

RE: گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【۷۵】 - !~IмДи~! - 31-01-2014

(31-01-2014، 21:44)ملینا جوجو نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اذیت نکن!

سرچ کن بهشهر میآد ...

اینم شانس ماعه!

اتفاقا ما اینجا رنگه برفــم ندیدیم!
بچــه ها دیدیم؟
نع ندیدیم!Big GrinBig Grin

خانومـه جوجــو شومآ اسمتون چیـست ؟؟ چع زیـبا میخندیـن !؟Big GrinBig Grin

RE: گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【۷۵】 - இFATEMEHஇ - 31-01-2014

(31-01-2014، 21:45)☆★ super star★☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(31-01-2014، 21:42)ملینا جوجو نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(31-01-2014، 21:41)☆★ super star★☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سرم درد گرف-_-
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://www.flashkhor.com/forum/member.php?action=profile&uid=105587
>_<
اییییییییییییییییییییییییش>_<
>_<
>_<

عاغا تو ب این زبون بسته چیکار داریــع؟
سوپر استار-_-

اووووووفـــــــ! ^.^

RE: گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【۷۵】 - T A R A - 31-01-2014

وااااییی ایــن احــمدُ ایــمان چــقد مــیخنــدن >__<