انجمن های تخصصی  فلش خور
درخواست نویسندگی در بخش ادبیات و زیرشاخه ها - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: علم، فرهنگ، هنر (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=40)
+--- انجمن: ادبیات (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=39)
+--- موضوع: درخواست نویسندگی در بخش ادبیات و زیرشاخه ها (/showthread.php?tid=37369)

صفحه‌ها: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22

RE: درخواست نویسندگی در بخش ادبیات و زیر شاخه هایش - m.abdollahi - 18-08-2014

من هستم

RE: درخواست نویسندگی در بخش ادبیات و زیر شاخه هایش - aCrimoniouSs - 03-09-2014

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
@yeganeh
ارسالات تو این بخش خیلی کمه یا بهتره بگم که اصلا نداری(: اما تاپیک زیاد داری که متاسفانه بی کیفیت ان...
+وقتی ی مدیری تاپیکتُ انتقال میده به زباله دان حتما بی کیفیت بوده..پس دیگه از همون دوباره نزن.

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
رویا...

نه...! شما ارسالات و تاپیکات خیلی خیلی کمه!

m.abdollahi

مدت و زمان آنلاین بودن هم یکی از شرایطه...
شما 2ماهه که اصلا آن نشدید.

تا اینجا بررسی شد 11/شهریور/1393

RE: درخواست نویسندگی در بخش ادبیات و زیر شاخه هایش - t★r G!RL$ - 03-09-2014

(03-09-2014، 16:28)aCrimoniouSs نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@yeganeh
ارسالات تو این بخش خیلی کمه یا بهتره بگم که اصلا نداری(: اما تاپیک زیاد داری که متاسفانه بی کیفیت ان...
+وقتی ی مدیری تاپیکتُ انتقال میده به زباله دان حتما بی کیفیت بوده..پس دیگه از همون دوباره نزن.
من دست خودم نیس جدیدا موضوعام دوبار زده میشه منم ویرایش میکنم این آخریه رو ویرایش نکردم بستن به هر حال ممنون

RE: درخواست نویسندگی در بخش ادبیات و زیر شاخه هایش - i think just about you - 08-09-2014

ميخوام دوباره نويسنده بخش داستان و رمان باشم

RE: درخواست نویسندگی در بخش ادبیات و زیر شاخه هایش - Archangelg!le - 08-09-2014

میشع- بَررسیـ دوبآره کنیدـ لطفن اَگه اِمـکـآنشـ هَس!(+

RE: درخواست نویسندگی در بخش ادبیات و زیر شاخه هایش - ραяα∂ιѕє- - 08-09-2014

با سلام ببخشید من موتونم در بخش جذاب عکس های متفرقه نویشنده باشم

RE: درخواست نویسندگی در بخش ادبیات و زیر شاخه هایش - i think just about you - 09-09-2014

چرا كسي پاسخگو نيس؟؟

RE: درخواست نویسندگی در بخش ادبیات و زیر شاخه هایش - Ƥαяℓσนʂ ϱiяℓ - 09-09-2014

(09-09-2014، 11:03)i think just about you نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چرا كسي پاسخگو نيس؟؟

زمانش بشه بررسی میشه !

RE: درخواست نویسندگی در بخش ادبیات و زیر شاخه هایش - Tɪɢʜᴛ - 25-09-2014

منم داستانو رمان

RE: درخواست نویسندگی در بخش ادبیات و زیر شاخه هایش - Tɪɢʜᴛ - 30-09-2014

الوووووووووووووووووAngryAngryAngry