انجمن های تخصصی  فلش خور
گفتگـو آزاد || نسخـ ـه ۴۲۵ - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: گفتگـو آزاد || نسخـ ـه ۴۲۵ (/showthread.php?tid=296618)

RE: گفتگـو آزاد || نسخـ ـه ۴۲۵ - شـــقآیــق - 30-04-2021

(30-04-2021، 20:09)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-04-2021، 19:47)Alien نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کوفت

عجب

بیا بازم یادم بده
از اون بیتربیتاااااا یاد بده
اونایی ک گفتی بیتربیتی نبید زیاد

RE: گفتگـو آزاد || نسخـ ـه ۴۲۵ - Emmɑ - 30-04-2021

(30-04-2021، 20:10)شـــقآیــق نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-04-2021، 20:09)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عجب

بیا بازم یادم بده
وقتی رفتم خونه چشم

RE: گفتگـو آزاد || نسخـ ـه ۴۲۵ - شـــقآیــق - 30-04-2021

(30-04-2021، 20:12)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-04-2021، 20:10)شـــقآیــق نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بیا بازم یادم بده
وقتی رفتم خونه چشم

مراقب باش ندوزدنت..از تو فقط یدونه داریم
♥️

(30-04-2021، 20:13)شـــقآیــق نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-04-2021، 20:12)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

وقتی رفتم خونه چشم

مراقب باش ندوزدنت..از تو فقط یدونه داریم
♥️
یدونه از جواد جوادیا برات ارزومندمD:
فقط سالمش/=

RE: گفتگـو آزاد || نسخـ ـه ۴۲۵ - моои - 30-04-2021

(30-04-2021، 19:52)Alef.Shin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-04-2021، 19:49)Alien نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خوبه ... یکم بزرگه
اره
گفتم کوچیکش کنه صابر

نع همین اندازش خوبه*_*

(30-04-2021، 18:37)☆coииoя☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-04-2021، 18:35)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

وایییی
لعنتی
منم روش قفلی زدم
محمدی نامی رو اقای شجاع خلیل زاده زده؟
یا عباس بوعذار

قضیه عباس بوعذار چیع؟
چرا همه اینروزا میگن عباس بوعذار؟ Huh

RE: گفتگـو آزاد || نسخـ ـه ۴۲۵ - Sirvan10_a - 30-04-2021

(30-04-2021، 19:42)βάરãɲ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-04-2021، 19:39)SIRVAN10_A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام
خوبید؟
ببخشید به جا نیاوردم☹
ممنان
شما خوبید؟
طبیعیه اخه فقط ی بار باهم حرف زدیم Big Grin
همون ک گفتم شقایق رو خیلی دوس دارم
قوربانت ها

یادم اومد همونی که کنکور داشت؟؟

نام کاربریت عوض شده بخاطر اونه نشناختم

(30-04-2021، 20:17)моои نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-04-2021، 18:37)☆coииoя☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

محمدی نامی رو اقای شجاع خلیل زاده زده؟
یا عباس بوعذار

قضیه عباس بوعذار چیع؟
چرا همه اینروزا میگن عباس بوعذار؟ Huh
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
View this post on Instagram

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
A post shared by امپراطور کوزکو | زینب موسوی (@iamkuzcooo)

ایشون

RE: گفتگـو آزاد || نسخـ ـه ۴۲۵ - *Aɴѕel* - 30-04-2021

@*VENUS*
@"*Aɴѕιl*"
میستون*-*

RE: گفتگـو آزاد || نسخـ ـه ۴۲۵ - Sirvan10_a - 30-04-2021

(30-04-2021، 19:44)THEDARKNESS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

داداش یه موضوع رو دوبار زدی.
@Sirvan10_a
اخراج روسیه از پارلمان رو
راست میگی دا اسمشون مثل هم اشتباه نوشتم موضوع و متنشون فرق میکنه الان درست میکنم

RE: گفتگـو آزاد || نسخـ ـه ۴۲۵ - THEDARKNESS - 30-04-2021

یه جا پیدا کردم همشون عین خودم دیوونن خیلی فاز جالبیه برای همتون ارزو میکنمش