انجمن های تخصصی  فلش خور
|- گــفـتـگوی آزاد نسخه 278 -| - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: |- گــفـتـگوی آزاد نسخه 278 -| (/showthread.php?tid=248805)

RE: |- گــفـتـگوی آزاد نسخه 278 -| - ÆҐÆŠĦ - 05-11-2015

:|
ديوانگان راه فردا:\
خدافظ

(05-11-2015، 15:39)j_jahangard نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-11-2015، 15:36)AFSORDE نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-11-2015، 15:32)j_jahangard نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-11-2015، 15:30)AFSORDE نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-11-2015، 15:25)мøяνα.għ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام نوا=)

سلام مستر پوکر فیس:[|
و بی ریش.-.

كم ريش نه بي ريش-_-

(05-11-2015، 15:28)j_jahangard نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اوه ماي گاد :|

پس منم ميس پوكر فيسم :|
البته با ايشون هيچ نسبتي ندارم :|

همسرم؟^_^
خانوم پوكر فيس^_^

خجالت بكش:|
من كه گفتم هيچ نسبتي ندارم :|
كلمه ي ميسم به كار بردم :|
بعدشم تو جاي پدربزرگ مني:|

نميكشم-_-
داري-_-
ميسيز:|

(05-11-2015، 15:33)мøяνα.għ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-11-2015، 15:30)AFSORDE نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-11-2015، 15:25)мøяνα.għ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام نوا=)

سلام مستر پوکر فیس:[|
و بی ریش.-.

كم ريش نه بي ريش-_-

چرا بی ریش بهتره.-.
فرنازو چیکار داری>_<*?
كم ريش-_-
به تو چه:|

هيچ كدومش اصن 
ميززز

باش:|
ميز فرناز&مستر آرش:|

RE: |- گــفـتـگوی آزاد نسخه 278 -| - ḲℑℳℐÅ - 05-11-2015

خدافظ ..*

RE: |- گــفـتـگوی آزاد نسخه 278 -| - ×ИамеLеsS× - 05-11-2015

خوب جوانان ايراني،وقت خداحافظيه:|
شب شايد برگشتم :|وگرنه تا دو هفته ديگه خدافظ 
دوستون دارم 
تا برنامه يه بعدي خدا   نگهدار (با تن صداي آروم) :|

(05-11-2015، 15:41)AFSORDE نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ديوانگان راه فردا:\
خدافظ

(05-11-2015، 15:39)j_jahangard نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-11-2015، 15:36)AFSORDE نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-11-2015، 15:32)j_jahangard نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

كم ريش نه بي ريش-_-

همسرم؟^_^
خانوم پوكر فيس^_^

خجالت بكش:|
من كه گفتم هيچ نسبتي ندارم :|
كلمه ي ميسم به كار بردم :|
بعدشم تو جاي پدربزرگ مني:|

نميكشم-_-
داري-_-
ميسيز:|

(05-11-2015، 15:33)мøяνα.għ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

كم ريش نه بي ريش-_-

چرا بی ریش بهتره.-.
فرنازو چیکار داری>_<*?
كم ريش-_-
به تو چه:|

هيچ كدومش اصن 
ميززز

باش:|
ميز فرناز&مستر آرش:|

همون ميس كه خودم گفتم از همه بهتره 
خودتو با من قاطي نكن :|

ااا اون پدربزرگو جواب ندادي :|
خدافظ :|

RE: |- گــفـتـگوی آزاد نسخه 278 -| - omidkaqaz - 05-11-2015

✔️اونقــــــــــدے کـــــه✔️
↯واســــــــــ ↯
█رفیـــــقاے نارفیقـــــ █
∝ارزشــــــــــ قاءل شدمـــــ∝
▒اگــــــــــــــــــــ▓
⇨واســـــ دشمنـــــم ⇦
✔️قاءلـــــ میشدمــــــــــ♢
الانــــــــــ ...
✖️رفیقـــــ فابمــــــــــ بود ✖️
✔️هــــــــــHehـــــه✖️

ارزش حرف بالا چن تا سپاس داره؟

RE: |- گــفـتـگوی آزاد نسخه 278 -| - esiesi - 05-11-2015

خدافظ :/ 

RE: |- گــفـتـگوی آزاد نسخه 278 -| - √ ΙΔΙΞΗ SΤΙF √ - 05-11-2015

:|||||||

همه متفرق شدن :-\

ماشاالله به بعضیا همیشه یا دارن پیام خصوصی میخونن یا میفرستن o_O
عجبببببب :||||

RE: |- گــفـتـگوی آزاد نسخه 278 -| - [ιяяesιsтιвLe] - 05-11-2015

مــن مآنده ام تنهــــــای تنهــــآ

من مانده ام تنهـــآ میآن سیل غمـــهآ

(05-11-2015، 17:52)♛ρ®ιη©εδδ♛ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام همسرِ برادرمان :| 
برادرمان -پروفسور ایمان مالبرو- خوبند ؟ :/ 

همسر برادرمان هم خوبند ؟ :/ 

RE: |- گــفـتـگوی آزاد نسخه 278 -| - [ιяяesιsтιвLe] - 05-11-2015

(05-11-2015، 17:55)| cυяѕєɗ ♛ Ɩσяɗ | نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-11-2015، 17:52)♛ρ®ιη©εδδ♛ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلـآم احسـآن
(:
چطوری؟

اوهوم خوبه.-.
منم خوبم(=

(05-11-2015، 18:00)♛ρ®ιη©εδδ♛ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-11-2015، 17:55)| cυяѕєɗ ♛ Ɩσяɗ | نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلـآم احسـآن
(:
چطوری؟

اوهوم خوبه.-.
منم خوبم(=

O__O