RE: گفتگوی آزاد || نسخه ۳۶۹ - Sirvan10_a - 05-07-2020
(05-07-2020، 13:05)fatemeh 11 ساله نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(05-07-2020، 13:03)*SIRVAN* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(05-07-2020، 13:01)fatemeh 11 ساله نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(05-07-2020، 12:59)*SIRVAN* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(05-07-2020، 12:58)fatemeh 11 ساله نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
اره کوردی شما اصیل تر و بهتره
ناراحت شدی 
نه بابا چرا ناراحت شم
مثلا کوردی شما و سنندج و کامیاران مثل همه ولی کوردی ما رگه های فارسیه زیادی داره
اره
مثل مال شما خیلی خوشم نمیاد به نظرم زبون باید طوری باش که یکی که اون زبون رو بلد نیس نباید بفهمه ما چی میگیم.
الان مال مارو کسی نمی فهمه انقدر حال میده به دوستای ترکم کوردی یا میدم به خودشون فش میدن انقدر حال میده 
خخخخخخخخ
من الان فحش بدم همه میفهمن چی میگم
من خودمم دوس داشم مث شما باشه کوردیم
تنها فحشی که بدم و کسی نفهمه گورکه اس 
خیلی باحاله یبار به یکی فش یاد داده بودم فشش این بود بیا منو .....
یه معلم کورد داشتیم اینو بهش گفت یعنی مردیم سر کلاس .
ولی ۲ نمره ازم کم کرد
RE: گفتگوی آزاد || نسخه ۳۶۹ - امیر539 - 05-07-2020
سلام ......
RE: گفتگوی آزاد || نسخه ۳۶۹ - SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ - 05-07-2020
سوگند به لبخند تو دل هم بند تو
ای دلربااا تو جان بخوا
عشقتو دادی دستم دارم میمیرم چه ساده
عشقه تو برام شده یه حس فوق العاده
(05-07-2020، 13:06)mlází نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(05-07-2020، 12:11)*SIRVAN* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(05-07-2020، 12:10)mlází نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
میدونم
میخوام اسپم بدم محروم بشم(:
خوب راحل بهتر بدم؟؟؟؟

اره
با پرهام درگیر شو.
به اقا صابر فش بده.
یه تاپیک بزن عکس خاک برسری بزار.
اینارو بکنی بی کامل میشی ولی نکن من دوبار بن شدم خیلی بده
RE: گفتگوی آزاد || نسخه ۳۶۹ - _sehun_ - 05-07-2020
(05-07-2020، 13:05)ppparhhhammm نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
اگه گفتین این اهنگ از کیه،
بازم افتاب غروب کردو شب اومد
به این دل خسته ام ظلم در امد
اسمان بی وقفه باران میریزد.
(05-07-2020، 13:07)*SIRVAN* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(05-07-2020، 13:05)fatemeh 11 ساله نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(05-07-2020، 13:03)*SIRVAN* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(05-07-2020، 13:01)fatemeh 11 ساله نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(05-07-2020، 12:59)*SIRVAN* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ناراحت شدی 
نه بابا چرا ناراحت شم
مثلا کوردی شما و سنندج و کامیاران مثل همه ولی کوردی ما رگه های فارسیه زیادی داره
اره
مثل مال شما خیلی خوشم نمیاد به نظرم زبون باید طوری باش که یکی که اون زبون رو بلد نیس نباید بفهمه ما چی میگیم.
الان مال مارو کسی نمی فهمه انقدر حال میده به دوستای ترکم کوردی یا میدم به خودشون فش میدن انقدر حال میده 
خخخخخخخخ
من الان فحش بدم همه میفهمن چی میگم
من خودمم دوس داشم مث شما باشه کوردیم
تنها فحشی که بدم و کسی نفهمه گورکه اس 
خیلی باحاله یبار به یکی فش یاد داده بودم فشش این بود بیا منو .....
یه معلم کورد داشتیم اینو بهش گفت یعنی مردیم سر کلاس .
ولی ۲ نمره ازم کم کرد 

وااای خدا یکی تو شهرمون رفته بود چین
بعد چینیا رو ایسگا کرده بود ازشون فیلم گرفته بود بهشون میگف بگید گو خواردم اونام هی میگفتن گو خواردم//=
RE: گفتگوی آزاد || نسخه ۳۶۹ - مـ༻؏☆جـےـیــّ◉ـב - 05-07-2020
(05-07-2020، 13:03)HoPe نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(05-07-2020، 13:00)majid j نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(05-07-2020، 12:51)ppparhhhammm نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
شما دو تا حرف میزنین برای من اطلاعیه میاد.
من هم همین طور چیکار باید کرد؟
پيامتونو لز اون وسط بايد حذف کنن چون اسمتون هست توش حتما
نه من پیامی ندادم که بخواد اطلاعیه ش بیاد برام!!
مشکل از جای دیگه ای نشعت داره/:
(05-07-2020، 13:07)[ιяяesιsтιвLe] نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(05-07-2020، 13:05)*SIRVAN* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(05-07-2020، 13:04)[ιяяesιsтιвLe] نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(05-07-2020، 13:00)*SIRVAN* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(05-07-2020، 12:59)[ιяяesιsтιвLe] نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
پیامتو ویرایش کن اخطار میگیری ها اینجور تایپ کردن اخطار داره
یادم نبود اصن:|
برو ویرایش کن تا اخطار نگرفتی 
=} دان:done
RE: گفتگوی آزاد || نسخه ۳۶۹ - SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ - 05-07-2020
(05-07-2020، 13:09)*SIRVAN* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(05-07-2020، 13:06)mlází نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(05-07-2020، 12:11)*SIRVAN* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(05-07-2020، 12:10)mlází نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
میدونم
میخوام اسپم بدم محروم بشم(:
خوب راحل بهتر بدم؟؟؟؟

اره
با پرهام درگیر شو.
به اقا صابر فش بده.
یه تاپیک بزن عکس خاک برسری بزار.
اینارو بکنی بی کامل میشی ولی نکن من دوبار بن شدم خیلی بده 
با من درگیر نشو.
دندونم تازه در اومده.
(05-07-2020، 13:10)majid j نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(05-07-2020، 13:03)HoPe نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(05-07-2020، 13:00)majid j نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(05-07-2020، 12:51)ppparhhhammm نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
پ.خ برات میاد؟؟؟؟
اگه اون بیاد اخر پیام یه لینک هست اونو بزن
RE: گفتگوی آزاد || نسخه ۳۶۹ - ᴀᴡᴀʏᴀᴜʀᴏʀᴀ - 05-07-2020
(05-07-2020، 13:10)majid j نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
مخم بيشتر از اين نمکشه|=
|