انجمن های تخصصی  فلش خور
≈ گفتگو آزاد نسخه ی 396 ≈ - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: ≈ گفتگو آزاد نسخه ی 396 ≈ (/showthread.php?tid=292911)

RE: ≈ گفتگو آزاد نسخه ی 396 ≈ - ჩяσOσкєη ժяєαм - 17-01-2021

(17-01-2021، 22:32)AVA_MADI* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-01-2021، 22:30)ғαறØᴜs ραѕѕeя βყ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تو چاق میشی برات خوب نیس:/

هااااااا پس شما دوتا هم رو استاد کراش دارین؟؟ ۰-۰  Big Grin
استاد چقد محبوب شدیا کشته مرده زیاد داری  Big Grin  Big Grin  *و اسم دو نفر دیگر را نیز به لیست اسامی کسانی که روی استاد کراش دارند اضافه میکند*
من فقط رو ترلان کراش زدم!
لامصب خوب چیزیهD ;

RE: ≈ گفتگو آزاد نسخه ی 396 ≈ - ᗩᐯᗩ⁷ - 17-01-2021

(17-01-2021، 22:34)ғαறØᴜs ραѕѕeя βყ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-01-2021، 22:32)AVA_MADI* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

استاد چقد محبوب شدیا کشته مرده زیاد داری  Big Grin  Big Grin  *و اسم دو نفر دیگر را نیز به لیست اسامی کسانی که روی استاد کراش دارند اضافه میکند*
وات!
استاد کیه؟!
کراش چی حاجی چی میگی ناموسا ._‌.

استاد استاده ۰-۰
حالا دیگه مهم اینه که شماها رو استاد کراش دارین Big Grin Big Grin

RE: ≈ گفتگو آزاد نسخه ی 396 ≈ - م‍حمّد - 17-01-2021

(17-01-2021، 22:34)AVA_MADI* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-01-2021، 22:31)Mahdi 1381 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

جفتتون نخورید بدید من. هرچی نباشه حسین اورده مال منه

اونی چان توعم رو استاد کراش داریییی؟؟ ۰-۰
استغفرالله استغفرالله تقصیر خودتونه من شیپتون کردمممم ۰-۰
مهدی + حسین= مهدین ۰-۰

مهدین = ۲ مهدی
#مطالب_طنز

RE: ≈ گفتگو آزاد نسخه ی 396 ≈ - THEDARKNESS - 17-01-2021

(17-01-2021، 22:35)ჩяσOσкєη ժяєαм نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

لامصب خوب چیزیهD ;

مگه دختر نیستی؟

RE: ≈ گفتگو آزاد نسخه ی 396 ≈ - ғαறØᴜs_ραѕѕeя_βყ - 17-01-2021

(17-01-2021، 22:35)ჩяσOσкєη ժяєαм نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

لامصب خوب چیزیهD ;

گمشو بیبی :/

(17-01-2021، 22:34)Mahdi 1381 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چی شد که حسین استاد شد. اقای قاضی من اعتراض دارم

عاااامممم اونی چان نمیدونم والا استاد شد دیگه ۰-۰ Big Grin
خعب توعم یهویی شدی اونی چان من *-* Big Grin

(17-01-2021، 22:34)AVA_MADI* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-01-2021، 22:31)Mahdi 1381 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

جفتتون نخورید بدید من. هرچی نباشه حسین اورده مال منه

مهدی + حسین= مهدین ۰-۰

کراش بعله حسین عشقه منه اصلا بدون حسین زندگی بی معنیه.
(وی دنبال چماق میگردد تا با ان بر فرق سر ایموتو کوبیده و او را از رو زمین محو کند تا ایموتو بفهمد که اونی چان اعصاب درست حسابی ندارد)

RE: ≈ گفتگو آزاد نسخه ی 396 ≈ - ჩяσOσкєη ժяєαм - 17-01-2021

(17-01-2021، 22:36)Mahdi 1381 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

لامصب خوب چیزیهD ;

مگه دختر نیستی؟

آره
شوخی میکنم باو!!
ولی پسر بودم روش کراش میزدم=/

(17-01-2021، 22:37)AVA_MADI* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-01-2021، 22:34)Mahdi 1381 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چی شد که حسین استاد شد. اقای قاضی من اعتراض دارم

عاااامممم اونی چان نمیدونم والا استاد شد دیگه ۰-۰  Big Grin
خعب توعم یهویی شدی اونی چان من *-*  Big Grin

یهویی نبود من خودم گفتم بگی. crying

(17-01-2021، 22:38)ჩяσOσкєη ժяєαм نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-01-2021، 22:36)Mahdi 1381 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مگه دختر نیستی؟

آره
شوخی میکنم باو!!
ولی پسر بودم روش کراش میزدم=/

خب بگو ترلان کیه من روش کراش بزنمTelegh_01Telegh_09

(17-01-2021، 22:38)Mahdi 1381 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مهدی + حسین= مهدین ۰-۰

کراش بعله حسین عشقه منه اصلا بدون حسین زندگی بی معنیه.
(وی دنبال چماق میگردد تا با ان بر فرق سر ایموتو کوبیده و او را از رو زمین محو کند تا ایموتو بفهمد که اونی چان اعصاب درست حسابی ندارد)

ووووووویییییییی شیپ مهدیییییییین *^^^*
مهدین مهدین مهدین مهدین مهدین مهدین مهدین مهدین مهدین مهدین مهدین مهدین مهدین مهدین مهدین مهدین
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
مهدییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییی​ییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییین Big Grin Tongue
*وی از دست اونی چان فرار میکند زیرا ممکن است هر لحظه به کما برود*