انجمن های تخصصی  فلش خور
•°•گفتگوی آزاد || نسخه ۳۶۱•°• - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: •°•گفتگوی آزاد || نسخه ۳۶۱•°• (/showthread.php?tid=284169)

RE: •°•گفتگوی آزاد || نسخه ۳۶۱•°• - *Aɴѕel* - 15-05-2020

@"† No Memorise ∅"
بدون تو خوابم نمیبره*.*

RE: •°•گفتگوی آزاد || نسخه ۳۶۱•°• - Faust - 15-05-2020

(15-05-2020، 1:33)Anill نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-05-2020، 1:31)Faust نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

به بعضیا باس گفت :
بیشعوریت ذاتیه یا در این راستا تلاش هم میکنی .
(وی منتظر ۳۰ درصد بعدی بود)
cof

آواتارت چرا سیگاری شد؟
داری تنها تنها چین اسموکرز می کنی؟ ._.

نمیدونم قبلی رو مخ بود 
همینو داشم تو گوشی بقیه رو حذف کردم.

RE: •°•گفتگوی آزاد || نسخه ۳۶۱•°• - bOoOoOy - 15-05-2020

(15-05-2020، 1:34)Anill نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-05-2020، 1:31)bOoOoOy نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-05-2020، 1:30)Anill نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-05-2020، 1:28)bOoOoOy نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-05-2020، 1:26)Anill نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من از وقتی یادمه در حال دلبری بودی D:
:vvv جون جون

فقط می دونی از بس شیرین بودی دلو می زدی D:
ولی اومدم گ.ا الان فان کردم همچیو Sad
همیشه دوس داشتم بازیگر شم نشد -_-

بازیگری علاوه بر استعداد،قیافه هم میخواد D:

:v رخ کارمو ندیدی
مثلا اکبر عبدی قیافه داره :|
در حد اونم نیستم شاید :|

RE: •°•گفتگوی آزاد || نسخه ۳۶۱•°• - لــــــــــⓘلی - 15-05-2020

(15-05-2020، 1:32)*Bεят نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هلووووو*.*

سلام عزیزم خوبی؟

RE: •°•گفتگوی آزاد || نسخه ۳۶۱•°• - Faust - 15-05-2020

موشي در خانه ي صاحب مزرعه تله موش ديد ؛ به مرغ و گوسفند و گاو خبر داد؛
همه گفتند : تله موش مشکل توست به ما ربطي ندارد ؛
ماري در تله افتاد و زن مزرعه دار را گزيد ؛
از مرغ برايش سوپ درست کردند؛
گوسفند را براي عيادت کنندگان سر بريدند؛ 
گاو را براي مراسم ترحيم کشتند؛ 
و در اين مدت موش از سوراخ ديوار نگاه مي کرد؛
و به مشکلي که به ديگران ربط نداشت فکر مي کرد ..

این جالبه بخونید.

RE: •°•گفتگوی آزاد || نسخه ۳۶۱•°• - sober - 15-05-2020

(15-05-2020، 1:36)Faust نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-05-2020، 1:33)Anill نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-05-2020، 1:31)Faust نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

به بعضیا باس گفت :
بیشعوریت ذاتیه یا در این راستا تلاش هم میکنی .
(وی منتظر ۳۰ درصد بعدی بود)
cof

آواتارت چرا سیگاری شد؟
داری تنها تنها چین اسموکرز می کنی؟ ._.

نمیدونم قبلی رو مخ بود 
همینو داشم تو گوشی بقیه رو حذف کردم.

قشنگه ((:

(15-05-2020، 1:36)S-T-I-N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-05-2020، 1:32)*Bεят نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هلووووو*.*

سلام عزیزم خوبی؟

نه لاوی
دارم دق میکنم*.*
بد جور
یعنی قلبم خیلییی درد می‌کنه
اخه خدآآآ
چرااا

RE: •°•گفتگوی آزاد || نسخه ۳۶۱•°• - م‍حمّد - 15-05-2020

این چیه؟ --> :V <--
Telegh_26

RE: •°•گفتگوی آزاد || نسخه ۳۶۱•°• - sober - 15-05-2020

(15-05-2020، 1:36)bOoOoOy نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-05-2020، 1:34)Anill نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-05-2020، 1:31)bOoOoOy نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-05-2020، 1:30)Anill نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-05-2020، 1:28)bOoOoOy نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

:vvv جون جون

فقط می دونی از بس شیرین بودی دلو می زدی D:
ولی اومدم گ.ا الان فان کردم همچیو Sad
همیشه دوس داشتم بازیگر شم نشد -_-

بازیگری علاوه بر استعداد،قیافه هم میخواد D:

:v رخ کارمو ندیدی
مثلا اکبر عبدی قیافه داره :|
در حد اونم نیستم شاید :|
یه عکس گذاشته بودی دیدم
دیگه دوره ی اکبر عبدی گذشته
الان قیافه ملاکه