انجمن های تخصصی  فلش خور
[ گُفتگوےِ آزاد ( 264 ) ] - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: [ گُفتگوےِ آزاد ( 264 ) ] (/showthread.php?tid=243242)

RE: [ گُفتگوےِ آزاد ( 264 ) ] - ƝAƲA - 04-09-2015

سلام .

RE: [ گُفتگوےِ آزاد ( 264 ) ] - ( lιεβ ) - 04-09-2015

هیمم ._.

RE: [ گُفتگوےِ آزاد ( 264 ) ] - ʜɪᴅᴅᴇɴ - 04-09-2015

اون آیس مانکیـه! ||:

(04-09-2015، 15:10)✘ Aυтυмη Pяιηcєѕѕ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هیمم ._.
هوممـ ._.
شِل؟

RE: [ گُفتگوےِ آزاد ( 264 ) ] - esiesi - 04-09-2015

(04-09-2015، 15:09)alliiii نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-09-2015، 15:08)esiesi نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-09-2015، 15:04)alliiii نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-09-2015، 15:03)esiesi نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-09-2015، 14:58)shadi♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ببین منطقی باش هر کسی که قدیمی باشه به تاریخ عضویتش می باله !
خودتو جاش بزار اگه 2012 یی یا 2011 یی بودی همش تکرارش نمیکردی ؟
حالا جدا از غروری که احسان داره کلاً ..  Big Grin Angel
._.
>__<
من مغرورم ؟ -_-
مغروری منو ندیدی هنوز -.-

(04-09-2015، 14:59)alliiii نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آقا شُما اژدهای سه سر بیـار من نمیترسم :|
وَلی سوسکـ ._.!
سوسکُ ببیــنم یه کیلومتر باهاش فاصله میگیرم یه دفعه داشتم راه میرفت مینجوری تو خونه بعد یه دفعه حس کردم یچیزی رو پامه دیدم سوسکه اَاَاَااَاَاااااَااَََاََااَ >_<
سوسکرو شوت کردم دوباره اومد به یه سرعت عجیبی آقا دو سه دفعه این کارو کردم بعدش فرار اََََََََ اََََََََ :|||||||

این ک خوبه :|
پارسال سوسک رفت تو شلوارم >__<
2mo5
بعد یه جاهایی رفت ک نمیشه گفت 
با یه سرعت وصف ناپذیر شلوار و زیریشو کندم  :|
شانس آوردم تو خونه تنها بودم  اون موقع -_-
بُزرگـ بود؟ 
:|

خیلییییییییییییییی >__<
کصافط از این همه جا زده بود اومده بود تو شلوار من >____<
:230:
آخرسَر چیکارش کَردی فرار کرد یا شهیـدِش کردی؟ ._.

لخت مادرزاد وایسم ب سوسک کشتن آیا ؟ :|
شلوارو شوت کردم تو حیاط -_-
دیگه اون شلوارو نپوشیدم

ولی مشکلی ک داشت این بود ک وقتی اومدم دم در تا شلوارو بندازم دختر همسایمون منو دید  :4fv:

RE: [ گُفتگوےِ آزاد ( 264 ) ] - Δ.н.ο.υ.я.Δ - 04-09-2015

(04-09-2015، 15:08)shadi♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اهورا من نقل قولم خراب شده ، برای تو هم اینجوریه ؟ ._.
گناه داره به ابجیه من نبینم گیر بدیا -_-
لُپاش رو خ دوس دارم  4xv

نمیشد گیر ندم مانتوش جلو باز بود -_- ..
منم لپاش رو کشیدم از طرف تو |:

RE: [ گُفتگوےِ آزاد ( 264 ) ] - ʜɪᴅᴅᴇɴ - 04-09-2015

(04-09-2015، 15:11)esiesi نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-09-2015، 15:09)alliiii نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-09-2015، 15:08)esiesi نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-09-2015، 15:04)alliiii نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-09-2015، 15:03)esiesi نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

>__<
من مغرورم ؟ -_-

2mo5
بُزرگـ بود؟ 

خیلییییییییییییییی >__<

دیگه اون شلوارو نپوشیدم

ولی مشکلی ک داشت این بود ک وقتی اومدم دم در تا شلوارو بندازم دختر همسایمون منو دید  :4fv:
نیم تنه بالا یا پآییـن؟ ._.

RE: [ گُفتگوےِ آزاد ( 264 ) ] - Apathetic - 04-09-2015

(04-09-2015، 15:11)×WrOnG TuRn× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

از همین الان غیرتی شدی ! ^_^
امیدوارم همیشه باهم بمونید ..
مانتو جلو باز ؟ عاشقشم :-*
دفعه بعدی ب منم ادرس بدین بیام ._.
بهش بگو هنوز منو یادشه ؟

(04-09-2015، 15:09)esiesi نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-09-2015، 15:06)×WrOnG TuRn× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-09-2015، 14:59)shadi♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-09-2015، 14:58)×WrOnG TuRn× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

توجه کردید ی سریا تو فلش چقد رو مخن؟|:
شت دیس چنس -_-
+
خوبید؟
اهور .. از دیروز بگو ^_^
چه شکلی بود ؟ خوش گذشت ؟
فهمیدی چی رو دارم میگم ._.

خوشگل بود .. یکم تیپش رو گیر دادم حال کردم 4fvf
اره خوش گذش 14k

آیسی مانکی ک یادت نرفت ؟ :>
:4chs:

جان؟:|

RE: [ گُفتگوےِ آزاد ( 264 ) ] - ( lιεβ ) - 04-09-2015

(04-09-2015، 15:10)alliiii نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اون آیس مانکیـه! ||:

(04-09-2015، 15:10)✘ Aυтυмη Pяιηcєѕѕ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هیمم ._.
هوممـ ._.
شِل؟
اگه برام بازش کنه میام ._.
(04-09-2015، 15:11)esiesi نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

>__<
من مغرورم ؟ -_-

2mo5
بُزرگـ بود؟ 

خیلییییییییییییییی >__<

دیگه اون شلوارو نپوشیدم

هِی >_< !

(04-09-2015، 15:13)shadi♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-09-2015، 15:11)×WrOnG TuRn× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

از همین الان غیرتی شدی ! ^_^
امیدوارم همیشه باهم بمونید ..
مانتو جلو باز ؟ عاشقشم :-*
دفعه بعدی ب منم ادرس بدین بیام ._.
بهش بگو هنوز منو یادشه ؟

من کلا غیرتیم |:
مرسی Heart
باشه میگم توام بیای ..
اره هنوز یادشه ._.