انجمن های تخصصی  فلش خور
≈ گفتگو آزاد نسخه ی 396 ≈ - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: ≈ گفتگو آزاد نسخه ی 396 ≈ (/showthread.php?tid=292911)

RE: ≈ گفتگو آزاد نسخه ی 396 ≈ - ᗩᐯᗩ⁷ - 17-01-2021

عژب تر ۰-------۰

ای خدا حوصلم پوکیدهههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههه ۰-۰ :///////////////////

آرمین رها آن نشد؟؟ آن شد هر موقع بگو بیام ۰-۰

RE: ≈ گفتگو آزاد نسخه ی 396 ≈ - Âɴɢ℮ℓ Evιℓ - 17-01-2021

(17-01-2021، 21:51)ѕєнυη نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-01-2021، 21:42)BTS.ARMY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اطلاعاتی درباره شوهرانم بده فاطمه ._.
تصحیح مینمایم... همسرانم و شوهرانم

خب چن زن داره ی دخترم داره تو اکسو صداش از همه محشر تره
کایم ک بهش میگیم مستر **** و خیلی هاته

لقبش براندازشه خخخ

آوای *** ببین چند ساعته بهت میگم بیا نمیای

(17-01-2021، 22:14)BTS.ARMY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-01-2021، 21:51)ѕєнυη نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خب چن زن داره ی دخترم داره تو اکسو صداش از همه محشر تره
کایم ک بهش میگیم مستر **** و خیلی هاته

لقبش براندازشه خخخ

آوای *** ببین چند ساعته بهت میگم بیا نمیای

کوفت آرمین *** خو آف بودم بابام نمیزاشت بیام به من چه ۰-۰
فردا بابام نیست میام ۰-۰

RE: ≈ گفتگو آزاد نسخه ی 396 ≈ - ғαறØᴜs_ραѕѕeя_βყ - 17-01-2021

(17-01-2021، 21:44)صباnafas نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-01-2021، 21:40)ғαறØᴜs ραѕѕeя βყ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

.-.    

pill

چطوری دخترک._.

(17-01-2021، 21:47)Rasha_rap نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-01-2021، 21:40)ғαறØᴜs ραѕѕeя βყ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

.-.    

cof

برا منه:/

RE: ≈ گفتگو آزاد نسخه ی 396 ≈ - Emmɑ - 17-01-2021

(17-01-2021، 21:13)Rasha_rap نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بحث نکن بامن جفت پا میرم تو تلوزیونا

حرف نزنااا میرم ب مامانت میگم دعوات کنه هااا

(17-01-2021، 21:17)BTS.ARMY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-01-2021، 21:11)★ɢʟᴏʀɪᴀ★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ارمین ط دیگ چرا/:
میدونی فاطی بفهمه چی میشههه

نههههههه منننن هنوز جوونممممممم
من بالاخره شما دو تا رو خواهم کشت...
من چیکا کنم شما عضو تالار شیپ سازانید :/

نوچ نوچ نوچ/:
لاناتی چرا/:
میگفتی یه تن ماهی چیزی قربونی میکردیم

(17-01-2021، 22:19)★ɢʟᴏʀɪᴀ★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-01-2021، 21:13)Rasha_rap نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بحث نکن بامن جفت پا میرم تو تلوزیونا

*وی با مخ میرود دفترچه اش را بیاورد*
مث اینکه اینجا علائمی از کراشیدن روی استاد مشاهده میشههه ۰-۰  Big Grin  Big Grin
خعب خعب اعتراف کن میشنوم ۰-۰

(17-01-2021، 22:21)AVA_MADI* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-01-2021، 22:19)★ɢʟᴏʀɪᴀ★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مث اینکه اینجا علائمی از کراشیدن روی استاد مشاهده میشههه ۰-۰  Big Grin  Big Grin
لاناتی کی رو من کراش میزنه/:
عررررررررررررررررررر حالا من ب کنار کی رو حسین کراش میزنههههه/:

(17-01-2021، 22:22)★ɢʟᴏʀɪᴀ★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-01-2021، 22:21)AVA_MADI* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

استاد ۰-۰
تو ۰-۰

Big Grin

(17-01-2021، 22:23)AVA_MADI* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-01-2021، 22:22)★ɢʟᴏʀɪᴀ★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

استاد ۰-۰
تو ۰-۰

Big Grin

شت/:
اون خودش زن داره منم قصد ادامه تحصیل دارم

(17-01-2021، 22:24)★ɢʟᴏʀɪᴀ★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-01-2021، 22:23)AVA_MADI* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

استاد ۰-۰
تو ۰-۰

Big Grin

شت/:
اون خودش زن داره منم قصد ادامه تحصیل دارم

۰-۰
استاد زن داره ولی خو به من چه حس من میگه اینجام رو یکی کراش داره ۰-۰ Big Grin
همه دخترایی که میخوان بعله رو بگن ولی ناز میکنن همینو میگن ۰-۰ Big Grin Big Grin