انجمن های تخصصی  فلش خور
گفتـــــــگوی آزاد نسـخه 60 - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: گفتـــــــگوی آزاد نسـخه 60 (/showthread.php?tid=68676)

RE: گفتـــــــگوی آزاد نسـخه 60 - Adl!g+ - 16-11-2013

(16-11-2013، 19:36)★BlAcK EvIl★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-11-2013، 19:25)نی نی نینا نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-11-2013، 19:21)★BlAcK EvIl★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نیایش سلام خوبی؟  
ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ​ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ​ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ​ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ​ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
فاطی خوبی؟؟؟
شما؟:297:

(16-11-2013، 19:21)rF@N£ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-11-2013، 19:18)نی نی نینا نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-11-2013، 19:13)rF@N£ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من من
مگه سر کلاسی که می خوای جواب بدی می گی من من؟

زندگی سراسرش کلاس درسه.
بلی بلی

من؟؟؟(:
اوشکولیتسه با دوبنده صورتی :|
ننه فرانکی :|
مهسا ام دیه :|
الان میگه کودوم مهسا :|
تو همون هستی که یه مدت خر شده بودی؟

RE: گفتـــــــگوی آزاد نسـخه 60 - ★BlAcK EvIl★ - 16-11-2013

(16-11-2013، 19:33)hhrrbb نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خدافظHeart

فاطی خره :|
جواب منو هم نداد -__-
خدافص :|

RE: گفتـــــــگوی آزاد نسـخه 60 - ERF@N - 16-11-2013

(16-11-2013، 19:35)SomeOne × نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-11-2013، 19:34)★BlAcK EvIl★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-11-2013، 19:24)SomeOne × نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خوبم فاطی تو خوبی ؟ (:

مهسا مگ بچه ام بات قر کنم ؟ :|

اخه جوابمون میدادی چن وقت :|

من الان یادم نمیاد کی هسم :|

عرفان سپاس دهنده شده :/

سرعته نته گوشیم بالات الآن و یه ترفنده جدید یاد گرفتم.

(16-11-2013، 19:38)نی نی نینا نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-11-2013، 19:36)★BlAcK EvIl★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-11-2013، 19:25)نی نی نینا نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-11-2013، 19:21)★BlAcK EvIl★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نیایش سلام خوبی؟  
ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ​ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ​ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ​ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ​ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
فاطی خوبی؟؟؟
شما؟:297:

(16-11-2013، 19:21)rF@N£ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-11-2013، 19:18)نی نی نینا نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مگه سر کلاسی که می خوای جواب بدی می گی من من؟

زندگی سراسرش کلاس درسه.
بلی بلی

من؟؟؟(:
اوشکولیتسه با دوبنده صورتی :|
ننه فرانکی :|
مهسا ام دیه :|
الان میگه کودوم مهسا :|
تو همون هستی که یه مدت خر شده بودی؟

دیوق میگی :|
خودمم (:

RE: گفتـــــــگوی آزاد نسـخه 60 - FARID.SHOMPET - 16-11-2013

نقل قول: فرید فرید یکی داره تبلیغ می کنه با پ خ

پ.خ کن نام کاربریشو. (شرط می بندم باز یکی از بچه های پاسرگاد هست! من موندم با چه امیدی اینا تبلیغ میکنن)

نقل قول: در تو پیدا رایت دانایی و دانشوری -_-
باشه. زور نزن

RE: گفتـــــــگوی آزاد نسـخه 60 - Mason - 16-11-2013

(16-11-2013، 19:37)F A R I D نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نقل قول: در تو پیدا فر ما فرهنگ ما آیین ما -_-

ها؟ دختره ی شومپت.
به تو رفتم ددی -_-

(16-11-2013، 19:38)SomeOne × نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هیشی dead spase 1 رو بازی نکرده ؟ >_<

اوهو >_<

هههه :|
الان باکی بحرفم؟؟:|
خورزوخان هوووووو :|
کوجایی بچوک؟؟ :|

RE: گفتـــــــگوی آزاد نسـخه 60 - Adl!g+ - 16-11-2013

نه فرید مال پاسارگاد نیس

RE: گفتـــــــگوی آزاد نسـخه 60 - "K!nd~G!Яl" - 16-11-2013

سلآم
رُزی
آقآعرفآن
فرید

RE: گفتـــــــگوی آزاد نسـخه 60 - Mason - 16-11-2013

(16-11-2013، 19:40)F A R I D نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نقل قول: در تو پیدا رایت دانایی و دانشوری -_-
باشه. زور نزن
:| 

یووهو × -_-