انجمن های تخصصی  فلش خور
~* گفت و گو آزاد نسخه ۴۱۱ *~ - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: ~* گفت و گو آزاد نسخه ۴۱۱ *~ (/showthread.php?tid=294612)

RE: ~* گفت و گو آزاد نسخه ۴۱۱ *~ - Medusa - 26-02-2021

(26-02-2021، 23:28)Berserk نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-02-2021، 23:26)Medusa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ممد اصلاً حواسم نبود جونِ تو.
بعدم من لینکو دارم، مهسا فرستاده بود. الان میدم از گمراهی دربیاید.

شوخی میکنم دیوونههه

مرسی عشق

می‌دونم که شوخی می‌کنی دیوونههه. 
بوس. حالا سینش کنین دیگه. فرنود که ارور داده بچه. فرنود برو گروه ممدو چک کن. :"

RE: ~* گفت و گو آزاد نسخه ۴۱۱ *~ - Đęąđ.ğïřł - 26-02-2021

(26-02-2021، 23:13)Berserk نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-02-2021، 23:10)Đęąđ.ğïřł نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ممدمان چطورع

سلاااام 
چطوریییی 

من خوبم 
ینی فعلا 

چخبرا؟(:
سلام جذاب

خوووب
شکر همیشه خوب باشی:^

هیچ سلامتی علاف ت چ خبر

RE: ~* گفت و گو آزاد نسخه ۴۱۱ *~ - Ɗєя_Mσηɗ - 26-02-2021

(26-02-2021، 23:27)Berserk نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-02-2021، 23:25)Alien نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

از اونجایی که من یادم اومد!

اومدی تلگرام برام تعریف میکنی؟! 

(26-02-2021، 23:26)Ɗєя_Mσηɗ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اوکیه
فرنود گفت راهشو v:
تقصیر من چیه D:

همش تقصیر این صنمه D= 

عشقم بی گناهه v:

RE: ~* گفت و گو آزاد نسخه ۴۱۱ *~ - Medusa - 26-02-2021

(26-02-2021، 23:30)Ɗєя_Mσηɗ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-02-2021، 23:26)Medusa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ممد اصلاً حواسم نبود جونِ تو.
بعدم من لینکو دارم، مهسا فرستاده بود. الان میدم از گمراهی دربیاید.

نهههههههه اون مال خیلی وقت پیشه عوضش کردممم
فرستادم واسش D:

جرررررر ((((::: ماشالا از یه گمراهی به یه گمراهی دیگه می‌ریم. فرنود گروهو چک نکن اشتباه شد. 

RE: ~* گفت و گو آزاد نسخه ۴۱۱ *~ - Prometheus - 26-02-2021

(26-02-2021، 23:30)Berserk نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-02-2021، 23:29)Alien نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اره اره....فقط تل یه پیم بده....با همون خطت دیگه؟

لینک بی مصرفمون رو برات فرستادم D: 

باش جون دل....لینک با مصرفمون رو هم بفرست جون دل 4fvf

اینجا دوازده به بعد!

چقد شلوغ میشه 4fvf

RE: ~* گفت و گو آزاد نسخه ۴۱۱ *~ - Mohlek - 26-02-2021

سلامتی خودم شانس خرابم
=)

RE: ~* گفت و گو آزاد نسخه ۴۱۱ *~ - فرنودِ بن گیومرث - 26-02-2021

(26-02-2021، 23:32)Medusa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-02-2021، 23:30)Ɗєя_Mσηɗ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فرستادم واسش D:

جرررررر ((((::: ماشالا از یه گمراهی به یه گمراهی دیگه می‌ریم. فرنود گروهو چک نکن اشتباه شد. 

من دارم خودم رو گاز می گیرم. نسیمبنتمیسب

RE: ~* گفت و گو آزاد نسخه ۴۱۱ *~ - Berserk - 26-02-2021

(26-02-2021، 23:30)Medusa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-02-2021، 23:28)Berserk نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

شوخی میکنم دیوونههه

مرسی عشق

می‌دونم که شوخی می‌کنی دیوونههه. 
بوس. حالا سینش کنین دیگه. فرنود که ارور داده بچه. فرنود برو گروه ممدو چک کن. :"

Rolleyes

(26-02-2021، 23:30)Alien نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

شوخی میکنم دیوونههه

مرسی عشق

ببین چه شری بپا کردیم 4fvf
لینکو به دست ماهم برسون!

الان میفرستم

RE: ~* گفت و گو آزاد نسخه ۴۱۱ *~ - Волшебник - 26-02-2021

بچم رفت لالا D:

RE: ~* گفت و گو آزاد نسخه ۴۱۱ *~ - Ɗєя_Mσηɗ - 26-02-2021

(26-02-2021، 23:32)Medusa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فرستادم واسش D:

هنو فرنود منتظره پی‌امش بدم لینک بفرستم D:
عجب داستانی شد Telegh_01