انجمن های تخصصی  فلش خور
[ گُفتگوےِ آزاد ( 264 ) ] - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: [ گُفتگوےِ آزاد ( 264 ) ] (/showthread.php?tid=243242)

RE: [ گُفتگوےِ آزاد ( 264 ) ] - Apathetic - 04-09-2015

(04-09-2015، 14:46)omidcr7 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تو همین زمینه تاریخ ثبت نام تو حالتو بگیرم هم خعلی با تاریخ ثبت نامت رو مخی هم حرصم در اومده

امید جان ! میشه بدونم چرا حرصت در اومده ؟ o_O
به خاطر تاریخ ثبت نام ؟ :|

(04-09-2015، 14:45)✘ Aυтυмη Pяιηcєѕѕ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

وصیت مورچه ها ، قبل از مرگ !

دانشمندان اخیراً پی برده‌اند که مورچه هنگامی که از نزدیک شدن مرگ خود مطمئن می‌شود، برای بازماندگان "پیغامی" می‌گذارد و بوی خاصی از خود متصاعد می‌کند که اعضای خانواده‌اش با استشمام آن، خود را برای دفن مورچه -بلافاصله پس از مردن- آماده می کنند.

هدف مورچه از متصاعد کردن بوی خاص از خود جلوگیری از خورده شدن جسدش توسط حشرات و حیوانات است.

اعضای خانواده مورچۀ دَمِ مرگ، با استشمام بوی خاص منتظر مُردن مورچه می مانند و همین که مُرد، جسدش را فوراً دفن می کنند.

دانشمندان برای اطمینان از اکتشاف جدید خود، ماده ای را که در بدن مورچه این بوی خاص را متصاعد می کند، استخراج کردند و روی یک مورچه سالم و جوان گذاشتند و متوجه شدند که دیگر اعضای خانواده برای دفن مورچۀ مذکور به تکاپو افتادند؛ اما وقتی که این ماده از روی بدن مورچه برداشته شد، مورچه های دیگر آرام گرفتند و آن را رها کردند.

نکته جالب این است که مورچه ها پس از دفن مورچۀ مرده، بدن های خود را می لیسند تا بوی خاص مورچه مدفون را از خود دور کنند و توسط مورچه های دیگر زنده به گور نشوند و به کام حشرات و حیوانات نیفتند!

:||
اون وقت میگن انسان برترین مخلوقه خداست !
اهای انسان ها .. یاد بگیرید از مورچه ها (:

RE: [ گُفتگوےِ آزاد ( 264 ) ] - ( lιεβ ) - 04-09-2015

(04-09-2015، 14:49)esiesi نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-09-2015، 14:48)✘ Aυтυмη Pяιηcєѕѕ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-09-2015، 14:47)esiesi نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-09-2015، 14:45)✘ Aυтυмη Pяιηcєѕѕ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

وصیت مورچه ها ، قبل از مرگ !

دانشمندان اخیراً پی برده‌اند که مورچه هنگامی که از نزدیک شدن مرگ خود مطمئن می‌شود، برای بازماندگان "پیغامی" می‌گذارد و بوی خاصی از خود متصاعد می‌کند که اعضای خانواده‌اش با استشمام آن، خود را برای دفن مورچه -بلافاصله پس از مردن- آماده می کنند.

هدف مورچه از متصاعد کردن بوی خاص از خود جلوگیری از خورده شدن جسدش توسط حشرات و حیوانات است.

اعضای خانواده مورچۀ دَمِ مرگ، با استشمام بوی خاص منتظر مُردن مورچه می مانند و همین که مُرد، جسدش را فوراً دفن می کنند.

دانشمندان برای اطمینان از اکتشاف جدید خود، ماده ای را که در بدن مورچه این بوی خاص را متصاعد می کند، استخراج کردند و روی یک مورچه سالم و جوان گذاشتند و متوجه شدند که دیگر اعضای خانواده برای دفن مورچۀ مذکور به تکاپو افتادند؛ اما وقتی که این ماده از روی بدن مورچه برداشته شد، مورچه های دیگر آرام گرفتند و آن را رها کردند.

نکته جالب این است که مورچه ها پس از دفن مورچۀ مرده، بدن های خود را می لیسند تا بوی خاص مورچه مدفون را از خود دور کنند و توسط مورچه های دیگر زنده به گور نشوند و به کام حشرات و حیوانات نیفتند!

:||

||||||||||||||||:
:||||||||||||||||
من رسما کم آوردم :|
تا حالا با اسپری و ادکلن و تافت مورچه کشتین ؟ :|

با اسپری فقد سوسک کشتم :|

اسپری خوشبو کننده رو میگما :|

منم همین ُ میگم دیگه .. :||

RE: [ گُفتگوےِ آزاد ( 264 ) ] - esiesi - 04-09-2015

(04-09-2015، 14:46)omidcr7 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-09-2015، 14:44)esiesi نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-09-2015، 14:41)shadi♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-09-2015، 14:36)~ aylin ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خوب من اکانت قبلیتم دیدم که میگم ..
واقعا ؟ ._.
از کجا دیدی ؟ (:
راستی تو دختری ؟ من فک میکردم اسمت آیدینه ! الان میبنم ایلین شده :|
نیاز جدی ب چشم پزشکی دارم .-.

(04-09-2015، 14:34)esiesi نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

شادی 10 آگوست ثبت نام کرده 
من  21 ژوئن

10ـمین روزِ ماهِ هشتم زودتره 
یا 21ـمین روزِ ماهِ ششم ؟؟؟؟
باشه احسان جان :|
اروم باش گلم ._.
یه اشتباهی کرد دیگه !

.-.
من رو تاریخ ثبت نامم خیلی متعصبم -_- Big Grin Big Grin

تو همین زمینه تاریخ ثبت نام تو حالتو بگیرم هم خعلی با تاریخ ثبت نامت رو مخی هم حرصم در اومده
رو مخ بودنو خیلی دوس دارم :>>>>>>>>>

(04-09-2015، 14:47)shadi♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-09-2015، 14:44)esiesi نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

.-.
من رو تاریخ ثبت نامم خیلی متعصبم -_-
خو منم تعصبی ـم ! -_-
ولی حالا بچه یه اشتباهی کرد دیگه .. بیخیخی ! ._.

+ ولی ایلین تو اکانت اوله منو از کجا داری ؟ o_O
من به افراد محدودی لینکشو دادم ._.

:|

اسپم نیس  >_<

آواتارو .. سلیقه شوهرمه ._. !

RE: [ گُفتگوےِ آزاد ( 264 ) ] - esiesi - 04-09-2015

(04-09-2015، 14:50)✘ Aυтυмη Pяιηcєѕѕ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

قاتل :|

از سوسک میترسی ؟
از موش چی ؟
از کرم ؟
زنبور ؟
عنکبوت ؟
سگ ؟
جیرجیرک ؟
ملخ ؟
مانتیس (آخوندک نیز خوانده میشود) ؟

RE: [ گُفتگوےِ آزاد ( 264 ) ] - omidkaqaz - 04-09-2015

(04-09-2015، 14:50)shadi♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

امید جان ! میشه بدونم چرا حرصت در اومده ؟ o_O
به خاطر تاریخ ثبت نام ؟ :|
نه بابا هر وقت این احسان اومد قپی اومد با تاریخ ثبت نامش .....شرط میبندم فقط بخاطر تاریخ  ثبت نامش ارزش داره.... هر وقت اومد گ.ا گفت قدیمیتون اومد........ باید حالشو بگیرم تو این زمینه دوستیمون سرجاش

RE: [ گُفتگوےِ آزاد ( 264 ) ] - ʜɪᴅᴅᴇɴ - 04-09-2015

سـلام (;

RE: [ گُفتگوےِ آزاد ( 264 ) ] - Apathetic - 04-09-2015

(04-09-2015، 14:51)esiesi نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

:|

اسپم نیس >_<

اتفاقا خوده خوده اسپمه ._.
من دیگه برم :|
غزل .. بیا پی وی ! یه سوال دارم .

(04-09-2015، 14:54)esiesi نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-09-2015، 14:50)✘ Aυтυмη Pяιηcєѕѕ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

قاتل :|

از سوسک میترسی ؟
از موش چی ؟
از کرم ؟
زنبور ؟
عنکبوت ؟
سگ ؟
جیرجیرک ؟
ملخ ؟
مانتیس (آخوندک نیز خوانده میشود) ؟
از همـشون میترسم ._.