انجمن های تخصصی  فلش خور
گفت و گو آزاد نسخه ۴۱8 - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: گفت و گو آزاد نسخه ۴۱8 (/showthread.php?tid=295736)

RE: گفت و گو آزاد نسخه ۴۱8 - *Aɴѕel* - 24-03-2021

(24-03-2021، 19:32)Medusa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-03-2021، 19:25)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کمرنگ کردین ما روXD
...

تو قلب من تو پررنگ‌ترینی.

(خوب بود مگه نه؟ ^_^ دارم یاد می‌گیرم. :دی)

کاش بقیه هم یکم از این جمله ها یاد بگیرن-_-*خودت دریاب کی رو میگم:^

(پیشرفت قابل توجه ای بود^-^)
اخر سر،بالاخره کلاسای من یه جا تاثیر گذاشت!

RE: گفت و گو آزاد نسخه ۴۱8 - Emmɑ - 24-03-2021

ددی هاتونو معرفی کنید pill

(24-03-2021، 19:34)*Aɴѕιl* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ددی من تفنگ داره:v
بهتره که فرار کنی:v

:VvVvVvVv
سیس پارسا تو رو گرفت؟:^
اونم تفنگ داش لانتی:vv

(24-03-2021، 19:37)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

علی جونننننن:v

RE: گفت و گو آزاد نسخه ۴۱8 - _sehun_ - 24-03-2021

(24-03-2021، 19:37)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من ی ددی دارم داره شام میخوره
ی ددی دارم ددی سهونه
دوتا ددی بزرگم دارم

RE: گفت و گو آزاد نسخه ۴۱8 - Ɗєя_Mσηɗ - 24-03-2021

(24-03-2021، 19:33)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-03-2021، 19:30)Ɗєя_Mσηɗ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عاشقام پیدات میکنن دخل خودتو و ددیتو باهم میارن v:
هنو اونا رو ولش کن ، خودم برمیگردم به یه روش خاصی که بدلیل کم سن بودن بیشتر افراد اینجا از بیانش عاجزم جوری از روی زمین محوت میکنم ک انگار اصن تا حالا وجود خارجی نداشتی. v:
قربونت دخل رامونارم بیار تنها نمونه
به من دست بزنی جیغ میزنم._.

نه بابا تنها چرا ؟ اتفاقا از اینکه عذاب الهی از سرش کم میشه بسیار شادمان خواهد شد v: بنازم که همیشه موجب شادی ام ^^
دست ؟ کجاشو دیدی ‌v:

RE: گفت و گو آزاد نسخه ۴۱8 - Emmɑ - 24-03-2021

(24-03-2021، 19:39)Ɗєя_Mσηɗ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-03-2021، 19:33)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

قربونت دخل رامونارم بیار تنها نمونه
به من دست بزنی جیغ میزنم._.

نه بابا تنها چرا ؟ اتفاقا از اینکه عذاب الهی از سرش کم میشه بسیار شادمان خواهد شد v: بنازم که همیشه موجب شادی ام ^^
دست ؟ کجاشو دیدی ‌v:
عه/:من وجودم باعث ادی همست بابا کجاشو دیدی:>
یک لحظه حس کردم خاهر شوهرمی|:دعوای عروس و خواهرشوهرو دیدی؟همون/:
ژییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییغ

وقتی با کسی قهرین دلیل نمیشه سپاس ندین/:
به شما گفتم پرهام بشنوه شقایق ب دل میگیگیره

RE: گفت و گو آزاد نسخه ۴۱8 - _sehun_ - 24-03-2021

یادش بخیر با آستین کوتاه شال میپوشیدم تا 10 سالگی

RE: گفت و گو آزاد نسخه ۴۱8 - Ɗєя_Mσηɗ - 24-03-2021

(24-03-2021، 19:30)Alien نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

Am I a bad boy? Sad
الان فهمیدی ؟ v:

(24-03-2021، 19:34)*Aɴѕιl* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ددی من تفنگ داره:v
بهتره که فرار کنی:v

:VvVvVvVv
ددی تو کیه؟!

(24-03-2021، 19:41)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-03-2021، 19:39)Ɗєя_Mσηɗ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دست ؟ کجاشو دیدی ‌v:
عه/:من وجودم باعث ادی همست بابا کجاشو دیدی:>
یک لحظه حس کردم خاهر شوهرمی|:دعوای عروس و خواهرشوهرو دیدی؟همون/:
ژییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییغ

من هیچ جاشو ندیدم هنو v:
نه این چه حرفیه خدا نکنه :> ندیدم ولی شنیدم D:

RE: گفت و گو آزاد نسخه ۴۱8 - Medusa - 24-03-2021

(24-03-2021، 19:36)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کااااش. کااااش. 

یعنی ممکنه منم یه روز به اندازه‌ی تو دلبر شم؟ ):

*آه می‌کشد.*

(24-03-2021، 19:49)Medusa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-03-2021، 19:36)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کااااش. کااااش. 

یعنی ممکنه منم یه روز به اندازه‌ی تو دلبر شم؟ ):
دلبریوُ بخوابی ....
با صد نفر هستیا
اما از ته دل پیش اون کسیه که حتی ابراز علاقه هم بلد نیست(: