انجمن های تخصصی  فلش خور
ஜ۩۩ஜ گفتوگوی آزاد 152 ஜ۩۩ஜ - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: ஜ۩۩ஜ گفتوگوی آزاد 152 ஜ۩۩ஜ (/showthread.php?tid=126127)

RE: ஜ۩۩ஜ گفتوگوی آزاد 152 ஜ۩۩ஜ - tyjtfhdhr - 26-06-2014

میهربون شدم از همین ارسال ب بعد ب همتون سپاس میدم

RE: ஜ۩۩ஜ گفتوگوی آزاد 152 ஜ۩۩ஜ - Δ.н.ο.υ.я.Δ - 26-06-2014

(26-06-2014، 12:55)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-06-2014، 12:52)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-06-2014، 12:50)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-06-2014، 12:47)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-06-2014، 12:47)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام اهورا ._. !

ی سوال داشتم :|

گفتی رزیتا اهله گیشـآس ؟ :/

آره|:
نزدیک ستارخان
چطور?
نکنه فامیلتونه?Big Grin

نه :|

مام همون نزدیکیاییم :/

ستارخان , باقرخان , کـوی نصر ! و ... :/

اگه دوس دخترت اون جاها باشه خودتم باس اون نزدیکیا باشی :/

خودت کجایه تهرانی ؟ :/

ن باوو
ما یوسف اباد|:
نزدیک برج میلاد
تا گیشا یه ساعت و خورده ای اونم با ماشین راهه!

برج میلاد از خونه ما معلومه :|:| مام نزدیکشیم ولی نه دیه خیلی خیلی نزدیک ..

پارسال تابستون تو پارک گفتگــو گیشـآ پلاس بودم :/ !

خیلی حال میداد با دوستام قرار میزاشتیم میرفتیم اونجا عصرا ساعت 6 , 7 :/ !

ما که راحت تو دهنشیم|:
زیاد گیشا رو نمیشناسم!
یکی یا دوبار رفتم
معمولا ما لاله و شفق میریم|:
شفق به خونه ما خیلی نزدیکه!
رفتی?

RE: ஜ۩۩ஜ گفتوگوی آزاد 152 ஜ۩۩ஜ - † αƖιєη † - 26-06-2014

(26-06-2014، 12:50)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-06-2014، 12:48)✘ lᴚıƃ ʎZɐᴚɔ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مشهور ^_^

از نزدیک هم دیدمش ._.

دوسته پسرخاله دوس پسره ساینا ( دوستمه )

ولی خیلی بی ذوقه ._.

بهش گفت من خیلی عاشقه شمامم ، خیلیییی !

مخصوصا اهنگ هاتون ! ._.

و صدایه خش دارتون ._.

( کم مونده بود بوسش کنم /:  Wink

گفت مرسی منم شما هارو خیلی دوس دارم ._.

رپ و راک میخونه ! ._.

اگه گفتی کیه ؟ .-.
کیه ؟! O_o

راک میخونه ؟! ^_^ جیغغغ ^_^

راک زیاد نمی خونه ._.

ولی یه 4 5 تایی خونده ._.

خیلی سرده ._.

ولی من عاشقشممم *^__^*

فاطی .. ._.

شاید باور نکنی ._.

ولی ._.

به هر حال میگم ._.

ولی به جونه خودم راس میگم دیدمش ._.

مهراد هیدن ._.

من می میرم برای این بشر ^_^

RE: ஜ۩۩ஜ گفتوگوی آزاد 152 ஜ۩۩ஜ - Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ - 26-06-2014

(26-06-2014، 12:56)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-06-2014، 12:54)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-06-2014، 12:51)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ایشاالله برید زیر تریلی که محلم نمیدین ._. !

خدافس
جیغغغ *&^%$ ج منو بده >_<

ج چیتو بدم ؟ :|
حالتو پرسیدم ._.

گفتم چطوری سکوت جان .-.

(26-06-2014، 12:56)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-06-2014، 12:54)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اخه ینی چی?یه اهنگ لالای لای میزاره
با یه دس کمد!بدبخت رو باید لخت کنی بعد لباس تنش کنی|:
هیچ هیجانی نداره.__.
خوبی فاطی?(:
کاشکی واقعی بود بازیه Big Grin ._.

آره ._.

تُ خوبی ؟! ^_^

فاطی|:
یاد اون خوابت با لویی افتادم._.
آره خوبم(:
چه خبر?

RE: ஜ۩۩ஜ گفتوگوی آزاد 152 ஜ۩۩ஜ - S R U H - 26-06-2014

ما که نفهمیدیم چی شده فاطی پسره کیه مهرزاد داری میگی!×!!!!

RE: ஜ۩۩ஜ گفتوگوی آزاد 152 ஜ۩۩ஜ - Ƒαкє ѕмιƖє - 26-06-2014

(26-06-2014، 12:57)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

حالتو پرسیدم ._.

گفتم چطوری سکوت جان .-.

سکوت ؟ .-.

من خوبم تو خوبی دایرکشـن گرل جان ^_^ ؟

RE: ஜ۩۩ஜ گفتوگوی آزاد 152 ஜ۩۩ஜ - Mไ∫∫ ∫MΘKξЯ - 26-06-2014

(26-06-2014، 12:55)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-06-2014، 12:52)♫RAHA♫ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آیسی

نرو+_+

رهی :|

میرم ._.

نرو):

(26-06-2014، 12:57)✘ lᴚıƃ ʎZɐᴚɔ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-06-2014، 12:50)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-06-2014، 12:48)✘ lᴚıƃ ʎZɐᴚɔ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مشهور ^_^

از نزدیک هم دیدمش ._.

دوسته پسرخاله دوس پسره ساینا ( دوستمه )

ولی خیلی بی ذوقه ._.

بهش گفت من خیلی عاشقه شمامم ، خیلیییی !

مخصوصا اهنگ هاتون ! ._.

و صدایه خش دارتون ._.

( کم مونده بود بوسش کنم /:  Wink

گفت مرسی منم شما هارو خیلی دوس دارم ._.

رپ و راک میخونه ! ._.

اگه گفتی کیه ؟ .-.
کیه ؟! O_o

راک میخونه ؟! ^_^ جیغغغ ^_^

راک زیاد نمی خونه ._.

ولی یه 4 5 تایی خونده ._.

خیلی سرده ._.

ولی من عاشقشممم *^__^*

فاطی .. ._.

شاید باور نکنی ._.

ولی ._.

به هر حال میگم ._.

ولی به جونه خودم راس میگم دیدمش ._.

مهراد هیدن ._.

من می میرم برای این بشر ^_^

ن|:
مهراد به تو درخواست ازدواج داده?:V

RE: ஜ۩۩ஜ گفتوگوی آزاد 152 ஜ۩۩ஜ - Ƒαкє ѕмιƖє - 26-06-2014

(26-06-2014، 12:59)♫RAHA♫ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-06-2014، 12:55)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-06-2014، 12:52)♫RAHA♫ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آیسی

نرو+_+

رهی :|

میرم ._.

نرو):

چشم ._. !