انجمن های تخصصی  فلش خور
<×گُــفـتـــــــ×ــــگـوے آزاد نــ×ــسخه پـَـنجـ~ــآهُ✘ شـِش ×> - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: <×گُــفـتـــــــ×ــــگـوے آزاد نــ×ــسخه پـَـنجـ~ــآهُ✘ شـِش ×> (/showthread.php?tid=63706)

RE: <×گُــفـتـــــــ×ــــگـوے آزاد نــ×ــسخه پـَـنجـ~ــآهُ✘ شـِش ×> - Ƒαкє ѕмιƖє - 12-10-2013

(12-10-2013، 20:48)mfire44 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-10-2013، 20:44)♥نی نی شیطونه♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-10-2013، 20:41)ghazal.s نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-10-2013، 20:39)♥نی نی شیطونه♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-10-2013، 20:37)mfire44 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

به ما که دادهBig Grin

-ـــــ- مهدی یعنی . . . . . .

وایسا تو جواب این پیاممو بده اونوقت یه جوری من حساب این غزل و تورو برسم

ها؟؟؟؟؟
من چ گناهی کردم؟؟؟؟؟Confused

شما نه عزیزم یه غزل دیگه

(12-10-2013، 20:43)mfire44 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-10-2013، 20:39)♥نی نی شیطونه♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-10-2013، 20:37)mfire44 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

به ما که دادهBig Grin

-ـــــ- مهدی یعنی . . . . . .

وایسا تو جواب این پیاممو بده اونوقت یه جوری من حساب این غزل و تورو برسم
اوه اوه........

غزل بد بخت شد

|: یعنی . . . .

میدونم دلت میخواد خفم کنی

خفه کردنت واسه یه لحظته

RE: <×گُــفـتـــــــ×ــــگـوے آزاد نــ×ــسخه پـَـنجـ~ــآهُ✘ شـِش ×> - pink devil - 12-10-2013

(12-10-2013، 20:48)F A R I D نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نقل قول: بتمـرگ!<×گُــفـتـــــــ×ــــگـوے آزاد نــ×ــسخه پـَـنجـ~ــآهُ✘ شـِش ×> 136
من خیلی منحرفم!
خودمم میدونم ...
کلا خودتون تا الان باید فهمیده باشین! (:
مثلا تو کلاس داشتیم سرو صدا میکردیم ...

معلمه گفت عبدالهی!

نکن!
زشته .. بزرگ شدی .. نهایی هسی!
و منو سافر یکصدا داد زدیــم "کیــــــــــــــــــــــو"؟!
من هرچیزیو بد برداشت میکنم!^ _ ^
دختر منحرفی هسم!-_-
دیگه خودتون مراعات کنین!>_<
خاک تو سرتBig Grin

دیگه چه میشه کرد برادر!Sleepy
کلا همه ی معلما و داشن آموزا میدونن جلو من نباید سوتی بدن .. اگه بدن تا جایی که میشه اون بحث رو به جهاتِ بد میبرم!Angel
بهله دیه!^ _ ^ .. -_-
شوایم؟!♥
تارایم؟!♥-♥
غزالـم؟!
آیسانم؟!
بقیــه؟!>_<

RE: <×گُــفـتـــــــ×ــــگـوے آزاد نــ×ــسخه پـَـنجـ~ــآهُ✘ شـِش ×> - Ƒαкє ѕмιƖє - 12-10-2013

(12-10-2013، 20:50)F A R I D نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نازنین بانو خوبه خودت می دونی !

نقل قول: آخه من همیشه خوابم میاد .. >_<در هر شرایطی .. :|
حالا میمونم ..=/

fs10نوکر خودت و مرامتم. داستان داره
بهت یادته گفتم تمرین کن و ساعت بذار که زیاد نخوابی؟ عادت می کنی خود به خود. 7 ساعت خوابیدن کافیه.

موضوع حساس شد تازه میخواستم بگم بدرود ولی نه تازه داستان اولشه |: . . .

RE: <×گُــفـتـــــــ×ــــگـوے آزاد نــ×ــسخه پـَـنجـ~ــآهُ✘ شـِش ×> - ÐeaÐ GiЯl - 12-10-2013

نآزنیـن بآنـو ..؟

بآنـو هـم شـدم ..!

بعلهـ بعلهـ ..

مـن خعلـی دآنـآم .. (:

اوهـوع .. (:

RE: <×گُــفـتـــــــ×ــــگـوے آزاد نــ×ــسخه پـَـنجـ~ــآهُ✘ شـِش ×> - FARID.SHOMPET - 12-10-2013

نقل قول: اینجاس که بگم که مرضیه جان تو مثل خودمی |:

تو فقط من و کتایون رو کم داری ، کتایون واویلاس حالا تنها شدیم برات توضیح میدم که این بشر چیکارا میکنه |:

فعلا شام اینارو بده برن تا برات تعریف کنم |:

تو خودت داستان داری آیسان kaffe2 مرضیه = آیسان = منحرف = پروو = جوجه شومپت

نقل قول: خُ مگه چیه نمیشه بزنه ب ســرم؟؟؟<×گُــفـتـــــــ×ــــگـوے آزاد نــ×ــسخه پـَـنجـ~ــآهُ✘ شـِش ×> 136

چشه مگه؟
مرضیه این با تو کار داره!Confused

RE: <×گُــفـتـــــــ×ــــگـوے آزاد نــ×ــسخه پـَـنجـ~ــآهُ✘ شـِش ×> - Wanton - 12-10-2013

سلام ..

RE: <×گُــفـتـــــــ×ــــگـوے آزاد نــ×ــسخه پـَـنجـ~ــآهُ✘ شـِش ×> - T A R A - 12-10-2013

اوه اوه ننم صداش در اومد .. -_-

خدافض -_-♥
فرید جیگملی ^_^♥
مــرمری شووره نازم^_^♥
مهسا چُـس -_-♥
غزال بیشوور^_^♥
شیوا شوور دزد-_-♥
نــازی لامصب >_<♥
آیسان مگولی^_^♥
صبا گاو>_<♥

هــــمه >_<

واقعنی بای :|

RE: <×گُــفـتـــــــ×ــــگـوے آزاد نــ×ــسخه پـَـنجـ~ــآهُ✘ شـِش ×> - ★BlAcK EvIl★ - 12-10-2013

نمیرم
خخخخخ
عوضش یه رب دیه میرم بکپم
Big Grin

RE: <×گُــفـتـــــــ×ــــگـوے آزاد نــ×ــسخه پـَـنجـ~ــآهُ✘ شـِش ×> - Mïņ̃†êR - 12-10-2013

نقل قول: بهله دیه!^ _ ^ .. -_-
شوایم؟!♥
تارایم؟!♥-♥
غزالـم؟!
آیسانم؟!
بقیــه؟!>_<

مرگ سپاس جم نکن اینطوری ی بحث خفن میندازم وسطااااااااااااDodgyBig Grin

RE: <×گُــفـتـــــــ×ــــگـوے آزاد نــ×ــسخه پـَـنجـ~ــآهُ✘ شـِش ×> - FARID.SHOMPET - 12-10-2013

نقل قول: دیگه چه میشه کرد برادر!<×گُــفـتـــــــ×ــــگـوے آزاد نــ×ــسخه پـَـنجـ~ــآهُ✘ شـِش ×> 136
کلا همه ی معلما و داشن آموزا میدونن جلو من نباید سوتی بدن .. اگه بدن تا جایی که میشه اون بحث رو به جهاتِ بد میبرم!<×گُــفـتـــــــ×ــــگـوے آزاد نــ×ــسخه پـَـنجـ~ــآهُ✘ شـِش ×> 136
اون وقت کاریت نمی کنن اموزگاران و یا یه سری از بچه ها؟

تارا خره؟Angry کوشی؟