انجمن های تخصصی  فلش خور
[ گفت و گو آزاد نسخه ۳۰۳ ] - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: [ گفت و گو آزاد نسخه ۳۰۳ ] (/showthread.php?tid=265200)

RE: [ گفت و گو آزاد نسخه ۳۰۳ ] - -Demoniac- - 14-05-2017

(14-05-2017، 20:30)ⓢⓘⓛⓔⓝⓒⓔ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-05-2017، 20:28)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-05-2017، 20:25)ⓢⓘⓛⓔⓝⓒⓔ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

‏در سایه لطف خداوند تمام بحران‌های زندگیم ‌رو طوری مدیریت کردم که به فاجعه تبدیل شدن :||

به خودت بگو که خوشبختی .. روی کاغذ بنویس که خوشبختی ..  :||

با روان شناسا زیاد درارتباطی؟! :|

(14-05-2017، 20:28)-Demoniac- نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-05-2017، 20:25)ⓢⓘⓛⓔⓝⓒⓔ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

‏در سایه لطف خداوند تمام بحران‌های زندگیم ‌رو طوری مدیریت کردم که به فاجعه تبدیل شدن :||
شما سعی کن کاری نکنی تا کارا خودش پیش بره :/
+
شیوا عکس خودته ? ._.

فکر خوبیه ._.
ولی نمیشه بحرانو کُلا ول کرد :/
تو ول کن بذار چرخه زندگی حفظ شه :|||
حالا چه بحرانی هس مگه ? :/

RE: [ گفت و گو آزاد نسخه ۳۰۳ ] - Mïņ̃†êR - 14-05-2017

(14-05-2017، 20:28)-Demoniac- نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

شیوا عکس خودته ? ._.

._.

RE: [ گفت و گو آزاد نسخه ۳۰۳ ] - Jack Daniel'ѕ - 14-05-2017

(14-05-2017، 20:33)ⓢⓘⓛⓔⓝⓒⓔ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

موفق باشی :|

نمیشه :|
معمولا به بقیه خوب مشاوره میدم اما تو زندگی خودم مدفوع میکنم :|

(14-05-2017، 20:34)Mïņ̃†êR نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

شیوا عکس خودته ? ._.

._.
خیلی شبیه یکی از دوستاي منی ._.
گوگولی ^_^

(14-05-2017، 20:35)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-05-2017، 20:33)ⓢⓘⓛⓔⓝⓒⓔ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

یسوال ک ذهنمو مشغول کرده تو کی انقدر بزرگ.شدیkaffe2

(14-05-2017، 20:36)-Demoniac- نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-05-2017، 20:34)Mïņ̃†êR نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

شیوا عکس خودته ? ._.

._.
خیلی شبیه یکی از دوستاي منی ._.
گوگولی ^_^

چه دوست زیبایی داری ._.

RE: [ گفت و گو آزاد نسخه ۳۰۳ ] - ⓢⓘⓛⓔⓝⓒⓔ - 14-05-2017

(14-05-2017، 20:35)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

همیشه همینه :/

RE: [ گفت و گو آزاد نسخه ۳۰۳ ] - Jack Daniel'ѕ - 14-05-2017

(14-05-2017، 20:36)Mïņ̃†êR نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

باعث خوشحالیه که یادت میاد منو اما خودم باور نمیشه بزرگ شدم :hiccp:

(14-05-2017، 20:37)ⓢⓘⓛⓔⓝⓒⓔ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

همیشه همینه :/

آره ولی نباید اینطوری باشه ..

منم همین طور :|
بیاین باهم هیچ کاری نکنیم تا چرخه ی زیبای زندگی حفظ شه :/
._.

(14-05-2017، 20:37)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-05-2017، 20:36)Mïņ̃†êR نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

باعث خوشحالیه که یادت میاد منو اما خودم باور نمیشه بزرگ شدم :hiccp:

من کسایی ک دوست داشتم رو یادم.میمونه 

RE: [ گفت و گو آزاد نسخه ۳۰۳ ] - ⓢⓘⓛⓔⓝⓒⓔ - 14-05-2017

(14-05-2017، 20:34)-Demoniac- نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-05-2017، 20:30)ⓢⓘⓛⓔⓝⓒⓔ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-05-2017، 20:28)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

به خودت بگو که خوشبختی .. روی کاغذ بنویس که خوشبختی ..  :||

با روان شناسا زیاد درارتباطی؟! :|

شما سعی کن کاری نکنی تا کارا خودش پیش بره :/
+
شیوا عکس خودته ? ._.

فکر خوبیه ._.
ولی نمیشه بحرانو کُلا ول کرد :/
تو ول کن بذار چرخه زندگی حفظ شه :|||
حالا چه بحرانی هس مگه ? :/

چرخه ی زندگی براساسِ خودِ ما آدما میچرخه با مدیریت یکی ._.
کلا بحرانه در شکل های مختلف :|