انجمن های تخصصی  فلش خور
گفتگوی ازاد نسخه ۳۹۷ - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: گفتگوی ازاد نسخه ۳۹۷ (/showthread.php?tid=292998)

RE: گفتگوی ازاد نسخه ۳۹۷ - βάરãɲ - 23-01-2021

@Theo
من باور کردم اصل بده دیکه/=

RE: گفتگوی ازاد نسخه ۳۹۷ - *Aɴѕel* - 23-01-2021

@Theo
فیکـ کی ای؟!
بیا در گوشم بگو بع هیچ کیـ نمیگم 14k

RE: گفتگوی ازاد نسخه ۳۹۷ - ғαறØᴜs_ραѕѕeя_βყ - 23-01-2021

(23-01-2021، 17:14)Theo نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-01-2021، 17:09)BTS.ARMY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تو بگو اون ممد معرفوه ای من خودم نوکریتو میکنم Telegh_59
داداش  بع کی قسم بخورم ؟ اصن میخوای به ادمین بگم آیپی هامونو بت نشون بده ؟
آیپی نشش ون بدم حله ؟

(23-01-2021، 17:12)ғαறØᴜs ραѕѕeя βყ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چ قدر منه:/
چند سالته؟

۱۶ سالی بیش  ندارم ؛ اما تقریبا هر غلطی بخوام کردم و تهش به هیچی نرسیدم

ادم از تجربه هاش درس های بزرگی میگیره 
موفق باشی(:

RE: گفتگوی ازاد نسخه ۳۹۷ - Âɴɢ℮ℓ Evιℓ - 23-01-2021

(23-01-2021، 17:14)Theo نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-01-2021، 17:09)BTS.ARMY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تو بگو اون ممد معرفوه ای من خودم نوکریتو میکنم Telegh_59
داداش بع کی قسم بخورم ؟ اصن میخوای به ادمین بگم آیپی هامونو بت نشون بده ؟
آیپی نشش ون بدم حله ؟

(23-01-2021، 17:12)ғαறØᴜs ραѕѕeя βყ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چ قدر منه:/
چند سالته؟

۱۶ سالی بیش ندارم ؛ اما تقریبا هر غلطی بخوام کردم و تهش به هیچی نرسیدم
چه بد Sad
من روش کراش زده بودم به همین خاطر گفتم :/
به کارت برس Sad

RE: گفتگوی ازاد نسخه ۳۹۷ - BIG-DARK - 23-01-2021

(23-01-2021، 17:09)Theo نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-01-2021، 17:06)мσнα∂єѕєн نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

الان مثلا رل می خوای  Big Grin

از من میشنوین هیچ وقت نرین تو این داستان ماستانا ؛ تهش هیچه و به هیچی غیر از اشک و حسرت نمیرسین ؛ نوجوونی کنین و لذت ببرین ؛ بیخیال عشقو رل و هر چی مسخره بازیه

رل که اشک و حسرت نداره رل فقط یه دوستی بین دخترو پسره که اگع از هم جدا شدن همو کم و بیش میبینن
حالا هرچی دوس داری رل بزن اونی که تو فکر میکنی عشقه کم و بیش تو نوجوونی پیش میاد

RE: گفتگوی ازاد نسخه ۳۹۷ - *Aɴѕel* - 23-01-2021

(23-01-2021، 17:18)ғαறØᴜs ραѕѕeя βყ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

موفق باشی(:

مخصوصا اگه تجربه تلخی باشه(:

مار گزیده از ریسمان سیاه و سفید می ترسد

(23-01-2021، 17:19)Theo نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-01-2021، 17:17)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@Theo
فیکـ کی ای؟!
بیا در گوشم بگو بع هیچ کیـ نمیگم 14k

اکانت اصلیم همون هلیشع ولی ناموصا فیک و این داستانا تو مرام ما نیس ؛ خدا یکی اکانت یکی xdd
فیک و اینام ندازیم

چرا بن شدی؟

RE: گفتگوی ازاد نسخه ۳۹۷ - єη∂ℓєѕѕღ - 23-01-2021

(23-01-2021، 17:19)♡Араш R♡ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-01-2021، 17:09)Theo نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

از من میشنوین هیچ وقت نرین تو این داستان ماستانا ؛ تهش هیچه و به هیچی غیر از اشک و حسرت نمیرسین ؛ نوجوونی کنین و لذت ببرین ؛ بیخیال عشقو رل و هر چی مسخره بازیه

رل که اشک و حسرت نداره رل فقط یه دوستی بین دخترو پسره که اگع از هم جدا شدن همو کم و بیش میبینن
حالا هرچی دوس داری رل بزن اونی که تو فکر میکنی عشقه کم و بیش تو نوجوونی پیش میاد

نه رل زدن با دوست بودم خیلی فرق داره :/

(23-01-2021، 17:10)мσнα∂єѕєн نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ارره واقا هم اینطوریه

مثلا بفرمایین من الگوتون  Big Grin  هیچوقت عاشق نشین
خداوکیلی عاشق نشدی تو؟
زهرا که همه چیتو لو داد تو عاشق نشدی

RE: گفتگوی ازاد نسخه ۳۹۷ - ғαறØᴜs_ραѕѕeя_βყ - 23-01-2021

(23-01-2021، 17:20)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-01-2021، 17:18)ғαறØᴜs ραѕѕeя βყ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

موفق باشی(:

مخصوصا اگه تجربه تلخی باشه(:

مار گزیده از ریسمان سیاه و سفید می ترسد

تجربه ی تلخ آدما رو سرسخت و بی تفاوت می کنه:/

(23-01-2021، 17:22)Theo نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-01-2021، 17:19)♡Араш R♡ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اونی که تو بش میگی رل ؛ درستش هوسه ؛ ببین اگه قرار باشه رل بزنی اما وقتی از پیشت رفت ناراحت نشی و کلا به هیچیت نباشه ؛ اون دیگه رل نیس ؛ اون هوسه ؛ هوس!
ما داریم میگیم دوستی که همون رل هست
هوس فرق داره هوس یعنی اینکه یکیو عاشق خودت کنی ولی تو فقط به قصد رابطه باهاش باشی و این رابطه رو تمام کنی